MemolReis Üyelerimizle Konuşuyor Ve Yazıyor (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
Ya sizin baglı olduğunuz bütün partilerin bizim üyelerimize bizi sahtekar olarak tanıtıp bizden geri almaya çalışıyorsunuz sizde şimdi birkaç SS yi biraz düzenleme ekleme yapıp burda paylaşjyorsanız cidden çok yazık
VE BUNU UNUTMA BU PARTİ SENİ YÜKSELTEN PARTİ VE BU DURUMU UNUTUP HAKSIZLIĞIN YOLUNDAN GİDİYORSUN TEBRİKLER VALLA
Haklısınız başkanım zaten biz her gece yatmadan önce sizin için plan kuruyoruz nasıl daha iyi sizle uğraşırız diye (haklısınız ironi) haberiniz olsun gerçek sanmayın

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Haklısınız başkanım zaten biz her gece yatmadan önce sizin için plan kuruyoruz nasıl daha iyi sizle uğraşırız diye (haklısınız ironi) haberiniz olsun gerçek sanmayın
Yazım hatanızı düzeltiyim
(Haklısınız ironi) ❌
(Haklısınız gerçek)✅. Yalanmı cidden s9yleyin her gece bunu düşünüyorsunuz evt

Cankrg58

44. Dönem Tunceli Valisi
Vatandaş
Başkanım tarihi, arama saati ve süresi hepsi yazıyor orada. İsterseniz bahsi geçen üyenin kendisine sorabilirsiniz ben kendisine güveniyorum o doğruyu söyler.

T U N A

Vatandaş
Tarihe bakabilirsin okuma yazmanız vardır diye düşünüyorum
Ya bu mesajların ironi olduğu gerçektir biz sizin partinizle niye muhattap olalımki
AYRICA BİRDAHA PARTİMİZ VE ÜYELER HAKKINDA GERÇEK D8ŞI BAHANELERDE BULUNMAYIN
SON KEZ DAHA
@Gonca GERĞİNİN YAPILMAS8NI RİCA EDİYORUM

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
Yazım hatanızı düzeltiyim
(Haklısınız ironi) ❌
(Haklısınız gerçek)✅. Yalanmı cidden s9yleyin her gece bunu düşünüyorsunuz evt
Zaten siz ne dediyseniz sizin için doğru doğru partiniz diktatör zaten bunu böyle anlarsınız diye yazdım fakat onuda yanlış anlamışsınız

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aaaa bana söz hakkı doğmuş Kardeşlerim Düne Kadar Berat Bey Abi altın Oku Devirecem Diyen Bı başkan Buna Çoğu başkanlarım Şahittir Ve aynı berat Abi sen Olmazsan Olmaz Diyen Berat Kardeşimiz dir Diktatörlük Diyorsunuz ama Ben zamanını Bekliyorum Bagzi şeylerin Zamani Gelince Anlarsınız Kim diktatör Diktatör denilen adam Partide Kendin den Üst Biri Varsa Yada Bı ortamda Onun ayağını kaydırır Ve kendi Menfaatleri uğruna Çok Kişiyi Harcar Mesela Berat Koto . Ha gi diktatör Partide ki arkadaşlarına sorunlu arkadaş lari uzaklastirma için oylama yapar parti içinde Yada Hangi Diktatör Kendisinde Sonra Gelene Kendisinden Fazla Yetki verir bunu da Merarlk ediyorum Ben bunların Hepsini Bu partinBölen Kardeşimize Yaptım Ve buna Tüm Güçlü Gelecek Şahittir O tamamı ile Aç gözlü kişiliğinin arkasına sığınmış şimdide Millete İftiralar. Atmaktadır. ama artık karakterini Gördüğüme Göre Göremeyen Kardslerime 01nunaralı gözlük Öneririm😁 iyi saabahlar

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Birde dikkatimi Birşey çekti Ben Madem.sizin Üyeniz 40dakka konuşmuştum Neden geliyorki Sizin olsa Gelmez Demekki Bağzi Gerçekleri Görmüş yapılan Dümenleri Görmüş arkadaş tarafını seçmis Yani Bu insanların Seçtiği taraf yüzünden yargılama şansınız yok arkadaslar sonuç itibari ile O adamlar Benim partindemden çekildi Ve Doğruyu Görenler Geliyor Hakliyi ve Hakkı Bilenler Geliyor Anca Böyle Hiçbirseyden Haberi olmayan Ve dümenleri Göremeyecek Kadar Kör olanlar Kalıyor işte Yanınızda Biz saygılıyız Sizide Davet Ediyoruz .....😃

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Ya bu mesajların ironi olduğu gerçektir biz sizin partinizle niye muhattap olalımki
AYRICA BİRDAHA PARTİMİZ VE ÜYELER HAKKINDA GERÇEK D8ŞI BAHANELERDE BULUNMAYIN
SON KEZ DAHA
@Gonca GERĞİNİN YAPILMAS8NI RİCA EDİYORUM
Mesajlar yönetim tarafından görülüyor zaten merak etme buradaki ironiyse ona da ironi dersin

T U N A

Vatandaş
gelsene özele, oyuna sağdan soldan oyuncuları kışkırtıp kötü söz soylettirip ban yemesine neden olan DEMOKRATİK CUMHURİYET adlı partinin yaptığı hareketi kınıyorum
Ve başta parti başkanı olmakla beraber diğer kışkırtıcı haretlere başvuran oyuncuların ban yemesini ve bu tür hareketlerin son bulması için yönetimin gerekli cevabı verip Adaleti bulmasına davet ediyorum.
Bu konu ile tartişma kapanmiştir.
Bizim parti mensuplarımız hakkını savunuyor diye banlanıyor ama bize atılan iftiracılara dokunulmuyor valla güzel adalet👏👏
@Gonca

T U N A

Vatandaş
Hakkını mi savunuyor hakaret mi ediyor 😂
Gerçekten partiyi açmak hem üyelerimiz için hemde bizim için çok iyi olmuş.Görevini yerine getiriyor sizin de bu durum zorunuza gidiyor
Bizim zorunuza giden birşey yok🤫
Sizin tüm partilerden güç aldığınızı bizim ise tek başımıza yürüdügümüzü herkes biliyor
Yinede başarılı olamıycaksınız

C

CNMERTTs

Ziyaretçi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240410_104346.jpg
    Screenshot_20240410_104346.jpg
    128.3 KB · Görüntüleme: 4
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bunun artık bir kural olarak gelmesi kanaatindeyim ki eminim burada sinirlenen herkes benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Emeğe yapılan saygısızlıktır kesinlikle tasvip etmiyoruz. En yakın sürede artık yönetimin bu konuya el atması gerektiğini ve bunun için bir kural getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. @Mahmut @Gonca @Rüa @Tolga

C

Carrey Alemdar V2

Ziyaretçi
Bunun artık bir kural olarak gelmesi kanaatindeyim ki eminim burada sinirlenen herkes benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Emeğe yapılan saygısızlıktır kesinlikle tasvip etmiyoruz. En yakın sürede artık yönetimin bu konuya el atması gerektiğini ve bunun için bir kural getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. @Mahmut @Gonca @Rüa @Tolga
Başkanım muhtemelen gelmeyebilir sebebi basit gerçek hayattaki gibi düşünebiliriz mesala gerçek hayatta bir partiden başka partiye çekmek yasak mı hayır çünkü adam kendi idaresi ile gidiyor zorla çekme durumu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...