Yok mu arttıranBenden hayrina 2 vekil
Yok mu arttıranBenden hayrina 2 vekil
Hikmete verdim ben koltuğu 1 saatliğineOlur yarın 23 Nisan bir günlüğüme koltuğuma oturabilir.
@KadirBey. Benden sonra da senin koltuğa gelsin sevaptır sevindir çocuğu amca oğlu
Yahu diyorum ki Ahmet'e gitmedim o geldi önce cano'ya yazdı Cano da bana yönlendirdi bir dinleyeyim dedim dinledim 8 vekilden sonrası zaten pek mantıklı gelmemişti kabul etmedim.Ahmete gitmissin iste ahahshsh
Ayrica bizim kimseye bi guvenimiz yok ana kadromuz duruyor rahatta kal sen![]()
Bilmem mi bilmem mi seçimlere bomba gibi hazırlanıyorsunuz hele abuzeytAhmete gitmissin iste ahahshsh
Ayrica bizim kimseye bi guvenimiz yok ana kadromuz duruyor rahatta kal sen![]()
Hıkmet : kadır başkan 1 saatlıgıne koltugu bana verdiHikmete verdim ben koltuğu 1 saatliğine![]()
Begendiysen sende gel ahashsh yenilmeye doymadinmi sevim allah aşkınaBilmem mi bilmem mi seçimlere bomba gibi hazırlanıyorsunuz hele abuzeyt
@KadirBey. Sağolsun bizimle paylaştı abuzeytn seçim çalışmaları kameralara yansımış
![]()
@goygoyonlinee on Instagram: "Her hareketi olay her hareketi skandal"
2 likes, 0 comments - goygoyonlinee on April 21, 2025: "Her hareketi olay her hareketi skandal".www.instagram.com
Sizinle kazanacağıma onurumla yenilmeyi tercih ederimBegendiysen sende gel ahashsh yenilmeye doymadinmi sevim allah aşkına![]()
Onuda yapamadiniz ahahahhaSizinle kazanacağıma onurumla yenilmeyi tercih ederim![]()
Peki siz Altın ok partisindeyken bize rahat rahat sallayamayıp nefretinizi kusamadığınız için parti açmaktan başka mesela ne yaptınızOnuda yapamadiniz ahahahha
Bağırttı skskksksHıkmet : kadır başkan 1 saatlıgıne koltugu bana verdi
Denklem basit
hıkmet: alfabe - (ı) - (ğ)
Hee miss gibi tartisiyoz iste guzel degilmi shshshsPeki siz Altın ok partisindeyken bize rahat rahat sallayamayıp nefretinizi kusamadığınız için parti açmaktan başka mesela ne yaptınız
kral şansını zorlama bence michael scofield ı çağırırım yoksa abisiyle beraberHee miss gibi tartisiyoz iste guzel degilmi shshshs
Abisi kafasiz yakral şansını zorlama bence michael scofield ı çağırırım yoksa abisiyle beraber
Ben mi sen mi ben siz varken malum parti kırmızı çizgimiz dedim sende aynı şekilde dedin şuan sen nerdesin hadi insan tutarli olur. Malum partiyi bitirecez naralariniza ne oldu. Hepsi koltuk sevdasıSen kendinle ne kadar çelişiyorsun ya bak bu durum cok canimi sıkıyor benim sen yukselene gelsene @Sevim AYDIN kabul ediyormusun
Mesajlari silmezeniz sizin sinanin arkasindan çevirdiğiniz herşeyi açıklayacaktim da neyssBen mi sen mi ben siz varken malum parti kırmızı çizgimiz dedim sende aynı şekilde dedin şuan sen nerdesin hadi insan tutarli olur. Malum partiyi bitirecez naralariniza ne oldu. Hepsi koltuk sevdası
Ben mi sildimMesajlari silmezeniz sizin sinanin arkasindan çevirdiğiniz herşeyi açıklayacaktim da neyss![]()
Niye altın ok szin koruyucu meleğinizmiydi ordayken sallayamayalım.Peki siz Altın ok partisindeyken bize rahat rahat sallayamayıp nefretinizi kusamadığınız için parti açmaktan başka mesela ne yaptınız
Peki siz Altın ok partisindeyken bize rahat rahat sallayamayıp nefretinizi kusamadığınız için parti açmaktan başka mesela ne yaptınız