MemolReis Üyelerimizle Konuşuyor Ve Yazıyor (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Kendisi geliyor bizim hakkımızda iftiralar sallayıp üyelerimize yazıyor bize üyelerden bir sürü ssler geliyor.Biz bu durumdan bıktık.Yükselişimizden rahatsız olanlar sıralamada yükselmek için her türlü yolu denemeye devam ettiler ve müdahale edilmezse edecekler.Biz bir kere uyardık daha sonra tekrardan uyardık.Merak etmeyin bu düzeni hep beraber yerle yeksan edeceğiz.Biz oyunda böyle adaletsiz ve partileri görmek istemiyoruz işte tam olarak bunun için biz buradayız.Aşağıda konu ile ilgili ssler mevcut IMG-20240408-WA0008.jpg
😂😂
Ayrıca bazı üyelere başka yerlerden sesli ile konuşuyor iftira atıyor.
Screenshot_2024-04-09-23-30-17-631_com.whatsapp.jpg

Son düzenleme:

Cankrg58

44. Dönem Tunceli Valisi
Vatandaş
Yapılan bu usulsüzlük bu kural tanımamazlık artık bizim de sabrımızı taşırmış bulunmaktadır. Karşımızdaki zihniyet kazanmak için elinden gelen herşeyi yapabilecek potansiyele sahip bir zihniyettir en basit örnekleri partisi bulunan üyelere yazmak, küfür ve hakaret diline başvurmak gibi toplumun huzurunu kaçıracak davranışlarda bulunmaları. Bu konular hakkında gereğinin yapılması için tüm partileri birlik olmaya çağırıyoruz ve sayın yönetimin gereğini yapmasını arz ediyoruz çünkü bugün bize yapılan yarın size de yapılır.

- Demokratik Cumhuriyet Partisi Genel başkan yardımcısı Can Karagöz-

Son düzenleme:

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
Bu şahıs bunu yapmaktan zevk alıyor kural tanımıyor yeter bence artık bu tek şeyi değil her gün 3 kere mesaj atıyor bir partide olmama rağmen aynı zamanda ne küfürler eden biri onları buraya karıştırmam ama bu konu artık yeter biz bıktık kaç üyemizin böyle kendi partisine çekti hakkımızda yalan söyleyerek YETER ARTIK

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
komplo yapmaya çalışma bak yeter!
Ban yememizimi istiyosun ağzımızı bozdurcaksın.😡
Sadece mesaj var nerden bilecek goren kişi kopyalamadığını sahtekar herif

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Kendisi geliyor bizim hakkımızda iftiralar sallayıp üyelerimize yazıyor bize üyelerden bir sürü ssler geliyor.Biz bu durumdan bıktık.Yükselişimizden rahatsız olanlar sıralamada yükselmek için her türlü yolu denemeye devam ettiler ve müdahale edilmezse edecekler.Biz bir kere uyardık daha sonra tekrardan uyardık.Merak etmeyin bu düzeni hep beraber yerle yeksan edeceğiz.Biz oyunda böyle adaletsiz ve partileri görmek istemiyoruz işte tam olarak bunun için biz buradayız.Aşağıda konu ile ilgili ssler mevcut Ekli dosyayı görüntüle 14919
😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 14920
Bu iftirayı tamemen reddediyoruz ve partimizle ilgili bu tür iftiralar Parti'nin itibarını düşürüyor bu tür iftiralardan dolayı ilgili kullanıcıya oyun yönetimi tarafından gereğinin yapılmasını talep ederim

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sn yöneticim bunların parti olarak kalıcı olarak banlanmasini talep ediyorum.....

T U N A

Vatandaş
Yapılan bu usulsüzlük bu kural tanımamazlık artık bizim de sabrımızı taşırmış bulunmaktadır. Karşımızdaki zihniyet kazanmak için elinden gelen herşeyi yapabilecek potansiyele sahip bir zihniyettir en basit örnekleri partisi bulunan üyelere yazmak, küfür ve hakaret diline başvurmak gibi toplumun huzurunu kaçıracak davranışlarda bulunmaları. Bu konular hakkında gereğinin yapılması için tüm partileri birlik olmaya çağırıyoruz ve sayın yönetimin gereğini yapmasını arz ediyoruz çünkü bugün bize yapılan yarın size de yapılır.

