Oyun başkanlığı seçim itirazı (18 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Karar ver kardeş, strateji mi, aidiyet mi 😃
Parti değişikliği herkes için stratejidir, ayın 20 sinde yaptığım bir oyuncu haraketinin ayın başında başlayacak bir seçimle ne gibi bir stratejisi olabilir? bu seçimde adaylığım son gün belli olmadı mı? beni adaylıktan düşürmek isteyen bu ayın başında nasıl eğitim kastıysa öyle eğitim kasabilirdi 😀 Ayrıca bu strateji dediğimiz hareket sadece seçimle ilgili de olmayabilir kim dedi size seçimle ilgili olduğunu 😀 parti içerisindeki mevkiimle ilgilidir belki, belki strateji de olmayabilir size doğruyu söylemek zorunda mıyım 😀

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Bi bekleseydiniz seçimin sonucunu görseydik itirazlar başlasaydı ilk ben itiraz edecektim nasıl kazanamadım diye hemen ağladınız 😁

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Rekabet dolu 54. Dönem Oyun başkanlığı seçimlerinin son saatlerine yaklaşmış bulunmaktayız.
Başkanonline için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Ancak ;
D E N İ Z isimli Türk Ulus Birliği partisinin oyun başkanı adayı olan oyuncu aşağıya eklediğim oyuncu hareketlerinden de görüleceği üzere Milli Harekat partisinden Türk Ulus Birliği partisine geçişlerin yasaklanmasından 1 gün önce geçiş yapmış ve Milli Harekat Partisini adaysiz bırakarak başka adaya oy vermeye zorladığı açıkça görülmektedir. Parti üyeleri ve konunun 1. Muhatabı şahıs bunu forum üzerinden açıkça 'strateji' diyerek itiraf etmiştir. ( Ekteki görüntüler)

Bu durum seçim sisteminin arka kapısından dolanmaktır.
Milli Harekat Partisi seçimden aday kaçıracaksa; 1- Bu parti Türk Ulus Birliği ile gizli bir ittifak anlaşması içerisinde midir?
2- Milli Harekat Partisi üyeleri kendi adayına oy verememişken bu durum seçimleri şaibeli kılmaz mi?
3- Özgür ve demokratik bir biçimde gerçekleşmeyen seçimler meşru mudur?
4- Aynı durumu E K R E M isimli oyun başkanı da yaşamış ancak yönetim tarafından Altınok partisine çekilmiş ve tüm Parti'nin destekledigi bir aday olmuştur. E K R E M başkan da aynı stratejiyi farkedilmeden yapabilseydi, sonuçlar bu şekilde şekillenir mıydı?
Yukarıda ki sorularımıza cevap beklemekteyiz.

Talebimiz herkesin kendi adayını desteklediği , kafamızda ki soruların ortadan kalktığı güncel adaylar ile tekrarlanacak bir seçimdir.

Seçim sonuçları açıklanmadan paylaşmamızın sebebi ise kimin kazandığından bağımsız demokratik bir seçim istememiz ve itirafları bugün almış olmamızdır.
Ekli dosyayı görüntüle 21057Ekli dosyayı görüntüle 21058Ekli dosyayı görüntüle 21059
İyi oyunlar.
@BaşkanOnline
Peki her şey dakikası dakikasına tespit eden Altınok niye böyle bir durumu son dakika paylaştı sakın kontrol etmedik demeyin böyle bir durumum mutlaka kontrol ettiniz

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Bi bekleseydiniz seçimin sonucunu görseydik itirazlar başlasaydı ilk ben itiraz edecektim nasıl kazanamadım diye hemen ağladınız 😁
reis gece merak ediyorum 2 ci itiraz neyden olacak acaba senin neden başkan olamadın oy kayması mı oldu neden ob olmadını tartışacaz gibi sanki 😅😅😄

İsmail bozkaya

Vatandaş
Peki her şey dakikası dakikasına tespit eden Altınok niye böyle bir durumu son dakika paylaştı sakın kontrol etmedik demeyin böyle bir durumum mutlaka kontrol ettiniz
Ayrıca lafıma ekleme yapmak istiyorum seçimin bitmesine yaklaşık 2 saat kaldı Bunu neden yaptığınız apaçık ortada ayın 22'sinde Parti değiştirmiş bir oyuncu için böyle bir ithamda bulunamazsınız nereden baksanız bir hafta var çünkü

Berkin Bakırel

52. ve 53. Dönem M.V. Ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Başkanlar sakin bu kadar sivrilmeyim. Sayın Oyun yönetimi olan @BaşkanOnline bu konuyu detaylıca inceleyip, sonucunu burada açıklar. Eğer bu durum var ise de bunun Bedelini ağır ödetir. Şimdilik sivrilmeyin derim.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Başkanlar sakin bu kadar sivrilmeyim. Sayın Oyun yönetimi olan @BaşkanOnline bu konuyu detaylıca inceleyip, sonucunu burada açıklar. Eğer bu durum var ise de bunun Bedelini ağır ödetir. Şimdilik sivrilmeyin derim.
Sıkıntılı bir konu seçimi iptal edip onursal başkan ay sonunda ki yeni seçime kadar yönetimi almalı bence.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca lafıma ekleme yapmak istiyorum seçimin bitmesine yaklaşık 2 saat kaldı Bunu neden yaptığınız apaçık ortada ayın 22'sinde Parti değiştirmiş bir oyuncu için böyle bir ithamda bulunamazsınız nereden baksanız bir hafta var çünkü
Oyuncu hareketlerime bakabilirsin. Bende 24 ünde ayrıldım fakat yönetim tarafından haksızlık olmasın diye tekrar kendi partime geri alındım.

İsmail bozkaya

Vatandaş
Bi korktun sanki sen smail :)
Vallahi ben korkmadım Sadece sana cevap vermeyi Doğru bulmuyorum ben kendi yorumumu yaptım ve sizin gibi her şeyi dakikası Dakikasını kontrol eden biri ve Parti böyle Dur bir durumu mutlaka kontrol etti elinde koz olarak sakladı Baktı ki seçimi kaybedecek direkt yayınladı sonuçları bilmiyoruz ama seçimi kazanacak olsanız yayınlamazsınız çünkü

İsmail bozkaya

Vatandaş
Oyuncu hareketlerime bakabilirsin. Bende 24 ünde ayrıldım fakat yönetim tarafından haksızlık olmasın diye tekrar kendi partime geri alındım.
O zaman bunu da ben bilemem haksızlık varsa en başında itiraz edecektiniz Beni yanlış anlamayın itirazınız Doğru olabilir ama Böyle bir durumda da siz yanlış anlaşılıyorsunuz en başında edecektiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...