Oyun Başkanının Sözde İstifası Hakkında (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Parti Parti Başkanı
Vatandaş
Peki sen genel kurmay başkanı olarak darbenin neden yapıldığını biliyormusun ? Nerden bilecen ki sana bir metin atıldı, sende bu metine göre gözü kapalı hareket ediyorsun. Oyunun yönetiminde sıkıntılar olduğu için darbe yapmadınız mı. Oyun başkanıda madem sıkıntı var istifa ediyorum dedi.
SEN GENEL KURMAY BAŞKANI OLARAK DARBEYİ KİŞİSEL FANTEZİLER İÇİNMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ?
Ekrem beyyyyy xlclcllclc genelkurmay başkanı o değil . Yanlış kişiye yazıyorsunuz sakin olun stres iyi değildir 🤣🤣

Sevim AYDIN

Vatandaş
İroni yapıyorum. Özmenden daha çok hevesli ya o yüzden, okadar çok inanmış ki kendisi itiraz bile etmedi 😁😁😁
Vallahi sizinde oyun başkanlığında gözümüz var galiba o kadar çok inanmışsınız ki abuzeytten yok siz varsınız. Sahi abuzeyt başkan nerde?

SametÜnal.

ALTIN OK Partisi Kars Milletvekili
Vatandaş
Hakkat çok komik değil mi daha dün gelmis kaç yıllık adamlara amatör diyor ve bunu diyen kişi bir gölge 😂

Sevim AYDIN

Vatandaş
Hakkat çok komik değil mi daha dün gelmis kaç yıllık adamlara amatör diyor ve bunu diyen kişi bir gölge 😂
Siz bana laf diyemezsiniz yada dersiniz özelden küfür edersiniz size hiçbir şey dememe rağmen. Sevgili BaşkanOnline oyuncuları bu bey burda asil takılır ama özelden bana küfür etme cüreetine girecek kadar bir insandır.

SametÜnal.

ALTIN OK Partisi Kars Milletvekili
Vatandaş
Siz bana laf diyemezsiniz yada dersiniz özelden küfür edersiniz size hiçbir şey dememe rağmen. Sevgili BaşkanOnline oyuncuları bu bey burda asil takılır ama özelden bana küfür etme cüreetine girecek kadar bir insandır.
Ben Bana Yapılan Hainliğe Her türlü cevabı veririm Madem buraya yazdın herkes bilsin senin emrinle fake hesap açıp oyundan hakaret eden kişinin kim olduğunu söyle yada ben söyleyeyim. Sana ben istediğimi söylerim sen bı gölgesin sonuçta ayrıca sana özelden de demiştim burdan sa diyorum bana yaptığın her hareket için 10 katı cevabıni alacaksın Git öğren de gel amatör olanın kim olduğunu görüyoruz. Gölge ve basitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...