⚖️⚔️ 🎉#VictorylsOurs 🎉 👑 (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Haset: Başkalarının sahip olduğu imkânları kıskanma anlamında bir terim.
“Kişinin, bir nimeti hak etmiş olan kimseden o nimetin yok olmasını temenni etmesidir.”

Bknz:

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Bırak bu işleri devlet su işleri snslsnlzjspsjspsjspsjslsjldbdoxbdidvdocbxoebodhxpxnflejdlcidklebdxjdpdbwpdh
Bıraktığı belli başkanım, Cumhurbaşkanımızı biz bizlere hizmet etsin diye seçiyoruz fakat gelin görün ki forumda millete gene laf yetiştirmenin derdine düşmüş anlaşılan.

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
Kimin kimin arkasından vurduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme 🌹 hadi ardacığım anamurda işler var rapor topla bana merak etme seni DSİ müdürü yapacağım
Doğru söylüyorsun beni bırak DSİ Müdürü yapmayı Hükümetin başına getirmeniz gerekiyordu yoksa bu durumlar hiç yaşanmazdı gör bak.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Kimin kimin arkasından vurduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme 🌹 hadi ardacığım anamurda işler var rapor topla bana merak etme seni DSİ müdürü yapacağım
sen atmadın mı partiden ahmetcan cümle alemde duysun dc sunucu kapatan benmiydim. parti bildirisi atıp terbiyesiz yok bilmem neler hakaretler savuran benmiydim insanları doldurup doldurup üstüme gönderen kimdi benmiydim peki ben senin üstüne bir kişi gönderdim mi doldurup ?

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Üstlerindenizden izin aldınızmı sayın oyun başkanım 😂

🔥

🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥

Ziyaretçi
sen atmadın mı partiden ahmetcan cümle alemde duysun dc sunucu kapatan benmiydim. parti bildirisi atıp terbiyesiz yok bilmem neler hakaretler savuran benmiydim insanları doldurup doldurup üstüme gönderen kimdi benmiydim peki ben senin üstüne bir kişi gönderdim mi doldurup ?
Onuda geçtim sonrasında insanların iyi niyetleriyle arkalarından vurmaya çalışıyorlar yok efendim kahveye çağırmayı çok seversiniz de bilmem ne de işte herkes kimin ne olduğunu biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...