Kulak önemli bilgem abla sadece kulağa söylerKulağına mı?

Kulak önemli bilgem abla sadece kulağa söylerKulağına mı?
Tesirli birde kskskKulak önemli bilgem abla sadece kulağa söyler![]()
Tesirli birde ksksk
Okunmuş mu nedir fatihin kulağı , karıncanın yürüyüşünü duyuyor o günden sonra sjsjjsl
İyi yapmış sağolsun, Ahmet bizi perişan ediyor burda sonra skskksDuyar dua etsin fatihin kulağı kopmadı o uflemeden. sakaahmetin tam kulağına üfleyecekken kendini çekti yüzüne geldi nefesi ablamın o gündur kendine gelemedi Ahmet![]()
Biliyorum onu, hatta ben de istedim ceza alsın diye ama yönetim adalet bakanı ve güvenlik güçleri görevini yapsın dedi18 sırayı okumanısı isterim makama saygısızlık konu başlıgı
Sen git ablan gelsin Ufak gelirsinDuyar dua etsin fatihin kulağı kopmadı o uflemeden. sakaahmetin tam kulağına üfleyecekken kendini çekti yüzüne geldi nefesi ablamın o gündur kendine gelemedi Ahmet![]()
Benim kapıma geldi ben Kendi şahsıma vekillik istemedim her hangi birşey istemedim o hırsı yüzünden saçma sapan şeyler peşinde koştu sözünü tutamadı gitti herkes lider olamaz herkes sözün de duramazEkli dosyayı görüntüle 21838
muhtemelen senide Murat gibi görüyor Ahmet başkan sakın yanlış anlama beni kendi görüşüm yada anlarsan anla Banane
Yani okeyde yancı olurya onun gibi birşey oluyor işteBu Göktürk iyice altın okun alt partisi olmuşbana teşekkür etmeniz gerekiyor bak üzülüyorum o kadar barıştırdım sizi mehmet akca oguralpi komutan yaptım
![]()
Emirhan sen neymişsin be herşey senin sayendeBu Göktürk iyice altın okun alt partisi olmuşbana teşekkür etmeniz gerekiyor bak üzülüyorum o kadar barıştırdım sizi mehmet akca oguralpi komutan yaptım
![]()
Ee beraber hareket ediyorsaniz birlesin gokturk,altin okEmirhan sen neymişsin be herşey senin sayende
Yukselenide alalım turk ulus birligi vol2 ne dersin uyarmiEe beraber hareket ediyorsaniz birlesin gokturk,altin ok![]()
Bu hikayede yanan siz olmayın amaYukselenide alalım turk ulus birligi vol2 ne dersin uyarmi![]()
Yükselen de aynı be kardeş hepsi aynıNeden ayri ayri
Bu hikayede yanan siz olmayın amabırakın Göktürk yansın yukselenden zarar gelmez adamlar temizinden oyunu nu oynuyor puanı ni kasiyor Göktürk öylemi ama arkadan iş çevirme ,ajan sokma daha sayamadığım bir ton işler ss almayayim diye konuşmaları bile temizlemişler sorsan viz yazmadik oyle seyler der
![]()
Sevim Aydın ile Kadir Aydın akraba mı acaba AhmetYükselen de aynı be kardeş hepsi aynı
Sevim aydın arkadan çok şeyler konuştu
Bilgem Göktürk aynı şeyleri yaptı
Al birini vur öbürüne
Nüfus müdürümüyüm nerden bileyimSevim Aydın ile Kadir Aydın akraba mı acaba Ahmet