OY KULLANMA SORUNU GİDERİLMİŞTİR. (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan_Çelik

Özgürlük ve İrade Parti Başkanı
Vatandaş
Yarın akşam seçim sonuçlarını bekliyor olacakken şu zamanda böyle bir karar çok saçma olmuş. Seçim ortasında neden böyle bir karar alınır anlayamıyoruz.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Benim anladığım kadarıyla sanırım ilk 10 parti içerisinde olmadığı için Kızıl Şafak istediği partiye atabilir dendi. Aksi halde pusulaya eklenmesi Anafartalar partisi gibi bağımsız olarak seçime girmesi gerekirdi. Bu konuda kararın gerekçesine dair oyun yönetimi bir açıklama yaparak soru işaretlerini giderecektir diye düşünüyorum

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Benim anladığım kadarıyla sanırım ilk 10 parti içerisinde olmadığı için Kızıl Şafak istediği partiye atabilir dendi. Aksi halde pusulaya eklenmesi Anafartalar partisi gibi bağımsız olarak seçime girmesi gerekirdi. Bu konuda kararın gerekçesine dair oyun yönetimi bir açıklama yaparak soru işaretlerini giderecektir diye düşünüyorum
İlk 10 parti kuralı ilk 20 partiye evrilmedi mi yanlış mı hatırlıyorum kanka 🤔

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
İttifaklar tek bir parti sayiliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...