Milli Görüş Partisi görevden alınan Bakan açıklaması. (8 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@sakaahmet3419 sen bilmezsin 46. Dönemde halk oylamasından darbe yemiş bir Meclis Baskanı olarak söylüyorum bunu.

O gün dedim beni halk seçti halk indirir. Eğer böyle olursa saygı duyar şapkayı önüme koyarım dedim. Darbede meclis oylamasını biz yani demokratlar, halk oylamasanı darbe yanlıları kazandı. Ben bir kez de hoplamadım darbe yedim darbe yedim diye. Aldım ceketimi çıktım. Halkın iradesini gayrımeşru gösteremezsin.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
@sakaahmet3419 sen bilmezsin 46. Dönemde halk oylamasından darbe yemiş bir Meclis Baskanı olarak söylüyorum bunu.

O gün dedim beni halk seçti halk indirir. Eğer böyle olursa saygı duyar şapkayı önüme koyarım dedim. Darbede meclis oylamasını biz yani demokratlar, halk oylamasanı darbe yanlıları kazandı. Ben bir kez de hoplamadım darbe yedim darbe yedim diye. Aldım ceketimi çıktım. Halkın iradesini gayrımeşru gösteremezsin.
Yav ne anlatıyon Bekir adamın 9 üyesi varken 8 vekil istemiş jskdkdkdkdkd

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
halkın iradesini duyarlılık katıbta tekrardan halk oylamasıyla olması istenmedini görüyoruzz😆😂😂

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş

Tm başkanım sana darbe yapılmış şuan görevden alma var bu aykırı birşey ozaman vekiller halka soracaktı kimi seçelim diye sonra seçecekti böyle birşey siz işinize geliyor diye devam ediyorsunuz ama yarın belli olur herşey

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
halk indirir halk geri bindirir makama neticede ob degişecek msb yeni gelen ob kendisi için bir güveni olcak mı tek kişinin iradesimi yoksa toplumum iradesimi önemli

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
su kabına göre şekil alırmış net bu olayda bundan ibaret 😂😂

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yok sizin ki magdur edebiyatı. MSB yi indiren vatandaşlar anayasayı biliyordur elbet. Aksi halde ob atamasın msb kalsın derlerdi