SANCAK VE GÖKTÜRK PARTİSİ BİRLEŞTİRİLMİŞTİR. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Aslında haklısın @Abuzeyt bana @KadirBey. İle sorunlarım vardı oyuna geri döneceğim için @EKREM başkan partiyi kurdu geri geldim dedi ben onun yalancısıyım 🤷🏻‍♀️
"Peki siz Altın ok partisindeyken bize rahat rahat sallayamayıp nefretinizi kusamadığınız için parti açmaktan başka mesela ne yaptınız?"

Aslında haklısın @Abuzeyt bana @KadirBey. İle sorunlarım vardı oyuna geri döneceğim için @EKREM başkan partiyi kurdu geri geldim dedi ben onun yalancısıyım 🤷🏻‍♀️

Arasındaki bağlantıyı çözemedim. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Benim cevap verdiğim konu yukarıda, sizin bana söylediğiniz başka. Yani sürekli eski konuları açıyorsunuz. Ben size "siz de darbe yaptınız beceremediniz 3 gün sonra cekildiniz" diyor muyum? Ya da diğer eski konuları açıyor muyum? Ya da "altın okun üstünde milli gençliğin de çok emeği var" Diye söylüyorum muyum? Ya da "İstanbul büyükşehiri 60. Sıraya düşürecek kadar kotu bir yönetiminiz var." Diye size söylüyor muyum?

@KadirBey. Abi bu arada borca laf yapan bazı kişiler olmuş. Borcu ödeyebilirim istersen. Senin canın sağ olsun. Sonuçta bir hukukumuz var.

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Ben mi sildim 😂 komik çocuk seni. Bu arada Sinan olayına gelirsek benim ona karşı tavrım hep aynıydı değişmedi sana karşıda aynı nasıl biri olduğunu bildiğim için son oyununuza karşı çıktım. Kırmızı çizgilerinle sana başarılar
cok komıksınız valla ya kendı soyledıgınız yalana bıle ınanıyorsunuz bak yazık valla kafayı yersınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...