⚖️⚔️ 🎉#VictorylsOurs 🎉 👑 (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Aynen 😉 dert etme sen bunları boşver
aynen senin gibi değilim en azından ocak ayından beri tek başına seçime giremeyip birilerinin arkasına saklanmıyorum Ölü halimiz 45 oy cıkartığı zamanlarda oldu yeri geldi 75 cıkardık bu kadar övünmedik. gecenizle gündüzünüzle çalışmaya devam edin 65-70 olunca aynı klasmanda oluruz. he birde seçime gireceğin zaman karşıma gel. :D

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
aynen senin gibi değilim en azından ocak ayından beri tek başına seçime giremeyip birilerinin arkasına saklanmıyorum Ölü halimiz 45 oy cıkartığı zamanlarda oldu yeri geldi 75 cıkardık bu kadar övünmedik. gecenizle gündüzünüzle çalışmaya devam edin 65-70 olunca aynı klasmanda oluruz. he birde seçime gireceğin zaman karşıma gel. :D
Ah ayhancım ahhh senin seçim zamanını sana hatırlatırım çok uzak değil sende daha çok övünmüştük ne çabuk unutuyorsun geçmişini😅 ama boşaymışşş senin seçimin uğraşan herkese yazıkk 😉 senin klasmanına düşmekte istemem iyi böyle 🥳

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Bu şey değil mi ya?
Bizimle ittifak olabilmek için partisinin tüm yetkisini başka kişilere devreden ahmetçik 🤣

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Ah ayhancım ahhh senin seçim zamanını sana hatırlatırım çok uzak değil sende daha çok övünmüştük ne çabuk unutuyorsun geçmişini😅 ama boşaymışşş senin seçimin uğraşan herkese yazıkk 😉 senin klasmanına düşmekte istemem iyi böyle 🥳
Sen onun seviyesine çıkamadın ki düşeceksin.

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Ha hiç değilse ben yaptım demiyorum BİZ YAPTIK diyorum 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...