kimden alıyorlarmış heEmir aldıkları kişiyi duyunca PATLIYORUM![]()
kimden alıyorlarmış heEmir aldıkları kişiyi duyunca PATLIYORUM![]()
Kendi kendilerine konuşuyorlar şaka gibidiğer hesaba geçiş yapın sürekli yazamadığınız cesaret edemediğiniz yalan yanlış yazarak anca kaos için fake hesap açın
![]()
Aklın Oğuzhan mi gölge hanımBen emir almam zahir bey ne yapıyorsam aklımla yapıyorum merak etmeyin siz![]()
Aynen bendeEmir aldıkları kişiyi duyunca PATLIYORUM![]()
Hep böyle olur zaten başkanım eski oyuncular gelip yeni oyunculara biz böyleyiz stratejersiniz falan filan diyerek hiçbir şey yapmamalarına rağmen övünür. Fakat şunu unutuyorlar ki sizin yapmadığınızı ben yaptım Samet bey kısa bir sürede partinin departmanları dahil bütün işleyişini sıfırdan kurdum ve şu anda parti başkanı olarak bir kitleye yön veriyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Başkalarının peşinde gezmekten ve özelden bana küfür etmekten Oğuzhanın benim hakkımda +18 konuşmalar yaptığını bana söyleyip sonra kendi ağzınızla böyle bir şey yoktu deyip kendinizi yalanlamaktan başka ne yapıyorsunuz? Bir oyun için değer mi? Siz benim ve oğuzhan'ın adını ağzınıza alacak son insan bile değilsiniz.Kaç yıllık adamlar öğrenememişse onların sorunu bu
Seni Parti Başkanı Yaparlar Çünkü Gölgesin . Ben Yalakalık Yapmadığım için beni yönetemeyecekleri için getirmediler yükseklere benimde oğuzhana sorabilirsin hiçbir zaman parti başkanlığı gibi bir makamı istemedim veya bakanlık oyun başkanlığı milletvekilligi . Ama sen olursun Oğuzhan seni güdüyor sonuçta ha o ha sen ne farkeder sen yonetmedikten sonra istediğin makama gel ikincisisi de sen benim yaptığım Fedakarlıkların çeyreğini yapamazsın Oğuzhan amcana sor sana anlatır bizim zamanında neler yaptığımızı hadsiz şey seniHep böyle olur zaten başkanım eski oyuncular gelip yeni oyunculara biz böyleyiz stratejersiniz falan filan diyerek hiçbir şey yapmamalarına rağmen övünür. Fakat şunu unutuyorlar ki sizin yapmadığınızı ben yaptım Samet bey kısa bir sürede partinin departmanları dahil bütün işleyişini sıfırdan kurdum ve şu anda parti başkanı olarak bir kitleye yön veriyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Başkalarının peşinde gezmekten ve özelden bana küfür etmekten Oğuzhanın benim hakkımda +18 konuşmalar yaptığını bana söyleyip sonra kendi ağzınızla böyle bir şey yoktu deyip kendinizi yalanlamaktan başka ne yapıyorsunuz? Bir oyun için değer mi? Siz benim ve oğuzhan'ın adını ağzınıza alacak son insan bile değilsiniz.
Yeryuzu golgesi olarak yaptin demi bu açıklamayıHep böyle olur zaten başkanım eski oyuncular gelip yeni oyunculara biz böyleyiz stratejersiniz falan filan diyerek hiçbir şey yapmamalarına rağmen övünür. Fakat şunu unutuyorlar ki sizin yapmadığınızı ben yaptım Samet bey kısa bir sürede partinin departmanları dahil bütün işleyişini sıfırdan kurdum ve şu anda parti başkanı olarak bir kitleye yön veriyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Başkalarının peşinde gezmekten ve özelden bana küfür etmekten Oğuzhanın benim hakkımda +18 konuşmalar yaptığını bana söyleyip sonra kendi ağzınızla böyle bir şey yoktu deyip kendinizi yalanlamaktan başka ne yapıyorsunuz? Bir oyun için değer mi? Siz benim ve oğuzhan'ın adını ağzınıza alacak son insan bile değilsiniz.