OYUNA ERİŞİM KESİLDİ! (2 Kişi İçeride)

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sen halk mısın? seçimle gelen Adalet Bakanını tehdit ediyorsun kime güveniyorsun gelsinler bakim onlarda
Halkı küçümseyin oylarını saymayin elinizde olsa saymazsiniz zaten seni seçen halk değilde kim adalet bakanı bu halka sorumluluğun var onları yerine getirmeliydin şuan halka yaptığın ayıba karşılık görevinden istifaya davet ediyoruz

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
İnsanları bu şekilde alçaga alan demokratik yönetim öyle mi puhahahha sizi de yargılayacağız merak etmeyin.
Sorsan da tehdit halk değil de ne kendini ne zannediyorsun adalet bakanı sizi biz seçtik Adaleti madem sağlayacaktın bu oyunda kargaşa çıkaran kişileri zamanında istenmeyen oyuncu ilan etseydin adamın olduğu için işine gelmemiştir
Sana ne vaad ettiler söyle bakim, bana öyle bir bilgi gelmedi bakanlığım boyunca kimseyi ayırt etmedim elimden geleni yaptım. Sizin içinde yapıcam merak etme.

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Halkı küçümseyin oylarını saymayin elinizde olsa saymazsiniz zaten seni seçen halk değilde kim adalet bakanı bu halka sorumluluğun var onları yerine getirmeliydin şuan halka yaptığın ayıba karşılık görevinden istifaya davet ediyoruz
Ben mi halkı küçümsüyorum yoksa şuan halkın iradesini hiçe sayanlar mı madem öyleydi son günü neden beklediler seçime girmeyi hak eden partilerin oradaki başkanların emekleri nolacak?
Söyle geçerli bir açıklama yap hadi.
Koltuk sevdasından vazgeç

E

Eren Bahti

Ziyaretçi
Ben mi halkı küçümsüyorum yoksa şuan halkın iradesini hiçe sayanlar mı madem öyleydi son günü neden beklediler seçime girmeyi hak eden partilerin oradaki başkanların emekleri nolacak?
Asil koltuk sevdasindan sen vazgec bakanim yakinda gideceksiniz zaten ama sen gitmeden bi istifa et bence sayin bakan

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Bana kimse birşey vaad etmedi herkes emek verdi sizin yüzünüzden boşa gittiler darbeyi yapanlara suçu yükleme sizin yanlışlarınız yüzünden bu darbe oldu koltuk sevdalısı olsaydım çoktan şuan bakandım koltuk sevdası olan sensin sen bu halka verdiğiniz vaatleri yerine GETİRMEDİNİZ ve YÖNETEMEDİĞİNİZ koltuğu bırakmadınız koltuk sevdalısı sizlersiniz sizler

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Hade berat hade madem çoktan bakan olurdun bakanlık seçiminde isimini yazıp sonradan neden geri çekildin. Darbeciler makamları istifaya çağırıyor azıcık yüreğin varsa valilikten istifanı verirsin sonra darbeyi desteklersin. Kendi eski partisinde hain ilan edilip parti açan sonrada partisi bir yerlere gelemeyince darbeye umut bağlayıp bir yerlere geleceğini sanan zavallı seni.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hade berat hade madem çoktan bakan olurdun bakanlık seçiminde isimini yazıp sonradan neden geri çekildin. Darbeciler makamları istifaya çağırıyor azıcık yüreğin varsa valilikten istifanı verirsin sonra darbeyi desteklersin. Kendi eski partisinde hain ilan edilip parti açan sonrada partisi bir yerlere gelemeyince darbeye umut bağlayıp bir yerlere geleceğini sanan zavallı seni.
Ne zaman istifa ediyon adalet bakanı

E

Eren Bahti

Ziyaretçi
Hadi artik istafa et bakan sonra konusuruz

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Kardeş o zaman bozkurt ve Göktürk birlikteliği vardı ben ismimi falan yazmadım.Biz zaten yine partiden aday koymuştuk sen neredeydin o zaman uyuyor muydun rakibini bile tanimiyorsun insanlara ustten bakmaya devam et ben zaten valiydim.SENİN MANTIĞA GÖRE DARBECİLER DE İSTİFA ETSİN.Güçlü geleceğin ayağına git onlar sana oy verir makam da verir 2 üye davet et halledersin.Burada kaç kere mesaj SSleriyle isteyen HERKESE durumu açıkladım ama sen hala orada kalmışsın partisi bir yerlere gelemeyince iki parti birleşip yine ortaya bir şey çıkmayınca bakanlığa oturan şahıs daha çok ekmek yemen DEMOKRATİK CUMHURİYET PARTİSİ hiç bir zaman darbeye umut bağlamamıştır senle beraber çok kişi istenmeyen oyuncu ilan edilmeli Memoli ve Guapo11 de dahil bakanlara çağrı yaptık adalet bakanıydın ezik bakanım halka bunları yaptı bir gruba hakaret ettiler bu kadar bana dahil ve aralarında olanlara da niye bu konuyu bana sormadın bile bana değil sadece iki tarafa da sor bak bakalım kim haklı sonra adalet bakanı değil misin olaylara niye hakim değilsin yada halkla iletişimi kopariyorsun hala hakaret derdindesin ben miyim koltuksuz kalacak olan

Yavuz Selim

Sakarya Milletvekili
Vatandaş
Darbeci Milli Savunma Bakanı başta olmak üzere tüm darbeci bakanlar istifa etmeli ve halkın huzurunda hesap vermeli...

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Kardeş o zaman bozkurt ve Göktürk birlikteliği vardı ben ismimi falan yazmadım.Biz zaten yine partiden aday koymuştuk sen neredeydin o zaman uyuyor muydun rakibini bile tanimiyorsun insanlara ustten bakmaya devam et ben zaten valiydim.SENİN MANTIĞA GÖRE DARBECİLER DE İSTİFA ETSİN.Güçlü geleceğin ayağına git onlar sana oy verir makam da verir 2 üye davet et halledersin.Burada kaç kere mesaj SSleriyle isteyen HERKESE durumu açıkladım ama sen hala orada kalmışsın partisi bir yerlere gelemeyince iki parti birleşip yine ortaya bir şey çıkmayınca bakanlığa oturan şahıs daha çok ekmek yemen DEMOKRATİK CUMHURİYET PARTİSİ hiç bir zaman darbeye umut bağlamamıştır senle beraber çok kişi istenmeyen oyuncu ilan edilmeli Memoli ve Guapo11 de dahil bakanlara çağrı yaptık adalet bakanıydın ezik bakanım halka bunları yaptı bir gruba hakaret ettiler bu kadar bana dahil ve aralarında olanlara da niye bu konuyu bana sormadın bile bana değil sadece iki tarafa da sor bak bakalım kim haklı sonra adalet bakanı değil misin olaylara niye hakim değilsin yada halkla iletişimi kopariyorsun hala hakaret derdindesin ben miyim koltuksuz kalacak olan
Adayları takip ettim merak etme adaylık için ismini yazdırdın sonradan geri çekildin bunu sende biliyorsun. Kimseye üstten felan baktığımda yok kendi kendine tripe girme. Güçlü gelecek kim sen kim aranızda fark yok Kadir abinin fatih abinin yanına git makamda verirler oyda verirler sana onlarda olmadı xelil abin verir.