MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (3 Kişi İçeride)

Miralay

54,55.Dönem Denizli Valisi
Vatandaş
Miralay adlı kişinin niyetini bildiğim için sövdüm? Buna rağmen hala Sinan'a mesaj atıp bana sövüyor diyip algı oyunu yapmasına çalışmasına lafım zaten. Kimsenin şahsına durduk yere sövmüyoruz bunu en çok söven biri olarak daha iyi bilirsin? Ve soruna geleceksem; biri bana sövüyorsa bende fazlasıyla karşılık verir bir başkasına mesaj atıp "bunlar bana sövüyor diye ağlamam" 😅 şey bu arada Orçun haneye hayırlı olsun
Durduk yere insanların şahsına sövmeyi hakaret etmeyi çok iyi beceriyorsunuz ağlama yok ben kimseye ağlamadım millet sizin gerçek yüzünüzü görsün diye yirtindim.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Durduk yere insanların şahsına sövmeyi hakaret etmeyi çok iyi beceriyorsunuz ağlama yok ben kimseye ağlamadım millet sizin gerçek yüzünüzü görsün diye yirtindim.
Bunlarda yüz olsa, oyundan kaçıp burada olmazlardı. Kendimizi Çokta yormamak lazım. Söyleme ile anlayan yapıları da yok😀

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sinan'ın senden özür dilicekler onlar daha çocuk reisim dediğinide ben biliyorum hadi bakalım çocuğum az ötede oyna :)
Gönlün olsun diye bize sorup yazdığı kelimeyi bana kullanman 😅😅😅😅😅😅😅😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Fazla yirtindin patlak verdi , neyse terzin benim canın istediğinde gel yine soverim şey pardon . dikerim söküğünü koçum 😅😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Fazla yirtindin patlak verdi , neyse terzin benim canın istediğinde gel yine soverim şey pardon . dikerim söküğünü koçum 😅😅
Burada gelip söverim ederim diye konuşuyorsun ya böle rahat rahat. Yarın bir gün dana ve ailene küfür yediğinde ağlama sakın tamam . Bil istedim

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Burada gelip söverim ederim diye konuşuyorsun ya böle rahat rahat. Yarın bir gün dana ve ailene küfür yediğinde ağlama sakın tamam . Bil istedim
Senin gibi yaparım merak etme bende kucaklar, kucak açarım 😅