Sinanın Ve Yoldaşçılarının Dede Korkut Hikayeleri (9 Kişi İçeride)

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
sana çok kısa bir karakter tavsiyesi vereyim @Y İ Ğ İ T bulunduğun ortamda birinin varlığı seni rahatsız ediyorsa çıkar kendin gidersin. yanımda 3-5 ne götürürsem kâr düşüncesi karaktersizliktir. amacının o olduğunu da biliyorum. sanma bu parti sana kalacak çok yanlış sularda yüzüyorsun.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
hocam seni yemin ederim severim sayarım bugüne kadar bir kişiye yanlış bir davranışını görmedim şimdi senden empati bekliyorum. yeni uyanmışsın çok şükür güzel bir gün kendine kahvaltı hazırlarken dostlarına selam vermeye telegrama giriyorsun partindeki bir şahıs, önceki gece alınan bir karara o zaman sevdiği yönetici bu kararı açıklarken ses etmeyip, sabahına o yönetici gruplardan çıkınca partimizi ele geçirmişler diyip gruptaki bir çok üyeyi haberi olmadan açtığı direniş grubuna ekleseydi ne yaparsın. evet ihraç ettim ama duruma isyan eden 3 kişi var bu şahıslar yüzünden onlarca kişinin hakkına girildi bu sabah. saat akşam 5 oldu hala kahvaltı etmedim sırf şu ortama zeval gelmesin diye beni yanlış anlama yani biz bu grubu sadece oyun için kullanmıyoruz insanlarla dostluk kurup oyun dışında sabah akşam sohbet ediyoruz. bu ortamı bozdurmam
Hocam zaten empati kurduğum için yönetimsel kısımlarda haklı buluyorum diyorum. Bu olaylar oyunun içinde var malesef. Oyunda çok bıçaklandık bizde sırtımızdan. Partiden ayrılıp parti kurarken yöneticilerimi dahi çağıranlar oldu. Hayırdır bile demedim biliyor musun. Birisi yazıyor diye bu aileyi bırakıp gidecek varsa zaten hiç bizimle olmamış demektir dedim. Bu kadarına değmez. Kendinize de zarar verirsiniz. Özellikle ailevi değerler apayrı bir konu.

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Küfür eden herkese sesleniyorum Bu bir oyun Sizce de küfür etmek erkekliğe sığar mı bir oyun için Kalp kırmaya değer mi

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Sözcüsü ve Gönüllüsü
Vatandaş
Değerli Başkanlarım abilerim ablalarım

Bugün parti yönetimimizin Hepsi asil türkten olduğu için hiç birimiz kabullenemedik bu durumu çünkü onların sözünü dinlemek istemedik ben bu duruma karşı geldiğim için ailevi değerlerime kadar küfür edildi benim gram küfür etmememe rağmen bütün değerlerime küfür eden milli istiklal yönetimindeki şahıs sadece bana deil bir sürü insanlara küfür ettiler olayı soranlara karşı sanane demeleride ayrı bir yolsuzluk 2 3 ayımı bunlarla feda ettiğim için çok üzgünüm bütün milli istiklal üyelerine sesleniyorum Bugün bana yapılan yarın size yapilir lütfen bunu bilerek ederek milli istiklalde kalınız

Sessiz Kalmayınız Lütfen 🙏
Hesabı sorulacak [milli istiklal]
Bazı durumlarda sözlerle izah edemiyorsan küfür kullanılması iyidir. Ama ve Lakin bu küfür, Ailevi Değerleri içeriyor ise orada işte duracaksınız. Ne kolay değil mi Ailevi Değerlere küfür etmek?

Son düzenleme:

Y İ Ğ İ T

Büyük Başkan
Vatandaş
Senin isyanın kendine yetmez çocuk elinden geleni ardına koyma. Sen kimsinde ben karar alırken sana sorucam. Sen hariç yanında olan diğer arkadaşlar gruba girip yaptıklarının bir hata olduğunu kabul ederlerse kapımız açıktır aksi takdirde naparsanız yapın
Diktatör parti ne kadar senin olsada bizimde haberimiz olması lazımdı yaptığını haklı bulupta kendini korumaya çalışma bi dediğini bi dediğini tutmuyor senin tontiş

Miralay

54,55.Dönem Denizli Valisi
Vatandaş
durduk yere küfür hakaretlere maruz kaldım birde bununla dalga geçiliyor adliyeye gidicem diye tabiki de gidicem ailevi değerlere hakaret küfür edene hangimiz rıza gösterir bana bunun cevabını biri versin

D E N İ Z

Vatandaş
Hocam zaten empati kurduğum için yönetimsel kısımlarda haklı buluyorum diyorum. Bu olaylar oyunun içinde var malesef. Oyunda çok bıçaklandık bizde sırtımızdan. Partiden ayrılıp parti kurarken yöneticilerimi dahi çağıranlar oldu. Hayırdır bile demedim biliyor musun. Birisi yazıyor diye bu aileyi bırakıp gidecek varsa zaten hiç bizimle olmamış demektir dedim. Bu kadarına değmez. Kendinize de zarar verirsiniz. Özellikle ailevi değerler apayrı bir konu.
haklısın hocam haklısın da ben kahpeliğe gelemiyorum işte.

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yiğit görüyorum ki parti içi karışıklık verdiğin yetmez miş gibi bir de forumda ortalığı karıştırayım yapıyorsun sana kardeşimsin dedikçe " ok yay'dan çıktı, kendime kapı açayım umuduyla" hareket ediyorsun belli ki.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-31-17-21-34-593_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-03-31-17-21-34-593_org.telegram.messenger.jpg
    902.7 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2025-03-31-17-22-21-290_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-03-31-17-22-21-290_org.telegram.messenger.jpg
    926.8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2025-03-31-17-22-52-854_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-03-31-17-22-52-854_org.telegram.messenger.jpg
    988.8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2025-03-31-17-24-20-618_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-03-31-17-24-20-618_org.telegram.messenger.jpg
    940.1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2025-03-31-17-25-22-278_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-03-31-17-25-22-278_org.telegram.messenger.jpg
    974.6 KB · Görüntüleme: 41

D E N İ Z

Vatandaş
durduk yere küfür hakaretlere maruz kaldım birde bununla dalga geçiliyor adliyeye gidicem diye tabiki de gidicem ailevi değerlere hakaret küfür edene hangimiz rıza gösterir bana bunun cevabını biri versin
tamam hukuki süreçte çöz işini kardeşim. benim 2 hafta önce yazdığım mesaja 2 haftadır susup bugün hayırdır kimi ihraç ediyorsun diyemezsin sen.

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Senin şahsına sövdüm ağlama burda tabiki dalga gecicem