MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (3 Kişi İçeride)

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sizdeyken zedelenmiş olabilir ve bu normal. Ama geç olmadan anladı oda .Geri kalan yaşamımı kambur geçiremem dedi :)
Şöyle düşünüyorum;

"Sinan benim kardeşim, yolu yolumdur" diye forumda gezen ve sürekli bunu dile getiren birisi partisinden kopup kardeşiyle kişisel husumeti olan birinin yanına gidiyorsa bu zedelenme değil aslında bunu iyi biliyorsun 😅

Şey, ihtiyaç halinde haber ver bir kaç baş daha tosun göndeririz çiftlikten 😅🤭

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Şöyle düşünüyorum;

"Sinan benim kardeşim, yolu yolumdur" diye forumda gezen ve sürekli bunu dile getiren birisi partisinden kopup kardeşiyle kişisel husumeti olan birinin yanına gidiyorsa bu zedelenme değil aslında bunu iyi biliyorsun 😅

Şey, ihtiyaç halinde haber ver bir kaç baş daha tosun göndeririz çiftlikten 😅🤭
Siz de zamanında kardeşiz dediğiniz,aileyiz dedğiniz kişilere çiftilk muamelesimi yapıyorsunuz şimdi :) Gerçek yüzünüzü herkes gördü,görmeye de devam ediyor.

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz de zamanında kardeşiz dediğiniz,aileyiz dedğiniz kişilere çiftilk muamelesimi yapıyorsunuz şimdi :) Gerçek yüzünüzü herkes gördü,görmeye de devam ediyor.
Hayır ben hiç bir kardeşime çiftlikte bir tosun demedim aksine senin şahsi olarak wp üzerinden yazdığın mesajı söyledim ben 😅😅 kendi mesajına bile algı çekebilecek adamsın valla bravo 😅 helal len yusufi.

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bak bu sinan sizi böyle kandırıyor demek ki:) Mesajın ne kadarını gösterdi size peki merak ettim :)
Valla kandırılacak bir şey yok aslında yazdığın tüm mesajları Sinan'ın telefonundan bizzat okudum canım kardeşim hiç saklamaz bir şeyini benden. Dert etme be kadir başkanım, sen istedin bir Orçun ben sana verdim yüz Orçun 😅😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Valla kandırılacak bir şey yok aslında yazdığın tüm mesajları Sinan'ın telefonundan bizzat okudum canım kardeşim hiç saklamaz bir şeyini benden. Dert etme be kadir başkanım, sen istedin bir Orçun ben sana verdim yüz Orçun 😅😅
Yok ben sinandan büyük başları istedım sen be deniz'i :) :)

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Yok ben sinandan büyük başları istedım sen be deniz'i :) :)
Hahahaha kabul ediyorsun demek , sen şimdi bizim kardeşlerimize çiftlik mi diyorsun 🤩😅. Ben bir ara geldim zaten altın ok'a bir güncük Aynı günde zaten hesabı tatile almıştım.
Aklıma şey geldi, @D E N İ Z hatırlar mısın?

Altın ok da hesabımı tatile alıp oyuna geri döndüğümde Milli İstiklâl'e geldiğimde Orçun bana şey diyordu; Sen nasıl gidersin altınok a onlar bizim düşmanımız falan diye dalga geçerdi benimle.. 🥲

Şimdi düşmanımız dediği partiye sözde kambur kalmamak için kendisinin koşması şoku.. 😅😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Hahahaha kabul ediyorsun demek , sen şimdi bizim kardeşlerimize çiftlik mi diyorsun 🤩😅. Ben bir ara geldim zaten altın ok'a bir güncük Aynı günde zaten hesabı tatile almıştım.
Aklıma şey geldi, @D E N İ Z hatırlar mısın?

Altın ok da hesabımı tatile alıp oyuna geri döndüğümde Milli İstiklâl'e geldiğimde Orçun bana şey diyordu; Sen nasıl gidersin altınok a onlar bizim düşmanımız falan diye dalga geçerdi benimle.. 🥲

Şimdi düşmanımız dediği partiye sözde kambur kalmamak için kendisinin koşması şoku.. 😅😅
Bir şeyler aşırızı zorunuza gitmiş anlaşılan. ksksk Güzellll böyle kudurun :) Millet içine çıkamaz hale geldiniz sonunda ksksk

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir şeyler aşırızı zorunuza gitmiş anlaşılan. ksksk Güzellll böyle kudurun :) Millet içine çıkamaz hale geldiniz sonunda ksksk
Yok be ne zoruma gidecek gülüyorum, güldüğüm için de orçunu alman bizim için büyük bir kayıp değil zaten sadece wp grubuna aldığıma yanıyorum bu kadar içeri sokmasaydım keşke 😅😅