Başkanım daha adamlar ağzını açmadı be sanki biraz ön yargı oldu bu Şuan tartışmanın sebebi oyuna verilen reklamdan dolayı giriş yapan yeni üyelerYine oyuna malum parti geldi sinirler gerildi söylemler sertleşti. Sonumuz hayır ola. Hoşgeldiler özlettiler kendilerini
Ah ekrem başkanım ah senide anlamadık gitti bu onların gerginliği açarlar yakında ağızlarını merak etme. Reklam iyidir ne güzel bak oyuncu girişi arttı kötümü. Sanki ilk reklamı veren sinan helal olsunBaşkanım daha adamlar ağzını açmadı be sanki biraz ön yargı oldu bu Şuan tartışmanın sebebi oyuna verilen reklamdan dolayı giriş yapan yeni üyeler
Yok kesinlikle reklamın iyisi kötüsü olmaz katkısı olduysa teşekkür ederim. Ama keşke birazda bize gelseydi üyeAh ekrem başkanım ah senide anlamadık gitti bu onların gerginliği açarlar yakında ağızlarını merak etme. Reklam iyidir ne güzel bak oyuncu girişi arttı kötümü. Sanki ilk reklamı veren sinan helal olsun
Orasıda ikna artık baksana oyun donuyor üyedenYok kesinlikle reklamın iyisi kötüsü olmaz katkısı olduysa teşekkür ederim. Ama keşke birazda bize gelseydi üye
Sen hayırdır ben burda kötü birşey demediğim halde Bi anda zıplıyorsun hayırdır? Sen kimsin benimle bu şekilde konuşuyorsun?Durduğun yerde de sesin çıkmasın herşeye atlama
Çıkarsa ne olacak?Durduğun yerde de sesin çıkmasın herşeye atlama
Edebini bozmadan konuş. Asıl sana hayırdır ağlıyorsun falan diyorsun sen kimsin paşa. Zıplıyorsun falan diye de konuşma adamı zıplatırlarSen hayırdır ben burda kötü birşey demediğim halde Bi anda zıplıyorsun hayırdır? Sen kimsin benimle bu şekilde konuşuyorsun?
Ya hadi paşa hadi kendi kendine rollenmeÇıkarsa ne olacak?
O nasıl oluyorEdebini bozmadan konuş. Asıl sana hayırdır ağlıyorsun falan diyorsun sen kimsin paşa. Zıplıyorsun falan diye de konuşma adamı zıplatırlar
Orayı karıştırma özel bilgiO nasıl oluyor
Allah Allah hadi gelseneEdebini bozmadan konuş. Asıl sana hayırdır ağlıyorsun falan diyorsun sen kimsin paşa. Zıplıyorsun falan diye de konuşma adamı zıplatırlar
Hadi başka kapıya allah versin hadiAllah Allah hadi gelsene
Vay be @KORKUT SÖNMEZAY başkanım ben çok korktum vallahi zıplatır felan sende korksan iyi olacakOrayı karıştırma özel bilgi
Neden korkacağım?Vay be @KORKUT SÖNMEZAY başkanım ben çok korktum vallahi zıplatır felan sende korksan iyi olacak
Laf attın. Gerisini getir o zaman geri vites atma sonuna kadar hadiHadi başka kapıya allah versin hadi
ZıplamaktanNeden korkacağım?
Senin bi kaç kişiden dolayı hatrın var birbirimize laf söylemeyelim olur mu seni iyi tanıyorken kötü olmayalımVay be @KORKUT SÖNMEZAY başkanım ben çok korktum vallahi zıplatır felan sende korksan iyi olacak
Sen kimsin ben geri vites atacam hayırdırLaf attın. Gerisini getir o zaman geri vites atma sonuna kadar hadi
Anca klavyeden o space tuşuna basarZıplamaktan