C
CNMERTTs
Ziyaretçi
Biz ders çalışma olayını yıllar evvel bitirdik, ama sana dersini veririm istersen.Ben dersime yeterince çalışıyorum bence sende çalışmalısın
Biz ders çalışma olayını yıllar evvel bitirdik, ama sana dersini veririm istersen.Ben dersime yeterince çalışıyorum bence sende çalışmalısın
Şuna mı takıldın düzelteyim mi
Başkanım geçen açılan konuda 4 parti logosu gördüm. Bence diğer arkadaşlara haksızlık yapılmış. Bence ittifak ismi BASKANONLİNE ittifakı olsun. Öyle daha mantıklıdoğru diyorsun sonuçta 7 bilmem kaç parti var
Hedef 9999999999 partili ittifakBaşkanım geçen açılan konuda 4 parti logosu gördüm. Bence diğer arkadaşlara haksızlık yapılmış. Bence ittifak ismi BASKANONLİNE ittifakı olsun. Öyle daha mantıklı
O kadar güçlüyüz ve orijinaliz ki anca o kadar gelseler bir şey edebiliyorlarHedef 9999999999 partili ittifak
3vs 999 diyorsun yaniO kadar güçlüyüz ve orijinaliz ki anca o kadar gelseler bir şey edebiliyorlar
O kadar güçlüyüz ve orijinaliz ki anca o kadar gelseler bir şey edebiliyorlar
Aynen öyle diyorum abim3vs 999 diyorsun yani
Ben izin almadan yapabiliyorum ama sen izin almadan yazıyorsan afferimÜstlerindenizden izin aldınızmı sayın oyun başkanım
Aynen sistemdeki herkesi aldıkHedef 9999999999 partili ittifak
@BaşkanOnline Konunun kilitlenmesini istiyorum.
Korkmayın ya canlar@BaşkanOnline Konunun kilitlenmesini istiyorum.
Ateşini söndür oyun başkanım ya sakin ol bak havaya ucucaz simdiBen izin almadan yapabiliyorum ama sen izin almadan yazıyorsan afferim
İlkokul'da diyorsan evet bitirmiş olabilirsin ilkokul terk galiba senin yazdıkların aynı ilkokul seviyesinde.Biz ders çalışma olayını yıllar evvel bitirdik, ama sana dersini veririm istersen.
Yana yana ülkede itfaiye bırakmadın başkanBen izin almadan yapabiliyorum ama sen izin almadan yazıyorsan afferim
Aaa sadettin merhaba sendemi burdaydınYana yana ülkede itfaiye bırakmadın başkan
Aynen sizin şu mertle günün stresini atıyorumAaa sadettin merhaba sendemi burdaydın
ben kudurmam kudurucak bir durum yok ortadaayhana seri silverdin lazım diye yorumladım gene kudurmuş ahmette nasıl aldıysa hayret şaşırdım askldsklfksldgkljsdg
Tabi başka bişey istermisinben kudurmam kudurucak bir durum yok ortada