MemolReis Üyelerimizle Konuşuyor Ve Yazıyor (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
Bunun artık bir kural olarak gelmesi kanaatindeyim ki eminim burada sinirlenen herkes benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Emeğe yapılan saygısızlıktır kesinlikle tasvip etmiyoruz. En yakın sürede artık yönetimin bu konuya el atması gerektiğini ve bunun için bir kural getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. @Mahmut @Gonca @Rüa @Tolga
Semih başkanımla aynı düşüncedeyim bununla ilgilenilmesi lazım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bunun artık bir kural olarak gelmesi kanaatindeyim ki eminim burada sinirlenen herkes benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Emeğe yapılan saygısızlıktır kesinlikle tasvip etmiyoruz. En yakın sürede artık yönetimin bu konuya el atması gerektiğini ve bunun için bir kural getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. @Mahmut @Gonca @Rüa @Tolga
Kral kurala gerek yok, herkes yetişkin insan sonuçta böyle bir durumun etik olmadığını herkes bilir. BİLEREK ve İSTEYEREK bu durumu yapan kişi art niyetlidir. Özellikle berat başkanın partisine yapması, ve özellikle benim Partimdeki uyeleri diğer platformlarda toplayıp farklı farklı konuşmalar ART NİYETTİR. Oyunu amacı dışında oynamaktır. Ve insanın sabrini zorlamak tır. Ben 35 yaşında adamim diyerek Çocuk çocuk hareketlere gerek yok. Herkes yaşına ve üslubuna göre hareket etsin yeter bu konuda

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Başkanım muhtemelen gelmeyebilir sebebi basit gerçek hayattaki gibi düşünebiliriz mesala gerçek hayatta bir partiden başka partiye çekmek yasak mı hayır çünkü adam kendi idaresi ile gidiyor zorla çekme durumu yok
orası da öyle ama etik bir durum değil bazıları da anlamıyor 🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kral kurala gerek yok, herkes yetişkin insan sonuçta böyle bir durumun etik olmadığını herkes bilir. BİLEREK ve İSTEYEREK bu durumu yapan kişi art niyetlidir. Özellikle berat başkanın partisine yapması, ve özellikle benim. Partimdeki uyeleri diğer platformlarda toplayıp farklı farklı konuşmalar ART NİYETTİR. Oyunu amacı dışında oynamaktır. Ve insanın sabriniz zorlamak tır. Ben 35 yaşında adamim diyerek Çocuk çocuk hareketlere gerek yok. Herkes yaşına ve üslubuna göre hareket etsin yeter bu konuda
Kesinlikle ama reisim işte karşımızdakiler 🤏🏻🤏🏻 anlamıyor

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Siz hakkınızı savunurken üslubunuza dikkat etmiyorsunuz kurallar bellidir. Ya uyarsınız yada banlanırsınız. Oyunda olmayan bir kural için kimseye ban atamayız.
Oyundaki irtibatımızı düşürürüyorlar kaç gündir etmedikleri iftira kalmadı bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...