Bunlarda alışkanlık oldu fake isim kullanmakMesela sen gercek isminin mehmet akça olduğunu niye aciklamiyorsun neyden saklaniyorsun![]()

Bunlarda alışkanlık oldu fake isim kullanmakMesela sen gercek isminin mehmet akça olduğunu niye aciklamiyorsun neyden saklaniyorsun![]()
Dayi az dur deprem olduBunlarda alışkanlık oldu fake isim kullanmak![]()
Mehmet Akça kim sen iyi misin yanındakilerin hastalığı bulaşmış dedim ya baya ileri seviyede şuan büyük geçmiş olsun Oğuzhan abi ne bir söyle daha önce HFA adına feyk instigram hesabı açmıştı benim adıma da açsınMesela sen gercek isminin mehmet akça olduğunu niye aciklamiyorsun neyden saklaniyorsun![]()
Atarim ablanin sana dediginiMehmet Akça kim sen iyi misin yanındakilerin hastalığı bulaşmış dedim ya baya ileri seviyede şuan büyük geçmiş olsun Oğuzhan abi ne bir söyle daha önce HFA adına feyk instigram hesabı açmıştı benim adıma da açsın![]()
At bekliyorumAtarim ablanin sana dedigini![]()
Gerçekleri bilmen gerekiyor beni hain bilmeyin yada sevimi yada başkasını asıl düşman icinizde@BİLGEM GÖKTÜRKS @BİLGEMM GÖKTÜRKSS cevap bekliyorum bunun doğruluğunu bekliyorum
Nasil insansiniz ya napmaya calisiyorsunuz mesela ne var mehmet ahmet huseyin rn azindan multi degil bir dunya multiniz var degilmi.hepimizde bir cogunu biliyoruz he noldu simdi oguralp mehmetmis yada ben baska biriymisim eeee noldu sonuc
Sen napmaya calisiyorsun Emirhan nedir derdin sorunun tasan kaygin baksana oyununa neden her seferinde GÖKTÜRK ten medet umuyorsun sana bir sey diyen söyleyen varmi fake yada degil sanane daha once yapilanlar gibi kimlik nomu paylasalim ne var mesela kimligimizi herseyimizi paylasalim nolcak abi nedir derdiniz size ne @BaşkanOnline oyunda gercek kimliklerimiz yada gercek adres zorunlulugumuz mi var bizmi bilmiyoruz ne dersiniz bir aciklama yaparmisiniz lutfenGerçekleri bilmen gerekiyor beni hain bilmeyin yada sevimi yada başkasını asıl düşman icinizde
benim yok knkNasil insansiniz ya napmaya calisiyorsunuz mesela ne var mehmet ahmet huseyin rn azindan multi degil bir dunya multiniz var degilmi.hepimizde bir cogunu biliyoruz he noldu simdi oguralp mehmetmis yada ben baska biriymisim eeee noldu sonuc
Neden saldiri moduna geçtin ablacım adamin hakkinda asılsız haberler yapiyorsun yanlis bilgiler veriyorsun bunu adama söylüyorum sucmuSen napmaya calisiyorsun Emirhan nedir derdin sorunun tasan kaygin baksana oyununa neden her seferinde GÖKTÜRK ten medet umuyorsun sana bir sey diyen söyleyen varmi fake yada degil sanane daha once yapilanlar gibi kimlik nomu paylasalim ne var mesela kimligimizi herseyimizi paylasalim nolcak abi nedir derdiniz size ne @BaşkanOnline oyunda gercek kimliklerimiz yada gercek adres zorunlulugumuz mi var bizmi bilmiyoruz ne dersiniz bir aciklama yaparmisiniz lutfen
Benimde multim yok ama sen gecen diyordun su su kişiler multi diye acikla itham yapmaNasil insansiniz ya napmaya calisiyorsunuz mesela ne var mehmet ahmet huseyin rn azindan multi degil bir dunya multiniz var degilmi.hepimizde bir cogunu biliyoruz he noldu simdi oguralp mehmetmis yada ben baska biriymisim eeee noldu sonuc
Senin var demedim iyi oku herkesin var hepinizde biliyorsunuz ama siz isinize geleni aciklarsiniz hakkatten paranoyak olan sensin gercekten oyleBenimde multim yok ama sen gecen diyordun su su kişiler multi diye acikla itham yapma
Dedim. Ya gecen konuda ben sana da inanmis ve guvenmistim ama bu kadar altta olucani bilememistim.Yok mahmut benim komşum ramazanda erzak aldirdim ona dagittim ,yok sinan soyle böyle