Başkanım laf söylemedim ortamı yumuşatıyorum boşverinSenin bi kaç kişiden dolayı hatrın var birbirimize laf söylemeyelim olur mu seni iyi tanıyorken kötü olmayalım
Başkanım laf söylemedim ortamı yumuşatıyorum boşverinSenin bi kaç kişiden dolayı hatrın var birbirimize laf söylemeyelim olur mu seni iyi tanıyorken kötü olmayalım
He işte o boşluk zıplayabilirsin dikkat et bŞkanımAnca klavyeden o space tuşuna basar
Space tuşuna basıp düşeceğin yerde belliAnca klavyeden o space tuşuna basar
Bana imalı imalı konuşma birader hadi git sen kumda oynaSpace tuşuna basıp düşeceğin yerde belli
Hadi paşa hadi sen klavyeden konuşmaya devam et işi gücüm var senin klavye delikanlılığınla uğraşamamBana imalı imalı konuşma birader hadi git sen kumda oyna
Başkanım bu kişiler kimSenin bi kaç kişiden dolayı hatrın var birbirimize laf söylemeyelim olur mu seni iyi tanıyorken kötü olmayalım
Hadi yürü git benim terbiyemi bozmaSpace tuşuna basıp düşeceğin yerde belli
Senin boş işlerin vardır ne işin var senin soranda ağa der adama hshshdhdHadi paşa hadi sen klavyeden konuşmaya devam et işi gücüm var senin klavye delikanlılığınla uğraşamam
Seni seven sayan insanlar başkanımBaşkanım bu kişiler kim
Sana söylesem ne söylemesem ne boş yapıyosun be birader işin gücün burda durmakSenin boş işlerin vardır ne işin var senin soranda ağa der adama hshshdhd
Olmayan şey bozulmaz rahat olHadi yürü git benim terbiyemi bozma
Finansal özgür olduğum için burda olmam normal değil mi?Sana söylesem ne söylemesem ne boş yapıyosun be birader işin gücün burda durmak
Sevenimiz çok. Çok şükürSeni seven sayan insanlar başkanım
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi ne alakası var şimdi neyin havasını atıyosunFinansal özgür olduğum için burda olmam normal değil mi?
Hahaha tabi tabi önce olayı sen başlatıyorsun birde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun valla bravo beOlmayan şey bozulmaz rahat ol
Hocam sen ruhlar aleminde mi yaşıyosun senden şüphelenmeye başladım sakin ol herşey geçicek bak inan banaHahaha tabi tabi önce olayı sen başlatıyorsun birde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun valla bravo be
Ben avukatıyım belki var mı itirazın ? Sen kalkıp üstüne vazife olmayan birşeye niye ağlıyorsun diye dalga geçersen bende seni dalga konusu yaparım. Zaten boşsun benimde moralim bozuktu seninle eğleniyorum işte fena mı oldu@A H M E T T başkanım burda ben kötü birşey demedim neden ağlıyorsun dedim Coşkun başkan da ne ağlaması falan dedi o bu kadar bu olayı büyütmeyip sen neden büyütüyorsun ve bu konuşmadan saatler sonra gelip bana yok zıplatır ım falan diyorsun? Sonra da gelip bana artistlik yapmaya kalkıyorsun bas git işine Coşkun Başkan bunları dese tamam eyw derim ama o burda zaten cevabını vermiş olayı büyütmemiş sen gelmişsin burda yok şöyle yaparım böyle yaparım diyorsun hadi bak işine madem boşum o zaman neden benle uğraşıyorsun?
Sen avukatın a sı olamazsın sende varmı o avukat olacak ağız beni dalga konusu yapamazsın sen bana anca klavyeden boşsun dersin zaten ve sana son lafım sen siyaset oyununun nasıl oynayacağını da bilmiyorsun gel ben bi ara sana öğreteyim siyaset oyununuBen avukatıyım belki var mı itirazın ? Sen kalkıp üstüne vazife olmayan birşeye niye ağlıyorsun diye dalga geçersen bende seni dalga konusu yaparım. Zaten boşsun benimde moralim bozuktu seninle eğleniyorum işte fena mı oldu