MemolReis Üyelerimizle Konuşuyor Ve Yazıyor (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Burada kapattırılacak bir parti varsa oda siz olursunuz kaç kere aynı hareketi tekrarladınız size hakaret bile etmedik gelmişsiniz parti kapatılmasını talep ediyorsunuz bir kere oyun kurallarını iyice öğrenin sonra forumda bana hakaret etmemeyi öğrenin

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
Küfür edicem demedim ağzımı bozduracaksın dedim bu 1 bende memolreis ne yazdığını sana atarim sağdan soldan bulduğun ss lerle ortaya fitne sokup oyunun diğer başkanların ve kendi partinin huzurunu kaçirma
Kardeşim sağdan soldan falan değil istersen bende sana bir ss atıyım da gör kaç kere atmış bilmiyorsunuz burda onu koruyorsunuz

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Küfür edicem demedim ağzımı bozduracaksın dedim bu 1 bende memolreis ne yazdığını sana atarim sağdan soldan bulduğun ss lerle ortaya fitne sokup oyunun diğer başkanların ve kendi partinin huzurunu kaçirma
Sizin ağzınızın bozulması bize hakaret etmeniz demek geçen yaptığını herkes biliyor bugün yaptığını da görüyoruz bir kere bunları siz mi yaptınız da üzerinize alındınız

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Kendisi geliyor bizim hakkımızda iftiralar sallayıp üyelerimize yazıyor bize üyelerden bir sürü ssler geliyor.Biz bu durumdan bıktık.Yükselişimizden rahatsız olanlar sıralamada yükselmek için her türlü yolu denemeye devam ettiler ve müdahale edilmezse edecekler.Biz bir kere uyardık daha sonra tekrardan uyardık.Merak etmeyin bu düzeni hep beraber yerle yeksan edeceğiz.Biz oyunda böyle adaletsiz ve partileri görmek istemiyoruz işte tam olarak bunun için biz buradayız.Aşağıda konu ile ilgili ssler mevcut Ekli dosyayı görüntüle 14921
😂😂
Ayrıca bazı üyelere başka yerlerden sesli ile konuşuyor iftira atıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14922
OYUN YÖNETİMİ tarafından gereğinin yapılmasını talep ediyorum
Başka birşeyde demiyorum
BU İFTİRALARIDA REDDEDİYORUZ

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Küfür edemez niye çünkü korkuyor korkmasa şuana kadar ederdi o işler öyle emoji koymakla olmuyor
gelsene özele, oyuna sağdan soldan oyuncuları kışkırtıp kötü söz soylettirip ban yemesine neden olan DEMOKRATİK CUMHURİYET adlı partinin yaptığı hareketi kınıyorum
Ve başta parti başkanı olmakla beraber diğer kışkırtıcı haretlere başvuran oyuncuların ban yemesini ve bu tür hareketlerin son bulması için yönetimin gerekli cevabı verip Adaleti bulmasına davet ediyorum.
Bu konu ile tartişma kapanmiştir.

Cankrg58

44. Dönem Tunceli Valisi
Vatandaş
OYUN YÖNETİMİ tarafından gereğinin yapılmasını talep ediyorum
Başka birşeyde demiyorum
BU İFTİRALARIDA REDDEDİYORUZ
Bir üyemizi MemolReis arayıp 40 dakika konuşmuş ve kendi partisine almış, kaydı elimizde var hâlâ göz göre göre iftira mı diyeceksiniz başkanım.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle sizleri sakin olmaya davet ediyorum başkanlarım.

Bu yapılan etik bir durum değildir fakat yazılamaz diye bir kural da mevcut değil.

Böyle bir durum var ise bunu en iyisi karşı cevap vermek ya da yapılanla cevap vermek yerine seçimlerde gösterilen çaba ve emekle buna rağmen en iyi şekilde birliktelikle cevabını vermek daha güzel olacaktır.

Eğer ilgili partideki başkanlarda böyle birşey yapıyorlar ise onları bu davranışlardan kaçınmaya çağırıyorum.

İyi Akşamlar Hayırlı Forumlar 🌹
🍿🍿🍿🍿🍿

T U N A

Vatandaş
Bir üyemizi MemolReis arayıp 40 dakika konuşmuş ve kendi partisine almış, kaydı elimizde var hâlâ göz göre göre iftira mı diyeceksiniz başkanım.
Ya biz sizin üyelerinize ne diye yazalım biz o 40 dkyı sizin bir üyeye harcarsak zaten oyun bahaneye dönüşür sizdenyazdığınoz kelimeleri biraz inanır dilden yazın bari

. Emir

Giresun Valisi
Vatandaş
gelsene özele, oyuna sağdan soldan oyuncuları kışkırtıp kötü söz soylettirip ban yemesine neden olan DEMOKRATİK CUMHURİYET adlı partinin yaptığı hareketi kınıyorum
Ve başta parti başkanı olmakla beraber diğer kışkırtıcı haretlere başvuran oyuncuların ban yemesini ve bu tür hareketlerin son bulması için yönetimin gerekli cevabı verip Adaleti bulmasına davet ediyorum.
Bu konu ile tartişma kapanmiştir.
Bişey söyliyeceksen burdan söyle orda özelden değil niye söyleyemiyorsun burdan

T U N A

Vatandaş
Başkanım eğer size gönderirsem inanacak mısınız
Ya sizin baglı olduğunuz bütün partilerin bizim üyelerimize bizi sahtekar olarak tanıtıp bizden geri almaya çalışıyorsunuz sizde şimdi birkaç SS yi biraz düzenleme ekleme yapıp burda paylaşjyorsanız cidden çok yazık
VE BUNU UNUTMA BU PARTİ SENİ YÜKSELTEN PARTİ VE BU DURUMU UNUTUP HAKSIZLIĞIN YOLUNDAN GİDİYORSUN TEBRİKLER VALLA

Cankrg58

44. Dönem Tunceli Valisi
Vatandaş
Ya sizin baglı olduğunuz bütün partilerin bizim üyelerimize bizi sahtekar olarak tanıtıp bizden geri almaya çalışıyorsunuz sizde şimdi birkaç SS yi biraz düzenleme ekleme yapıp burda paylaşjyorsanız cidden çok yazık
VE BUNU UNUTMA BU PARTİ SENİ YÜKSELTEN PARTİ VE BU DURUMU UNUTUP HAKSIZLIĞIN YOLUNDAN GİDİYORSUN TEBRİKLER VALLA
Başkanım bu ss bana bizzat bahsi geçen kişi tarafından atıldı üzerinde gram oynama bulunmamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...