Sizin partinizde sık olan şeyler bunlar sanırım dostunu satan etek giysinTaro reis türk buduna davetlisiniz böyle hırslı oyunculari aramızda görmek istiyoruz
Sizin partinizde sık olan şeyler bunlar sanırım dostunu satan etek giysinTaro reis türk buduna davetlisiniz böyle hırslı oyunculari aramızda görmek istiyoruz
Adamsın senSizin partinizde sık olan şeyler bunlar sanırım dostunu satan etek giysin
Darbe candır oyuna renk katar
Mecliste bu satten sonra korkuyla çay bile icemessiniz dikkat edin bardaklar tabaklar kırılmasınİncirlik hava üssünü kapattık meclise yemeğe bekleriz
Baskanim zonguldaga benden 5 otobus milletimiz zorlu yollarla gitmesin ankaraya darbete destek cikmak benim icin bir gorevZonguldak halkını Ankara TBMMye davet ediyorum halk orduya destek verip bu anti demokratik hükümeti bakanları indirecekler
10k taş vereyim gel jsjsjsSizin partinizde sık olan şeyler bunlar sanırım dostunu satan etek giysin
Zulüm ile âbâd olunmazDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
Hava ve Kara Kuvvetlerinin BaşkanTelekom binasına saldırı sonucunda 22.45 saatine kadar oyuna giriş kapalı olacaktır.
Haram lokma olmadığı için gönül rahatlığıyla çaylarımızı yudumluyoruz başkanım darısı sizin başınıza diyeceğim de sizde alerji yapar bünyw pek alışık değildirMecliste bu satten sonra korkuyla çay bile icemessiniz dikkat edin bardaklar tabaklar kırılmasın
Tüm Türk milletini orduya desteğe bekliyorum TBMMyi işgal edeceğiz yönetim Ordu'nun eline geçecek zulme son #darbeyevet
Halk seni de unutmazZonguldak halkını Ankara TBMMye davet ediyorum halk orduya destek verip bu anti demokratik hükümeti bakanları indirecekler
HshshhgshsjsBiz şimdi darbede başarılı olamazsak fatihlahçı terör örgütü mü olacaz
Akşam çayını orda içeceğiz demekkiBekliyorum Sadettin çay içiyorum gelebilen gelsin
Halk beni unutmaz Halk beni arasında görüyor ama sizin oynadığınız hamlelerle kirli bir antidemokrat olarak tanıyorHalk seni de unutmaz
Meclise bi geliyimde sayin komutanla bi cayinizi icelim sayin ezelHaram lokma olmadığı için gönül rahatlığıyla çaylarımızı yudumluyoruz başkanım darısı sizin başınıza diyeceğim de sizde alerji yapar bünyw pek alışık değildir
Sizin vermeniz gereken tek bir şey var o da hakkınız olmayan o şanlı koltuklardır10k taş vereyim gel jsjsjs