Ortak Bildirir Kararı (5 Kişi İçeride)

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 21838

muhtemelen senide Murat gibi görüyor Ahmet başkan sakın yanlış anlama beni kendi görüşüm yada anlarsan anla Banane
Benim kapıma geldi ben Kendi şahsıma vekillik istemedim her hangi birşey istemedim o hırsı yüzünden saçma sapan şeyler peşinde koştu sözünü tutamadı gitti herkes lider olamaz herkes sözün de duramaz

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Bu Göktürk iyice altın okun alt partisi olmuş 🤣🤣 bana teşekkür etmeniz gerekiyor bak üzülüyorum o kadar barıştırdım sizi mehmet akca oguralpi komutan yaptım😁

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Neden ayri ayri
Yukselenide alalım turk ulus birligi vol2 ne dersin uyarmi 😂😂😂
Bu hikayede yanan siz olmayın ama 😀 bırakın Göktürk yansın yukselenden zarar gelmez adamlar temizinden oyunu nu oynuyor puanı ni kasiyor Göktürk öylemi ama arkadan iş çevirme ,ajan sokma daha sayamadığım bir ton işler ss almayayim diye konuşmaları bile temizlemişler sorsan viz yazmadik oyle seyler der 😀

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neden ayri ayri

Bu hikayede yanan siz olmayın ama 😀 bırakın Göktürk yansın yukselenden zarar gelmez adamlar temizinden oyunu nu oynuyor puanı ni kasiyor Göktürk öylemi ama arkadan iş çevirme ,ajan sokma daha sayamadığım bir ton işler ss almayayim diye konuşmaları bile temizlemişler sorsan viz yazmadik oyle seyler der 😀
Yükselen de aynı be kardeş hepsi aynı
Sevim aydın arkadan çok şeyler konuştu
Bilgem Göktürk aynı şeyleri yaptı
Al birini vur öbürüne