⚖️⚔️ 🎉#VictorylsOurs 🎉 👑 (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Ahmet EROL

Öncelikle AHMET'İM,

Oyun başkanlığı seçimlerindeki zaferin için seni yürekten tebrik ediyorum!
ADP olarak gece gündüz demeden çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. Senin liderliğinle bu başarıyı kazandık.

Ayrıca, bu süreçte bizi destekleyen tüm Anka İttifakı üyelerine kocaman teşekkürler. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Başarılarımız daim olsun! ✨️

🎉#VictoryIsOurs 🎉

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
40 oy çıkarmamız dışında problem yokta seni bu kadar ağlatan şey nedir yasin?
hahaha benim bu oyunda kaybedecek bir şeyim var gibi mi duruyor da ağlayacağım. Ahmete takılmışım düşünme kabiliyeti varsa kendi verir cevabını ki vermis de. kendine yoksa arkadaşına olsun saygın

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
@YasinKartal anlat onlara Altın Ok partisinin kurulduğu ilk ay 40 oyu nasıl tek başına attırdığından bahset 😁

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
İttifak olarak aday gösterdiğiniz, başkanın partisinin 25 oy kapasitesi varken bunu bize söylemen ne kadar mantıklı, eğer durumlar değişseydi aynı yüreği gösterip ittifak olduğunuz partiye söyleyebilecek miydin?
Burada oy oranından bahsedip milletin emeğine saldırman mensup olduğum partine yakışı kalır şeyler ama her durumda ön plana atmayın, ayrıca biz sana hala hangi yüzle gkb durduğunu sormuyoruz sende boş laflarını kendine sakla

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
40 oy çok büyük fatih öyle deme :D

Adalet ve direniş partisinin logosu hangi renklerden oluşuyor?
-Siyah ve Sarı
Siyah ve Sarıyı karıştırınca hangi renk ortaya çıkıyor?
-Kahverengi
Rengi yi çıkar ne kaldı?
-Kahve
Bir kahvenin kaç yıl hatrı var?
-40

Haydiii Adalet ve Direniş partisinin 40 oyu hayırlı olsun 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...