Valla hiç sorma kankam yetkim de yok ki konu dışı yazanın mesajını sileyimGeliyo birazdan konu kilit mesajı![]()

Valla hiç sorma kankam yetkim de yok ki konu dışı yazanın mesajını sileyimGeliyo birazdan konu kilit mesajı![]()
Hayatımda senin kadar gereksiz bir insan görmedimSus ya İsmail enayi obsi yemekle meşgulüm
Ben onu mu diyorum sadece yükselenden bahsetmiyorum mesajımı okusaydın böyle gereksiz Yazmasaydın anlardın tüm ittifaktan bahsediyorumİsmail’de zannediyor ki yükselen beni ob yaptı jskdkdkdkdkdkdkdkd boşamı tutunamayanları açtık ittifak kurduk ciğerim az strateji lütfensiz bunu anlayana kadarrrrrrrrr hala anlamadılar usjdjdjdkdkdodkdd
O zaman biraz daha kudurup ağlamaya ve şamarlanmaya devam edeceksin demektir buHayatımda senin kadar gereksiz bir insan görmedim
Bazen cidden çok saf olabiliyorsun Sevim Karşim peki inandın mı öyle birşeyeÇok şükür
Ajanlık yapıp özür dileyip helallik isteyip yine sahibine dönüp bu hallere düşmedim ya rabbime hamdu senalar olsun![]()
Bence de hadi Ağla Ağlama oyna hadi sana Pepe oyuncağı alacağım oynarsınO zaman biraz daha kudurup ağlamaya ve şamarlanmaya devam edeceksin demektir bu
Burada bir saf varsa o sensin çok zıplıyorsunBazen cidden çok saf olabiliyorsun Sevim Karşim peki inandın mı öyle birşeye
Konuşmak için konuşmayın lütfen konu değişiyorBazen cidden çok saf olabiliyorsun Sevim Karşim peki inandın mı öyle birşeye
Tüm ittifak dediğin şeyi biz kurmuşuz herşeyi biz çizmişiz biz oynamışız sizler sadece figürandınız bunu anlayamayacak kadar tecrübesizsiniz sizler sadece boş boş oy attınız atmasanızda kazanırdık işi garantiye aldık diyelim yükselenin ay sonu salacaz yaaa ödülleri alamıyoruz bu yönetim şehir ödülü vermiyor tribinimi çekecektim işimi her türlü garantiye almıştım yinede giderken insanlık yapıp 3-5 makam vereyim dedim acıdımBen onu mu diyorum sadece yükselenden bahsetmiyorum mesajımı okusaydın böyle gereksiz Yazmasaydın anlardın tüm ittifaktan bahsediyorum
O kadar istifa aaa habersiz mi olmuşSevim yalan konuşma. Ne demek bilerek görevde istifa ettirip. Burada tartışacaksan buna okeyiz. Ama yalansız konuş lütfen tamam
Çekirge ben senmiyimBurada bir saf varsa o sensin çok zıplıyorsun
Tamam bitik bir partiye sahip kişiKonuşmak için konuşmayın lütfen konu değişiyor![]()
Hadi Git havada F16 kapıştır çok boş yapıyorsun Burası sana göre değil Hadi git denginle oynaÇekirge ben senmiyim
Doğru dengim olamazsın küçük çekirgeHadi Git havada F16 kapıştır çok boş yapıyorsun Burası sana göre değil Hadi git denginle oyna
Bir partinin bitik olup olmadığını sizmi belirliyorsunuz nasıl bir düşünce tarzın varsa acilinden düzeltmenin tavsiye ederimTamam bitik bir partiye sahip kişi
Karışma senHayatımda senin kadar gereksiz bir insan görmedim
İspatlar mısın? Hadi kanıt göster. İçişleri bakanı sizdeyken bilerek istifa edildiğine dair bunu kanıtları.O kadar istifa aaa habersiz mi olmuş![]()
Boş yapma hadi Sus bakalım seni hiç alakadar etmez Hadi git partini benimle muhatabı kesKarışma sen