Sen değil senin ağbabaların gelsinYav ne anlatıyon celilim halilim in aşağı tarihin en çabuk indirilen rütbelisi olarak tarihe geçtin bravo Emirhan’ın dediklerini uygula rahatlarsın
Sen değil senin ağbabaların gelsinYav ne anlatıyon celilim halilim in aşağı tarihin en çabuk indirilen rütbelisi olarak tarihe geçtin bravo Emirhan’ın dediklerini uygula rahatlarsın
particek iletişim merkezi misiniz nedir bu konuşma sevdanız anlamadım kiGel ben seni atayim ama tutmaya soz vermiyom kayarsin kaymazsin garanti degil burda boşuna şov yapmayin gelin dcye falan hepiniz bakalim
Üzülmesin elbet bir gün gene bana gelecekYav ne anlatıyon celilim halilim in aşağı tarihin en çabuk indirilen rütbelisi olarak tarihe geçtin bravo Emirhan’ın dediklerini uygula rahatlarsın
Yazmışsınız ya hani darbede biziz yargıda orduda bende sana diyorumki ağada benim babada benim paşada benimSen değil senin ağbabaların gelsin
Tam sana layık işte kafaları tokuştur diyor dinliyorum şuan tokuşturun kafalarınızıSen şarkıyı dinle dert etme
Aynen sonrasida sizlere gelsinTam sana layık işte kafaları tokuştur diyor dinliyorum şuan tokuşturun kafalarınızı
Korkma acitmayiz kerem seni keçen söyledim kerem)))particek iletişim merkezi misiniz nedir bu konuşma sevdanız anlamadım ki
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmışYazmışsınız ya hani darbede biziz yargıda orduda bende sana diyorumki ağada benim babada benim paşada benim
Sanma kendini o zaman ambarda aferin sana EbubekirAç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
Yurek yok onlarda)) boş ver abileri saklandi kendilerimi gelecekTurk budun tum yetkililerine sesleniyorim benimle biriniz iletisime kecin
Daha yeni bu işlerde öğerecek abisiSanma kendini o zaman ambarda aferin sana Ebubekir
Leto hadi uza kardeşim burası küçük hesaplar uğruna eğilip bükülmeyenlerin menfaati uğruna davasını satmayanların söz vermenin ağırlığını bilen adamların postu. Buranın podyumunun ışığı sizin karanlığı aydınlığa çıkarmaz. Önemli bir şeyler söylüyormuş gibi içi boş bişeyler yazıp kafa ütüleme. Sizi adam yerine koyan varsa darbeye hayır postlarına gidip birbiirinizi yumuşatın buraları sıkıştırma hadi ciğerimBu işlerde yeni abisi öğ
Bu işlerde yeni öğerecek abisi