Parti başkanın bizim üyemiz olduğu zamandan beri sen düşünEmirhancigim ne kadar eskisin sen?

Parti başkanın bizim üyemiz olduğu zamandan beri sen düşünEmirhancigim ne kadar eskisin sen?
Yıl olarak soylersen sevinirizParti başkanın bizim üyemiz olduğu zamandan beri sen düşün![]()
O da olur aslında fena olmaz içimiz ısınırAma çay olmaz white mocha ya ne dersin?
2020 den beri devam eden dede varmı içinizde itiraf vakti yaşı çıksın ortayaYıl olarak soylersen seviniriz![]()
2022 dostumYıl olarak soylersen seviniriz![]()
Ya da boşver sana özel kahve karışımımdan yaptırayım fena bişey müptelası olursunO da olur aslında fena olmaz içimiz ısınır
Ben2020 den beri devam eden dede varmı içinizde itiraf vakti yaşı çıksın ortaya![]()
Ben 2022 kankam dede değilde dayımı oluyoruz2020 den beri devam eden dede varmı içinizde itiraf vakti yaşı çıksın ortaya![]()
Anlaştık müptelan olurumYa da boşver sana özel kahve karışımımdan yaptırayım fena bişey müptelası olursun
Olur olur yeriz.Ben 2022 kankam dede değilde dayımı oluyoruz![]()
Hadi bakalımAnlaştık müptelan olurum![]()
3.500Baskanım o dönem asgari ücret 5 bin falanmıydı![]()
Aboo doğru o dönem askerlik yaptım benim maaşım 6 bindi
Goktug var 2018den beri burdq2020 den beri devam eden dede varmı içinizde itiraf vakti yaşı çıksın ortaya![]()
İyi mayış almışsın haAboo doğru o dönem askerlik yaptım benim maaşım 6 bindi
Oyunun ilk kuruluş yılı kaç harbi.Goktug var 2018den beri burdq
Eli yüzü düzgün adamsın 6 bin az vermişler ben olsam 8 verirdim reisAboo doğru o dönem askerlik yaptım benim maaşım 6 bindi
Onu Mahmut bile unutmuşturOyunun ilk kuruluş yılı kaç harbi.