Haramı da helali de biz çok iyi biliriz başkanım, lütfen dini değerleri karıştırmayalım.Haram lokma olmadığı için gönül rahatlığıyla çaylarımızı yudumluyoruz başkanım darısı sizin başınıza diyeceğim de sizde alerji yapar bünyw pek alışık değildir
Haramı da helali de biz çok iyi biliriz başkanım, lütfen dini değerleri karıştırmayalım.Haram lokma olmadığı için gönül rahatlığıyla çaylarımızı yudumluyoruz başkanım darısı sizin başınıza diyeceğim de sizde alerji yapar bünyw pek alışık değildir
Biz şimdi darbede başarılı olamazsak fatihlahçı terör örgütü mü olacaz
Bakalım halk kimi arasında görüp kimi hain olarak görüyor. Sizde yargılanacaksınızHalk beni unutmaz Halk beni arasında görüyor ama sizin oynadığınız hamlelerle kirli bir antidemokrat olarak tanıyor
Bakanim senide unutmaz bu halk haberin olsun seni mahkemelerde ben yargilatacagimHalk seni de unutmaz
Abd vize başvuru formunu doldurdum darbenin sonuçlanmasını bekliyorumFatö asjdjsadasjdasj
Bekliyorum bu lafını unutmaa sakın görüşücez halktan büyük müsünüz 2 3 kişi toplanmış safi rüzgar yapıyor.Bakanim senide unutmaz bu halk haberin olsun seni mahkemelerde ben yargilatacagim
Uçakta bize de yer var mı başkanımAbd vize başvuru formunu doldurdum darbenin sonuçlanmasını bekliyorum
Görücez sayin bakan sen kaçmassan gorusuruz istiklal mahkemelerinde yargilanacaksin senBekliyorum bu lafını unutmaa sakın görüşücez halktan büyük müsünüz 2 3 kişi toplanmış safi rüzgar yapıyor.
Fatö asjdjsadasjdasj
Ne kaçması meclisteyim gel gelGörücez sayin bakan sen kaçmassan gorusuruz istiklal mahkemelerinde yargilanacaksin sen
En yakin zamanda oradayim simdiden randevumu istiyorum sonra alinmaca gucunmece olmasin bakNe kaçması meclisteyim gel gel
5 lvl adamlarla polemiğe giriyorsun yakıştıramadım sanaNe kaçması meclisteyim gel gel
Beni davet et abiAllah'tan amerigadayım
Haklısın5 lvl adamlarla polemiğe giriyorsun yakıştıramadım sana
Halki boyle kucumsemeye devam et iste bu yuzden darbe oluyor sayin bakanHaklısın
Sen halk mısın? seçimle gelen Adalet Bakanını tehdit ediyorsun kime güveniyorsun gelsinler bakim onlardaHalki boyle kucumsemeye devam et iste bu yuzden darbe oluyor sayin bakan
Bakanim az sabir hemen hemen kapida olurlar simdi ben sizi arayacagim ama acin telefonlari he tamam miSen halk mısın? seçimle gelen Adalet Bakanını tehdit ediyorsun kime güveniyorsun gelsinler bakim onlarda
İnsanları bu şekilde alçaga alan demokratik yönetim öyle mi puhahahha sizi de yargılayacağız merak etmeyin.5 lvl adamlarla polemiğe giriyorsun yakıştıramadım sana