Gerek yok burdan biliyirumBir oyun geçmişime bak ondan sonra yorum yap![]()

Gerek yok burdan biliyirumBir oyun geçmişime bak ondan sonra yorum yap![]()
Hangi devirde yaşıyorsun sen. Kral mı kaldı Ahmet, cehalet paçandan akıyorSen git kralın gelsin
Üstad bizim sihirli kelime vardı çok yakışır buna " ker" Ahmet bu sefer on a bas gardaşHangi devirde yaşıyorsun sen. Kral mı kaldı Ahmet, cehalet paçandan akıyor
İngiltere de krallık devam ediyor Kadir kim daha cehalet yaşıyorHangi devirde yaşıyorsun sen. Kral mı kaldı Ahmet, cehalet paçandan akıyor
TmGerek yok burdan biliyirum![]()
Burası İngiltere mi. Benim kralım varmı burada bak bakim. Tam bir keer sin haİngiltere de krallık devam ediyor Kadir kim daha cehalet yaşıyor
İngilterede krallık yok kraliçelik var. Hiç ingiltere kralı diye bir şey duydun mu yok ama ingiltere kraliçesini hep duyuyoruz (berberimin yorumu)İngiltere de krallık devam ediyor Kadir kim daha cehalet yaşıyor
Geç geliyor demekki bilgilerİngilterede krallık yok kraliçelik var. Hiç ingiltere kralı diye bir şey duydun mu yok ama ingiltere kraliçesini hep duyuyoruz (berberimin yorumu)
La mokar emre sen oyun başkanlığın döneminde ne yaptın vatanımı kurtardınSinanin yari yolda biraktiklarinida al bence yanina sinana inanip guvenip yari yolda kaldi adamlar adamin amaci ob almakmis bak ob aldi obyidr laiki ile yapamadi vasifsiz bir oblik yaptı simdide adamlari yari yolda birakdi @Sinan SEVİM adli kişinin guvenilmez biri oldunu defalarca size söyledik ama anlatamadik.
senden çok tutunur bu parti sinan rahat olBu arada hayırlı olsun @Fatih Tutuk Bu sefer tutunmanız dileğiyle
En son duman etmiştim 2-3 parti kanks o aklıma geldisenden çok tutunur bu parti sinan rahat ol![]()
En son duman etmiştim 2-3 parti kanks o aklıma geldi![]()
Dağıttığın partilerde senin kurduğun partilerde varmıEn son duman etmiştim 2-3 parti kanks o aklıma geldi![]()
İngiltere değil kanka İtalya yanlış yazdım seni geren mevzu ne oldu ortaya atladınİngilterede krallık yok kraliçelik var. Hiç ingiltere kralı diye bir şey duydun mu yok ama ingiltere kraliçesini hep duyuyoruz (berberimin yorumu)
Ya bı olaya da Girmee beeMagarsus lafı koymuş Helal olsun![]()
Milli hareketEn son duman etmiştim 2-3 parti kanks o aklıma geldi![]()
Yenisini kurucakMilli hareket
Milli sancak
Türk ulus
Milli istiklal bunlar senin kurup kurup batırdıkların deme
Not: Her parti içinde 2-3 parti birleşmesi de mevcuttur![]()