Obi başkanım cevap ??Ozaman bundan sonra bakanı Halk seçsin meclis değilde böyle demokratik sistem kurulcaksa?
Obi başkanım cevap ??Ozaman bundan sonra bakanı Halk seçsin meclis değilde böyle demokratik sistem kurulcaksa?
kardeşim bende çagrı yaptım ama açıklama halen gelmediObi başkanım cevap ??
Sen konuşmayı bilmiyorsun ne doğrusuBen doğruyu konuştum ilk sen zıpladın diğer arkadaşların da gelir şimdi
Dün postaladık onub
kimmiş o kişi yol gösterecek![]()
şahsi meseleleri oyun taşıyanlar ve makamını yerinde yapmayanlarda postalandı hangisi oluyorrDün postaladık onu
Sen iyi tanırsınşahsi meseleleri oyun taşıyanlar ve makamını yerinde yapmayanlarda postalandı hangisi oluyorr![]()
Obi kim ?Obi başkanım cevap ??
Halk vekilini seçer. Vekili bakanını seçer. Bakan halkla ters düşerse halk gerekli cevabı verir sistem basit ve işlevselObi başkanım cevap ??
Yav ne anlatıyon Bekir adamın 9 üyesi varken 8 vekil istemiş jskdkdkdkdkd@sakaahmet3419 sen bilmezsin 46. Dönemde halk oylamasından darbe yemiş bir Meclis Baskanı olarak söylüyorum bunu.
O gün dedim beni halk seçti halk indirir. Eğer böyle olursa saygı duyar şapkayı önüme koyarım dedim. Darbede meclis oylamasını biz yani demokratlar, halk oylamasanı darbe yanlıları kazandı. Ben bir kez de hoplamadım darbe yedim darbe yedim diye. Aldım ceketimi çıktım. Halkın iradesini gayrımeşru gösteremezsin.
Adam kendime değil arkadaşlarıma istedim dedi. Gayet tutarlı benceYav ne anlatıyon Bekir adamın 9 üyesi varken 8 vekil istemiş jskdkdkdkdkd
dile getirmedine sen tanırsın diyorsunSen iyi tanırsın![]()
Tm başkanım sana darbe yapılmış şuan görevden alma var bu aykırı birşey ozaman vekiller halka soracaktı kimi seçelim diye sonra seçecekti böyle birşey siz işinize geliyor diye devam ediyorsunuz ama yarın belli olur herşey@sakaahmet3419 sen bilmezsin 46. Dönemde halk oylamasından darbe yemiş bir Meclis Baskanı olarak söylüyorum bunu.
O gün dedim beni halk seçti halk indirir. Eğer böyle olursa saygı duyar şapkayı önüme koyarım dedim. Darbede meclis oylamasını biz yani demokratlar, halk oylamasanı darbe yanlıları kazandı. Ben bir kez de hoplamadım darbe yedim darbe yedim diye. Aldım ceketimi çıktım. Halkın iradesini gayrımeşru gösteremezsin.
Reel hayatta bakanları kim seçiyor? Nerede gerçekçilik ???halkın iradesini duyarlılık katıbta tekrardan halk oylamasıyla olması istenmedini görüyoruzz![]()
Çokta gercek olmasın Oyun baskanı da atamasın da heyecanı kalmaz böyle iyi tam kıvamındaR
Reel hayatta bakanları kim seçiyor? Nerede gerçekçilik ???