Oyun başkanlığı seçim itirazı (19 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
ben bağımsız seçime girsem yöneticiler direk altınoktan aday gösterirler hiçbir partiye girmiyorum yinede ikna edemem mesela bu durumu siz nasıl ikna edeceksiniz acaba :D

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Bu da bizim stratejimiz İsmail kardeş 😃
sunmuş oldunuz birşey ikisi arasında çok fark kardeşim bir bagımsız olmak diyorsunuz sonra başka olarak parti kurmak diyorsunuz ama günler öncesinden bunun yapılması seçime nasıl etki edecek bu düşünceye nasıl sahibsiniz son gün gelmişsiniz bunu dile getiriyorsunuz😅😂😂

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
ben bağımsız seçime girsem yöneticiler direk altınoktan aday gösterirler hiçbir partiye girmiyorum yinede ikna edemem mesela bu durumu siz nasıl ikna edeceksiniz acaba :D

Milli Harekat Türk Ulus ile birleşiyor, sonra geri açılıyor. Seçim zamanı gelince Milli Harekattan aday olacak üyeler Türk Ulusa kaçıyor ki oylar bölünmesin.
E bu bildiğin İTTİFAK

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
@Fatih Tutuk şöyle düşün
Eğer yönetim müdahale etmese,
ben Uyanış & Adin Partisine katılmış olsaydım ve o seçimde Uyanış beni destekleseydi, Altın ok'ta adayı olmadığı için beni destekleyip oy atabilecekti.
Seçim sonucu ne olurdu ?

Metin Palas

👁️
Vatandaş
O zaman bunu da ben bilemem haksızlık varsa en başında itiraz edecektiniz Beni yanlış anlamayın itirazınız Doğru olabilir ama Böyle bir durumda da siz yanlış anlaşılıyorsunuz en başında edecektiniz
Kısacası yaptığımız şeyin etik olmadığını, bunu bile bile yaptığımızı, strateji adı altında ittifak yaparak kazanmaya çalıştığımızı kabul ediyoruz fakat geç itiraz ettiğiniz için haklı sayılıyoruz. Mu demek istiyorsunuz 🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...