Sen etme .Vallahi stratejimi bilmem ama olur da biz kazanırsak yine de sizin adayınızı tebrik ederim bu kadar rekabetçi bir seçim geçti
Sen etme .Vallahi stratejimi bilmem ama olur da biz kazanırsak yine de sizin adayınızı tebrik ederim bu kadar rekabetçi bir seçim geçti
Hani nerde?bende öneri sundum ama nitekin farklı kadraja aldınız senin önerin gibi![]()
Vallahi stratejimi bilmem ama olur da biz kazanırsak yine de sizin adayınızı tebrik ederim bu kadar rekabetçi bir seçim geçti
Seni zaten tebrik etmem merak etme ekrem başkanı tebrik ettimSen etme .
Onu da etmeSeni zaten tebrik etmem merak etme ekrem başkanı tebrik ettim
sunmuş oldunuz birşey ikisi arasında çok fark kardeşim bir bagımsız olmak diyorsunuz sonra başka olarak parti kurmak diyorsunuz ama günler öncesinden bunun yapılması seçime nasıl etki edecek bu düşünceye nasıl sahibsiniz son gün gelmişsiniz bunu dile getiriyorsunuzBu da bizim stratejimiz İsmail kardeş![]()
ben bağımsız seçime girsem yöneticiler direk altınoktan aday gösterirler hiçbir partiye girmiyorum yinede ikna edemem mesela bu durumu siz nasıl ikna edeceksiniz acaba![]()
O koltuk bu gidişle sende çürüyecekSıkıntılı bir konu seçimi iptal edip onursal başkan ay sonunda ki yeni seçime kadar yönetimi almalı bence.
Sana soracak değilim sizi insan gibi tebrik ediyoruz onu da anlamıyorsunuzOnu da etme
EtmeSana soracak değilim sizi insan gibi tebrik ediyoruz onu da anlamıyorsunuz
Sonuna kadar haklısınMilli Harekat Türk Ulus ile birleşiyor, sonra geri açılıyor. Seçim zamanı gelince Milli Harekattan aday olacak üyeler Türk Ulusa kaçıyor ki oylar bölünmesin.
E bu bildiğin İTTİFAK
54 ob seçim bölümünde cvb yazdın yeri unutucak kadar düştüysen bu durumda diyecek bir sözüm yok sanaHani nerde?
o öneri değil ki, benim önerime cevap vermişsin54 ob seçim bölümünde cvb yazdın yeri unutucak kadar düştüysen bu durumda diyecek bir sözüm yok sana![]()
Iyi etmem zaten bir tebriki de hak etmiyorsunuz insaniyet namına tebrik ettik tebriğimi geri alıyorum
sayın yönetimden bir açıklama görmezsem saten önerimi suncam yazdıgı görürsün orda devamlı dile getirmemin bir manası yok ama senin önerin açıl ordan konuşalımo öneri değil ki, benim önerime cevap vermişsinKonu aç bakalım göreliim
konu yerinde bir cevabını göremedim mantıklı gelmedi önerino öneri değil ki, benim önerime cevap vermişsinKonu aç bakalım göreliim
Aynen etme bidaha .Iyi etmem zaten bir tebriki de hak etmiyorsunuz insaniyet namına tebrik ettik tebriğimi geri alıyorum
Kısacası yaptığımız şeyin etik olmadığını, bunu bile bile yaptığımızı, strateji adı altında ittifak yaparak kazanmaya çalıştığımızı kabul ediyoruz fakat geç itiraz ettiğiniz için haklı sayılıyoruz. Mu demek istiyorsunuzO zaman bunu da ben bilemem haksızlık varsa en başında itiraz edecektiniz Beni yanlış anlamayın itirazınız Doğru olabilir ama Böyle bir durumda da siz yanlış anlaşılıyorsunuz en başında edecektiniz