Evet ama reis üsülüne göre yapmak haktırİtiraz etmek doğal bir haktır çünkü

Evet ama reis üsülüne göre yapmak haktırİtiraz etmek doğal bir haktır çünkü
Biz zaten kuralları yorumluyoruz ve uyguluyoruz.Hocam ben simdi msb yi görevden almak istiyorum itiraz edilmese alinacakmi? Çok komik bu durum bu isler itirazlami oluyor itirazla oluyorsa dediginize gore oyun yonetimin bi önemi yok ozaman .
Sayın yönetim hepimiz hem fikir sadece her konuya İntiraz için demiş arkadaşBiz zaten kuralları yorumluyoruz ve uyguluyoruz.
İtirazlarda başka maddeler çakışan maddeler çıkabiliyor.
Her durum için itiraz kadar olağan bir şey yok.
itirazı değerlendirmek kadar da normal bir şey yok.
Evet her şeyin üsülü vardırEvet ama reis üsülüne göre yapmak haktır![]()
O zaman burda yanlış bişey yok reisEvet her şeyin üsülü vardır
Var demedim kiO zaman burda yanlış bişey yok reis
Çok boş yapıyorsunVar demedim ki
En sevdiğim yaparım öyle aradaÇok boş yapıyorsun
Sende fikrini söyle bariÇok boş yapıyorsun
Eski Ordu iyidir onlar gelsin bunlar cacıkSende fikrini söyle bari![]()
Herkes koyu Göktürkcu olmus SadKurallar açık ve net ortadadır. Bizim örnek gösterdiğimiz kuralla çakışan kural varsa sunulmasını istiyoruz
Aksi taktirde kuralın uygulanmasını talep ediyoruz
Evet var mı diyeceğin bu arada paşaya selamHerkes koyu Göktürkcu olmus Sad![]()
Kurallar madem açık neden sizde o kurallara uymayıp atma yaptınız diye sorarlar bize kuralda size kural değil miKurallar açık ve net ortadadır. Bizim örnek gösterdiğimiz kuralla çakışan kural varsa sunulmasını istiyoruz
Aksi taktirde kuralın uygulanmasını talep ediyoruz
Dün emo guzel bi soz dedi ustune alindinmi knkEvet var mı diyeceğin bu arada paşaya selam
Ne demiş Multi hesabı olan çok iyi kasıyor mudur demişDün emo guzel bi soz dedi ustune alindinmi knk![]()
Ne demiş Multi hesabı olan çok iyi kasıyor mudur demiş
Konu içindeki mesaj 'Adalet Bakanı Görevde Mi ?' https://forum.baskanonline.com/threads/adalet-bakani-goerevde-mi.13350/post-272499Herkes koyu Göktürkcu olmus Sad![]()
HahaaadahKonu içindeki mesaj 'Adalet Bakanı Görevde Mi ?' https://forum.baskanonline.com/threads/adalet-bakani-goerevde-mi.13350/post-272499
Bak yine kendi ile çelişiyorbirde size bir daha cevap verirsem adam değilim demişti