- Demokratik Cumhuriyet Partisi Genel başkan yardımcısı Can Karagöz-
Değerli oyun yönetimi bu tür hareketlerden dolayı partilerinin tamamının gerekli cezayı almasını talep ederim

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle sizleri sakin olmaya davet ediyorum başkanlarım.

Bu yapılan etik bir durum değildir fakat yazılamaz diye bir kural da mevcut değil.

Böyle bir durum var ise bunu en iyisi karşı cevap vermek ya da yapılanla cevap vermek yerine seçimlerde gösterilen çaba ve emekle buna rağmen en iyi şekilde birliktelikle cevabını vermek daha güzel olacaktır.

Eğer ilgili partideki başkanlarda böyle birşey yapıyorlar ise onları bu davranışlardan kaçınmaya çağırıyorum.

İyi Akşamlar Hayırlı Forumlar 🌹

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
1 Komplo falan yok sslerde orada onun dışında
benim partimin adını ağzına alırken dikkat et oradaki üyelere yaptığın bir saygısızlık var
2 Küfür edeceğim falan diyorsun bence sizin gibi insanlar ne forumda ne de oyunda barındırılmalı çünkü size bir hakaret yok gelmişsiniz bana hakaret edecem diyorsunuz yapmadığın birşey değil Efe İhsan

Cankrg58

44. Dönem Tunceli Valisi
Vatandaş
Değerli oyun yönetimi bu tür hareketlerden dolayı partilerinin tamamının gerekli cezayı almasını talep ederim
Öncelikle konuşmamda hiçbir hakaret içerikli kelime yoktur başkanım.

o kardeş dediğin çocuk şam şeytanı.
Eğer hakaret içerikli cümle istiyorsanız kendi yazdığınız "şam şeytanı" ve "Sahtekar" kelimelerine bakabilirsiniz.

T U N A

Vatandaş
Kendisi geliyor bizim hakkımızda iftiralar sallayıp üyelerimize yazıyor bize üyelerden bir sürü ssler geliyor.Biz bu durumdan bıktık.Yükselişimizden rahatsız olanlar sıralamada yükselmek için her türlü yolu denemeye devam ettiler ve müdahale edilmezse edecekler.Biz bir kere uyardık daha sonra tekrardan uyardık.Merak etmeyin bu düzeni hep beraber yerle yeksan edeceğiz.Biz oyunda böyle adaletsiz ve partileri görmek istemiyoruz işte tam olarak bunun için biz buradayız.Aşağıda konu ile ilgili ssler mevcut Ekli dosyayı görüntüle 14921
😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 14922
Partimiz hakkındaki bu iftiraları reddediyor alıp partilerine gereğinin yapılmasını rica ederim

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Öncelikle sizleri sakin olmaya davet ediyorum başkanlarım.

Bu yapılan etik bir durum değildir fakat yazılamaz diye bir kural da mevcut değil.

Böyle bir durum var ise bunu en iyisi karşı cevap vermek ya da yapılanla cevap vermek yerine seçimlerde gösterilen çaba ve emekle buna rağmen en iyi şekilde birliktelikle cevabını vermek daha güzel olacaktır.

Eğer ilgili partideki başkanlarda böyle birşey yapıyorlar ise onları bu davranışlardan kaçınmaya çağırıyorum.

İyi Akşamlar Hayırlı Forumlar 🌹
Kaan başkanım öncelikle Mahmut yöneticim tarafından MemolReis adlı oyuncu bu konu hakkında son uyarısını almıştır bizde zaten seçimlerde çıkaracağımız milletvekili sayısı ile o partiye cevabını vereceğiz teşekkür ederiz iyi forumlar

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
1 Komplo falan yok sslerde orada onun dışında
benim partimin adını ağzına alırken dikkat et oradaki üyelere yaptığın bir saygısızlık var
2 Küfür edeceğim falan diyorsun bence sizin gibi insanlar ne forumda ne de oyunda barındırılmalı çünkü size bir hakaret yok gelmişsiniz bana hakaret edecem diyorsunuz yapmadığın birşey değil Efe İhsan
Küfür edemez niye çünkü korkuyor korkmasa şuana kadar ederdi o işler öyle emoji koymakla olmuyor

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Küfür edicem demedim ağzımı bozduracaksın dedim bu 1 bende memolreis ne yazdığını sana atarim sağdan soldan bulduğun ss lerle ortaya fitne sokup oyunun diğer başkanların ve kendi partinin huzurunu kaçirma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...