olabilir karşim,herkesin onaylaması şart değil kikonu yerinde bir cevabını göremedim mantıklı gelmedi önerin![]()
olabilir karşim,herkesin onaylaması şart değil kikonu yerinde bir cevabını göremedim mantıklı gelmedi önerin![]()
Tabii ki de hayır Sen kafandan uydurup nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın böyle devam benim neyi kastettiğim ortadaKısacası yaptığımız şeyin etik olmadığını, bunu bile bile yaptığımızı, strateji adı altında ittifak yaparak kazanmaya çalıştığımızı kabul ediyoruz fakat geç itiraz ettiğiniz için haklı sayılıyoruz. Mu demek istiyorsunuz![]()
ismail kardeşim sen türk ulus partisi basın sözcüsümüsün bağımsız birey olarak merak ettimTabii ki de hayır Sen kafandan uydurup nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamıyorsun böyle devam benim neyi kastettiğim ortada
Sözcü değilim sadece partimin haklarınıismail kardeşim sen türk ulus partisi basın sözcüsümüsün bağımsız birey olarak merak ettim
Sana kaldıysa bu işler eyvahlar olsun. abilerin gelmeye korkuyor mu kskskksksSözcü değilim sadece partimin haklarını
Savunuyorum
Milli harekattan aday olacak üyeler miMilli Harekat Türk Ulus ile birleşiyor, sonra geri açılıyor. Seçim zamanı gelince Milli Harekattan aday olacak üyeler Türk Ulusa kaçıyor ki oylar bölünmesin.
E bu bildiğin İTTİFAK
aynen öyle kardeşim gizliden itifak olmanın yasalaşmasını istiyorsun oyun yönetimi 3 aydır bunu istemiyorolabilir karşim,herkesin onaylaması şart değil ki![]()
Oyun yönetiminin istemediğini bildiğiniz halde neden gizli ittifak oldunuz milli harekatlaaynen öyle kardeşim gizliden itifak olmanın yasalaşmasını istiyorsun oyun yönetimi 3 aydır bunu istemiyor![]()
işlerin gelen yönden yol lamayı sever kadir kardeşimMilli harekattan aday olacak üyeler miMilli Harkekâta giriş yapmadan önce türk ulus birliği partisindeymişim onu neden konuşmuyorsunuz
![]()
parti kurmak istemendeki amacı bir nitekin bir açıkla bilelim kardeşimOyun yönetiminin istemediğini bildiğiniz halde neden gizli ittifak oldunuz milli harekatla![]()
Gelmeye korkmuyorlar sizin boş ithamlarınızla uğraşmak istemiyorlar sormadım ama düşüncem öyle daha yönetim bile cevap yazmadı bana cevap yetiştireceğine hakkını Aramaya devam etSana kaldıysa bu işler eyvahlar olsun. abilerin gelmeye korkuyor mu kskskksks
Sorulara cevap vermeden neden soru soruyorsun. Yoksa verecek cevabın mı yokparti kurmak istemendeki amacı bir nitekin bir açıkla bilelim kardeşim
sordun soruya nitekin bir yetkim yok parti kuran veya bir yerin başkanı degilim politika ???Sorulara cevap vermeden neden soru soruyorsun. Yoksa verecek cevabın mı yok![]()
Mhp, Yükselen Asil Türk,Azerbaycan ile birleşipte Türk ulus olmadı mı?Milli harekattan aday olacak üyeler miMilli Harkekâta giriş yapmadan önce türk ulus birliği partisindeymişim onu neden konuşmuyorsunuz
![]()
Reis boş ver bunlara cevap vermeye uğraşma yönetim haksız olduklarını Açıklar veya haklı olduklarını ve konu kapanır seni kışkırtırlar ban alırsın Benden demesisordun soruya nitekin bir yetkim yok parti kuran veya bir yerin başkanı degilim politika ???
aynen hadi sen ikile burdan.Reis boş ver bunlara cevap vermeye uğraşma
Yönetim daha birşey açıklamadı. Ama sen çok eminsin.Reis boş ver bunlara cevap vermeye uğraşma yönetim haksız olduklarını Açıklar veya haklı olduklarını ve konu kapanır seni kışkırtırlar ban alırsın Benden demesi
haklısın kardeşim 🫡Reis boş ver bunlara cevap vermeye uğraşma yönetim haksız olduklarını Açıklar veya haklı olduklarını ve konu kapanır seni kışkırtırlar ban alırsın Benden demesi
zaten haksız veya haklı dedim tarafsız yaklaştım Ama sen yine nasıl anlamak istiyorsan öyle anladın Böyle devam et başkanımYönetim daha birşey açıklamadı. Ama sen çok eminsin.
Peki haksız bulunursan napacaksın ?