bak rez al diyorum dinle beni seyret
bak rez al diyorum dinle beni seyret
Eee sonra uyandın uykudanBir gün burada yıldız ittifakı resmen dağıldı yazacak o gün çok uzakta değil![]()
Metin başkan sana hiç yakıştıramadım önünü arkasını bilmeden bu şekilde konuşmayı. Bizim ittifaka katılışımız bu sabah itibariyle netleşti. Röportaj bundan önce yapıldığı için bu şekilde oldu. Keşke önce bi sorsaydınız.İttifak sorularının hiç birinde ittifaklarında bulunan büyük tuğrulu anmamışlar bir partiyi küçük görmek bu kadar kolay mı ?
hemde kendi ittifakında olan bir partiyi![]()
çaktırmaa şunun ss ini al bak yaz 1 ay veriyorum yada 1 ay 1 hafta askldaklfklsdgdsEee sonra uyandın uykudan![]()
orçunuda rez aldım hesaplaşırız
Ah be Sercan başkan herşeyin anlık geliştiğini mi düşünüyorsun bu olaylardan en son sizin haberiniz varmış demek kiMetin başkan sana hiç yakıştıramadım önünü arkasını bilmeden bu şekilde konuşmayı. Bizim ittifaka katılışımız bu sabah itibariyle netleşti. Röportaj bundan önce yapıldığı için bu şekilde oldu. Keşke önce bi sorsaydınız.
Canımsın kanki bekliyorumorçunuda rez aldım hesaplaşırız![]()
Bilgem neden açıklama yapamıyorSancak iki gündür kurulduğu için![]()
Bak dediğin gibi dağılır falan. Tutunamayanlarda yerimi ayarlaçaktırmaa şunun ss ini al bak yaz 1 ay veriyorum yada 1 ay 1 hafta askldaklfklsdgds
Ah be Sercan başkan herşeyin anlık geliştiğini mi düşünüyorsun bu olaylardan en son sizin haberiniz varmış demek ki
Sormama gerek yok okuduğuma ve gördüğüme inanırım ben![]()
Nasıl düşünmek istersen Metin Başkan. Ben sana tüm içtenliğim ile gayet güzel bir şekilde söylüyorum. Onlar düşünür düşünmez bilemem ama bize teklif bu sabah geldi. Bizde bu sabah kabul ettik. Ve bizim kabulümüz olmadan tabi ki bizden bahsedilemez. Burda herkes emek veriyor, herkes birşeyler için uğraşıyor. Ama birşeyleri söylerken önünü arkasını bilmek gerekiyor. Sevgilerle
Dediğim gibi sorun da burda zaten başkanım sizlik bir durum değil ki ben sizi tanırım bilirim bazı şeylerin arkasını bilmediğinizi de biliyorum inşallah orda onlara rağmen başınız dik devam edersiniz başarılar size. SevgilerleNasıl düşünmek istersen Metin Başkan. Ben sana tüm içtenliğim ile gayet güzel bir şekilde söylüyorum. Onlar düşünür düşünmez bilemem ama bize teklif bu sabah geldi. Bizde bu sabah kabul ettik. Ve bizim kabulümüz olmadan tabi ki bizden bahsedilemez. Burda herkes emek veriyor, herkes birşeyler için uğraşıyor. Ama birşeyleri söylerken önünü arkasını bilmek gerekiyor. Sevgilerle
Korkma la benim YAZICIOĞLU. Sinana mesaj atıp bana sovduler diye ağladığın mesajları da biliyorum. Öte de oyna hadi annemAile ortamı yalanına kanmayin çok ağır sövüyorlar
Bu Efe'nin kafasına vura vura deli ettim ben. Benim suçum kusura bakmayın
Biri sana sövünce sen gülüyor musun ?Korkma la benim YAZICIOĞLU. Sinana mesaj atıp bana sovduler diye ağladığın mesajları da biliyorum. Öte de oyna hadi annem
Miralay adlı kişinin niyetini bildiğim için sövdüm? Buna rağmen hala Sinan'a mesaj atıp bana sövüyor diyip algı oyunu yapmasına çalışmasına lafım zaten. Kimsenin şahsına durduk yere sövmüyoruz bunu en çok söven biri olarak daha iyi bilirsin? Ve soruna geleceksem; biri bana sövüyorsa bende fazlasıyla karşılık verir bir başkasına mesaj atıp "bunlar bana sövüyor diye ağlamam"Biri sana sövünce sen gülüyor musun ?
Eyvallah Orçun kardeşimiz de bizimle beraber dik durmayı tercih ettiMiralay adlı kişinin niyetini bildiğim için sövdüm? Buna rağmen hala Sinan'a mesaj atıp bana sövüyor diyip algı oyunu yapmasına çalışmasına lafım zaten. Kimsenin şahsına durduk yere sövmüyoruz bunu en çok söven biri olarak daha iyi bilirsin? Ve soruna geleceksem; biri bana sövüyorsa bende fazlasıyla karşılık verir bir başkasına mesaj atıp "bunlar bana sövüyor diye ağlamam"şey bu arada Orçun haneye hayırlı olsun