SANCAK VE GÖKTÜRK PARTİSİ BİRLEŞTİRİLMİŞTİR. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Gerçekleri bilmen gerekiyor beni hain bilmeyin yada sevimi yada başkasını asıl düşman icinizde
Sen napmaya calisiyorsun Emirhan nedir derdin sorunun tasan kaygin baksana oyununa neden her seferinde GÖKTÜRK ten medet umuyorsun sana bir sey diyen söyleyen varmi fake yada degil sanane daha once yapilanlar gibi kimlik nomu paylasalim ne var mesela kimligimizi herseyimizi paylasalim nolcak abi nedir derdiniz size ne @BaşkanOnline oyunda gercek kimliklerimiz yada gercek adres zorunlulugumuz mi var bizmi bilmiyoruz ne dersiniz bir aciklama yaparmisiniz lutfen

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Sen napmaya calisiyorsun Emirhan nedir derdin sorunun tasan kaygin baksana oyununa neden her seferinde GÖKTÜRK ten medet umuyorsun sana bir sey diyen söyleyen varmi fake yada degil sanane daha once yapilanlar gibi kimlik nomu paylasalim ne var mesela kimligimizi herseyimizi paylasalim nolcak abi nedir derdiniz size ne @BaşkanOnline oyunda gercek kimliklerimiz yada gercek adres zorunlulugumuz mi var bizmi bilmiyoruz ne dersiniz bir aciklama yaparmisiniz lutfen
Neden saldiri moduna geçtin ablacım adamin hakkinda asılsız haberler yapiyorsun yanlis bilgiler veriyorsun bunu adama söylüyorum sucmu 🙂

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
Ablam beni Mehmet olarak sevdiği bir kardeşinin yerine koymuş bunda kime ne ister Mehmet der ister Ahmet der Emirhan sana ekmek çıkmaz burdan hadi başka kapıya ağla. Kadın senle özel bir şey konuşmuş gelipte burda paylaşman senin karekterini ortaya koyuyor. Aynı ittifaklarin gibi şimdi ayaklarımizin altından cekil. Bu arada az yalvarmamistin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...