Cok haklisin bana asla benzeyemezsin allahta gostermesin. Simdi sey hatirladim aa evet o sendin gruba sinsice girip bi halt bulamayinca ozur diliyen senos evet evet hatta bizi baristirmak icin @EmirhanB. Bi dc grubu kurmustu tuh beee. Neyse benzeme yanimdan yakinimdanda gecme.Ciddiyim öbür şekilde kabul etmiyorum . Benzetilebilecek bir tane bile yanım yok kendisine Allah benzetmesin zaten . Kelime zaten hoşuma gitmiyor ama Kadir o anlamda söylemiyorum dediği için bişey dememiştim . Art niyetle oluyorsa kırılırım 🥹
OlurAplammm gene geldin mi sen bak huzurevini aradım rezervasyon yaptırdım hadi git
asdşlkaslkdalşdşlasşldaşldşlaşdalşk bu gene gelmiş asdasdasdadasdasdasdasdaCok haklisin bana asla benzeyemezsin allahta gostermesin. Simdi sey hatirladim aa evet o sendin gruba sinsice girip bi halt bulamayinca ozur diliyen senos evet evet hatta bizi baristirmak icin @EmirhanB. Bi dc grubu kurmustu tuh beee. Neyse benzeme yanimdan yakinimdanda gecme.
Pardon konu sahibi baskasimi aaa pardon o zamanFurkan da geldi beni sal artık onla uğras
Senoşumu sana değişmem sende adam satma falan hepsi varCok haklisin bana asla benzeyemezsin allahta gostermesin. Simdi sey hatirladim aa evet o sendin gruba sinsice girip bi halt bulamayinca ozur diliyen senos evet evet hatta bizi baristirmak icin @EmirhanB. Bi dc grubu kurmustu tuh beee. Neyse benzeme yanimdan yakinimdanda gecme.
Hayaletlerle konusmuyoruz hadi sen emeklilik tadi cikar bu.asdşlkaslkdalşdşlasşldaşldşlaşdalşk bu gene gelmiş asdasdasdadasdasdasdasda
2 ay dedik sabah kokumuzu aldı heraldeasdşlkaslkdalşdşlasşldaşldşlaşdalşk bu gene gelmiş asdasdasdadasdasdasdasda
Hihi evet var satacam en cok satma hakki bende daha da kimse guvenmesin kimsede gelmesin isime nasil gelirseSenoşumu sana değişmem sende adam satma falan hepsi var
bu dayanamaz kopamıyor ama pili bitti artık2 ay dedik sabah kokumuzu aldı heralde
Naber abi iyimisin .
o yanaşacak parti bulur kandırılmaya müsait çok oyuncu mevcut suan fdgdfgbu dayanamaz kopamıyor ama pili bitti artık![]()
aç aç git bende yeniden doğuşu açayım gidip yeniden batış yazayım @M-Ddur şu açmadan göktürkü açayımda kudrsun fjkahefjuhse
gelsin 2 tur daha kandıralım faydalanalım bilgemden sonra geri gitsin karşıya alıştık artık bi karşıya bi buraya asdkşlasşldkasşlkdaş alan zarar eder elde patlar bomo yanaşacak parti bulur kandırılmaya müsait çok oyuncu mevcut suan fdgdfg
Çok şükür iyiyim sen nasılsın? Ne zaman dönüyorsun sahalaraNaber abi iyimisin .