Bitirmek mi ahahshshshhdhdkdfkBen mi sen mi ben siz varken malum parti kırmızı çizgimiz dedim sende aynı şekilde dedin şuan sen nerdesin hadi insan tutarli olur. Malum partiyi bitirecez naralariniza ne oldu. Hepsi koltuk sevdası
Bitirmek mi ahahshshshhdhdkdfkBen mi sen mi ben siz varken malum parti kırmızı çizgimiz dedim sende aynı şekilde dedin şuan sen nerdesin hadi insan tutarli olur. Malum partiyi bitirecez naralariniza ne oldu. Hepsi koltuk sevdası
Eee niye ittifak kurdunuz o zamanBen mi sildimkomik çocuk seni. Bu arada Sinan olayına gelirsek benim ona karşı tavrım hep aynıydı değişmedi sana karşıda aynı nasıl biri olduğunu bildiğim için son oyununuza karşı çıktım. Kırmızı çizgilerinle sana başarılar
Aslında haklısın @Abuzeyt bana @KadirBey. İle sorunlarım vardı oyuna geri döneceğim için @EKREM başkan partiyi kurdu geri geldim dedi ben onun yalancısıyım
Reis çözdü reis anladiAslında haklısın @Abuzeyt bana @KadirBey. İle sorunlarım vardı oyuna geri döneceğim için @EKREM başkan partiyi kurdu geri geldim dedi ben onun yalancısıyım![]()
"Peki siz Altın ok partisindeyken bize rahat rahat sallayamayıp nefretinizi kusamadığınız için parti açmaktan başka mesela ne yaptınız?"Aslında haklısın @Abuzeyt bana @KadirBey. İle sorunlarım vardı oyuna geri döneceğim için @EKREM başkan partiyi kurdu geri geldim dedi ben onun yalancısıyım![]()
Kanki bunların yaptığı siz onu yaptınız bunu yaptınız şöyle oldu diye gidiyor. Ama icraat sıfır. Bunları izledikçe keyfim yerine geliyor vallaReis çözdü reis anladi![]()
Senin anlamadığın konu ARADA HATRINI KIRAMAYACAĞIM İNSANLAR VAR sen hatırı falan nerden bileceksin ki talimatlarla iş yapan birisin sevim yukarı koş koşar sevim aşağı koş koşar hadi başka kapıyaEee niye ittifak kurdunuz o zaman![]()
Çözmedim o öyle söyledi yalansa bilemeyeceğim değilse çenesini tutamaması benim sorum değilReis çözdü reis anladi![]()
Siz ne yaptınız mesela xkkclclcKanki bunların yaptığı siz onu yaptınız bunu yaptınız şöyle oldu diye gidiyor. Ama icraat sıfır. Bunları izledikçe keyfim yerine geliyor valla![]()
Hahshshshs hadi ya güldüm sağolSenin anlamadığın konu ARADA HATRINI KIRAMAYACAĞIM İNSANLAR VAR sen hatırı falan nerden bileceksin ki talimatlarla iş yapan birisin sevim yukarı koş koşar sevim aşağı koş koşar hadi başka kapıya
Ohoooo o kadar şey yaptık gözleriniz kapalıydı galiba. Hangi birini anlatayım sizeSiz ne yaptınız mesela xkkclclc
Abuzeyte istifa etmeyi beceremediğinde utancımdan gözlerimi kapattım daha da açmadım görememişimOhoooo o kadar şey yaptık gözleriniz kapalıydı galiba. Hangi birini anlatayım size![]()
He sevim aynen oyle olmusturAbuzeyte istifa etmeyi beceremediğinde utancımdan gözlerimi kapattım daha da açmadım görememişim
cok komıksınız valla ya kendı soyledıgınız yalana bıle ınanıyorsunuz bak yazık valla kafayı yersınızBen mi sildimkomik çocuk seni. Bu arada Sinan olayına gelirsek benim ona karşı tavrım hep aynıydı değişmedi sana karşıda aynı nasıl biri olduğunu bildiğim için son oyununuza karşı çıktım. Kırmızı çizgilerinle sana başarılar
Yalan mı hemen yanındakilerin hastalığı geçmiş sana insan da biraz duruş olur da o sende yok rüzgara göre şekil alan birisin degmezsincok komıksınız valla ya kendı soyledıgınız yalana bıle ınanıyorsunuz bak yazık valla kafayı yersınız![]()
Bende yaptığınız darbeden 3 gün sonra kaçarak cekildiginizde gülmekten gözlerim kapanmış. Halen açılmadı benim de ne tesadüfAbuzeyte istifa etmeyi beceremediğinde utancımdan gözlerimi kapattım daha da açmadım görememişim
O öyle değildi de neyse fkfkkfBende yaptığınız darbeden 3 gün sonra kaçarak cekildiginizde gülmekten gözlerim kapanmış. Halen açılmadı benim de ne tesadüf![]()
Tabi efendim puahahshsO öyle değildi de neyse fkfkkf
Önce sorunu kendinde ara dostum nasil birisin veya nasil bir ekibin var bir bak araştırYalan mı hemen yanındakilerin hastalığı geçmiş sana insan da biraz duruş olur da o sende yok rüzgara göre şekil alan birisin degmezsin