Yok ben onu kullanmam kendi zekamı yapay zekanın üstünde görüyorum seni bilemem belliki çok soruyorsun orayaDur bekle chatGPT ' ye soruyor![]()
Yok ben onu kullanmam kendi zekamı yapay zekanın üstünde görüyorum seni bilemem belliki çok soruyorsun orayaDur bekle chatGPT ' ye soruyor![]()
Çünkü sen en eski oyuncusunYok ben onu kullanmam kendi zekamı yapay zekanın üstünde görüyorum seni bilemem belliki çok soruyorsun oraya
Adama cevap ver bana değil onbaşıYok ben onu kullanmam kendi zekamı yapay zekanın üstünde görüyorum seni bilemem belliki çok soruyorsun oraya
Zamanında, buralar çok değerlenecek diye yatırım yapıp hesapmı açmışÇünkü sen en eski oyuncusun![]()
Böyle cevapsız kalırsın 10 mb aklınlaAdama cevap ver bana değil onbaşı
rpyi öğret bana bilhiye açım ben kadir öğretmiyorBöyle cevapsız kalırsın 10 mb aklınla
Arkadaşım sen niye internet explorer gibi herşeyi ya geç yada yanlış anlıyorsun.Böyle cevapsız kalırsın 10 mb aklınla
Uffff mb dedi.Böyle cevapsız kalırsın 10 mb aklınla
Sorular karşısında Genel Kurmay BaşkanıUffff mb dedi.
Mb ne demek öğretirmisin bize. Değerli eski oyuncumuz ali baba
İnternet paketi işte yaw bak kültürsüz der sanaUffff mb dedi.
Mb ne demek öğretirmisin bize. Değerli eski oyuncumuz ali baba
Olurmu yav o şey değilmi koruyucu ekranİnternet paketi işte yaw bak kültürsüz der sana![]()
Heee tamam iyiki var xan_ali. Bişe daha öğrendik sayesinde . Ne de olsa eski oyuncuİnternet paketi işte yaw bak kültürsüz der sana![]()
Bunları sirayla yolluyolae abiOlurmu yav o şey değilmi koruyucu ekran![]()
Yok ama ben eğittim uzun yazınca error veriyorsunuzSelam ben hesapta mı sevim başkana ait. Onun gibi 4 sayfa yazıyorsun da
Acaba Hz. Adem dünyaya gönderilmişmiydi xan ali oyuna başladığı zamanHeee tamam iyiki var xan_ali. Bişe daha öğrendik sayesinde . Ne de olsa eski oyuncu
Eğittiniz çok belli oluyor. Sizin gibi vergi de kasıyor mu pekiYok ama ben eğittim uzun yazınca error veriyorsunuz![]()