Meclis Seçimlerinde Oy Kullanmayanlar hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
İsmail’de zannediyor ki yükselen beni ob yaptı jskdkdkdkdkdkdkdkd boşamı tutunamayanları açtık ittifak kurduk ciğerim az strateji lütfen 🤣 siz bunu anlayana kadarrrrrrrrr hala anlamadılar usjdjdjdkdkdodkdd

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
İsmail’de zannediyor ki yükselen beni ob yaptı jskdkdkdkdkdkdkdkd boşamı tutunamayanları açtık ittifak kurduk ciğerim az strateji lütfen 🤣 siz bunu anlayana kadarrrrrrrrr hala anlamadılar usjdjdjdkdkdodkdd
Ben onu mu diyorum sadece yükselenden bahsetmiyorum mesajımı okusaydın böyle gereksiz Yazmasaydın anlardın tüm ittifaktan bahsediyorum

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben onu mu diyorum sadece yükselenden bahsetmiyorum mesajımı okusaydın böyle gereksiz Yazmasaydın anlardın tüm ittifaktan bahsediyorum
Tüm ittifak dediğin şeyi biz kurmuşuz herşeyi biz çizmişiz biz oynamışız sizler sadece figürandınız bunu anlayamayacak kadar tecrübesizsiniz sizler sadece boş boş oy attınız atmasanızda kazanırdık işi garantiye aldık diyelim yükselenin ay sonu salacaz yaaa ödülleri alamıyoruz bu yönetim şehir ödülü vermiyor tribinimi çekecektim işimi her türlü garantiye almıştım yinede giderken insanlık yapıp 3-5 makam vereyim dedim acıdım :) bunlardan biride msb yani sizin verdiğiniz oydan daha değerli bir makamı size vermiş oldum ama sevime belediye bile çok 🤣

Doğuhan

Yeni Üye
Vatandaş
Ülkemin hava kuvvetleri komutanının bu kadar küçük çaplı düşünen biri olması beni gerçekten çok üzdü. yetki verilen kişilerin incelenmesi gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...