Ben size laf demem demistim siyaset oyunu bu
Dün MSB nin görevden alma yetkisi vardı kurallar çerçevesinde alındı biz kurallara uydukKurallar madem açık neden sizde o kurallara uymayıp atma yaptınız diye sorarlar bize kuralda size kural değil mi
Peki, penguenler terler mi?Role play gereği yani cok mutlu değilim![]()
Arkadaş paşa ne yaptıyısa çok dokunmuş size demek çok isterseniz yazın kendinisineEvet var mı diyeceğin bu arada paşaya selam
Yazıyoruz ya işteArkadaş paşa ne yaptıyısa çok dokunmuş size demek çok isterseniz yazın kendinisine
Sen niye alındın AAAAA!Arkadaş paşa ne yaptıyısa çok dokunmuş size demek çok isterseniz yazın kendinisine
Limon neden ekşi Belki mutlu değildir düşündün mü bunu hiç düşün yaz burayaArkadaş paşa ne yaptıyısa çok dokunmuş size demek çok isterseniz yazın kendinisine
Burada herşeyi açık açık konuşalım bence sslerleArkadaslar herkes argümanini sundu denilecek bisey varsa lutfen değinin konuyu amaci disinda saptirmayalim lutfen gerekli cevabi yonetim verecektir
Bu günde benim yetkim var işteDün MSB nin görevden alma yetkisi vardı kurallar çerçevesinde alındı biz kurallara uyduk
Al bir ssci dahaBurada herşeyi açık açık konuşalım bence sslerle
Varsa elinde Ssler yönetime atabilirsin sorun yok ordan gerekeni yapacaktırBurada herşeyi açık açık konuşalım bence sslerle
Bize wikiden örnek gösterseneBu günde benim yetkim var işte
Mesajları okumadığın burda belli git şimdi baştan oku wiki kurallar yazdık ortaya attıkBize wikiden örnek göstersene
Sıkıntı yok abi konuşalım@A L F A cemcim diğer ikisinden ümidi kestim de, seninle bir sohbet edelim. Bazı problemlerim var onları halledeyim bir konuşalım senle kardeşim.![]()