Yarın akşam seçim sonuçlarını bekliyor olacakken şu zamanda böyle bir karar çok saçma olmuş. Seçim ortasında neden böyle bir karar alınır anlayamıyoruz.
komik çocuk seniOnların kurduğu ittifaktan ne olur bilgem daha foruma çıkamıyor konuşamıyor yaverini yollamış
Ozaman ablana söyle komik çocuk seni foruma davet ediyor de bu kadar korkmasınkomik çocuk seni![]()
Veya istediği partiye oy atabilir diye değilde. Seçime kendi isimleriyle dahil edilmeliydiOy kullanmak adı geçen partinin hakkı lakin sorunu bu zamana kadar düzeltmek ve açıklamak yanlış olmuş sanki Bu hata seçimin başında öğrenilip düzeltilmeliydi.
Oy kullanmak hakkı ama seçimin ortasında en kritik zamanda gelip istedikleri adaya atmaları saçma olmuş bi durumOy kullanmak adı geçen partinin hakkı lakin sorunu bu zamana kadar düzeltmek ve açıklamak yanlış olmuş sanki Bu hata seçimin başında öğrenilip düzeltilmeliydi.
Tamam kanka ablamın cevabıni ben vereyim yada vermeyeyim bir atasözü var lafa bakarım diye . Neyse Ahmet konuları dağıtma görevleri mi verildi sana çekil aradan insanlar önemli bir şey tartışıyor sen git konu açOzaman ablana söyle komik çocuk seni foruma davet ediyor de bu kadar korkmasın
Korkuyorsa istifa etsin bari size yazık olmasın
Bende onu anlatmaya çalıştımOy kullanmak hakkı ama seçimin ortasında en kritik zamanda gelip istedikleri adaya atmaları saçma olmuş bi durum
Kim kimi küçümsemiş pardon?Üçüncü ittifak kuruldu evet kurulmadan önce küçümsedigin partilerin oyunu istedin tebrikler korsan bildiri uzmanı
İlk 10 parti kuralı ilk 20 partiye evrilmedi mi yanlış mı hatırlıyorum kankaBenim anladığım kadarıyla sanırım ilk 10 parti içerisinde olmadığı için Kızıl Şafak istediği partiye atabilir dendi. Aksi halde pusulaya eklenmesi Anafartalar partisi gibi bağımsız olarak seçime girmesi gerekirdi. Bu konuda kararın gerekçesine dair oyun yönetimi bir açıklama yaparak soru işaretlerini giderecektir diye düşünüyorum
İttifaklar tek bir parti sayiliyorduBenim anladığım kadarıyla sanırım ilk 10 parti içerisinde olmadığı için Kızıl Şafak istediği partiye atabilir dendi. Aksi halde pusulaya eklenmesi Anafartalar partisi gibi bağımsız olarak seçime girmesi gerekirdi. Bu konuda kararın gerekçesine dair oyun yönetimi bir açıklama yaparak soru işaretlerini giderecektir diye düşünüyorum
İşte eminim bu konuda sayın yöneyim bir açıklama yapacaktır. İlk 5 parti yazıyor Seçim açıklamasındaİlk 10 parti kuralı ilk 20 partiye evrilmedi mi yanlış mı hatırlıyorum kanka![]()
Naber efeKafa şişirmeyin tamam kızıl şafak bak itiraz edenler hangi ittifak görüyorsunuz ona göre oyunuzu kullanın
seni hiç alakadar etmezNaber efe
Bu cümle sana geçerliTamam kanka ablamın cevabıni ben vereyim yada vermeyeyim bir atasözü var lafa bakarım diye . Neyse Ahmet konuları dağıtma görevleri mi verildi sana çekil aradan insanlar önemli bir şey tartışıyor sen git konu aç
Hmm tmmseni hiç alakadar etmez