Ben sen değilim merak etmeyani seçilmiş bir oyun başkanı hakaret ediyor çok yazık kendi partisinden 35 oy almış gerisini ittifakından almış biraz saygın olsun insanlara hakaret etme ne anlama geldiğini sen iyi biliyorsun yazık
Ben sen değilim merak etmeyani seçilmiş bir oyun başkanı hakaret ediyor çok yazık kendi partisinden 35 oy almış gerisini ittifakından almış biraz saygın olsun insanlara hakaret etme ne anlama geldiğini sen iyi biliyorsun yazık
Vikipedi' mi?Haset: Başkalarının sahip olduğu imkânları kıskanma anlamında bir terim.
“Kişinin, bir nimeti hak etmiş olan kimseden o nimetin yok olmasını temenni etmesidir.”
Bknz:
Doğru söylüyorsun. Ayhan abim senin gibi arkadan vurmaz.Ben sen değilim merak etme
Elinize şu dökemeyiz arkadaşKaybedenler kulübü toplanmış.
Ben dersime yeterince çalışıyorum bence sende çalışmalısınAbilerin konuşurken araya girme, git dersini çalış
Bırak bu işleri devlet su işleri snslsnlzjspsjspsjspsjslsjldbdoxbdidvdocbxoebodhxpxnflejdlcidklebdxjdpdbwpdhSayın cumhurbaşkanı Anamur’da borular patlamış DSİ Yatıyor orada orayla ilgilenin lütfen Kıbrıs halkı susuz kalmasın. Yavru vatanımız sonuçta.
Git bak kadircim, TDK katili olan kişiler değiliz şükürler olsunVikipedi' mi?
Kimin kimin arkasından vurduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme hadi ardacığım anamurda işler var rapor topla bana merak etme seni DSİ müdürü yapacağımDoğru söylüyorsun. Ayhan abim senin gibi arkadan vurmaz.
Bıraktığı belli başkanım, Cumhurbaşkanımızı biz bizlere hizmet etsin diye seçiyoruz fakat gelin görün ki forumda millete gene laf yetiştirmenin derdine düşmüş anlaşılan.Bırak bu işleri devlet su işleri snslsnlzjspsjspsjspsjslsjldbdoxbdidvdocbxoebodhxpxnflejdlcidklebdxjdpdbwpdh
Sus sus onlar hâlâ bitmediyani seçilmiş bir oyun başkanı hakaret ediyor çok yazık kendi partisinden 35 oy almış gerisini ittifakından almış biraz saygın olsun insanlara hakaret etme ne anlama geldiğini sen iyi biliyorsun yazık
Doğru söylüyorsun beni bırak DSİ Müdürü yapmayı Hükümetin başına getirmeniz gerekiyordu yoksa bu durumlar hiç yaşanmazdı gör bak.Kimin kimin arkasından vurduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme hadi ardacığım anamurda işler var rapor topla bana merak etme seni DSİ müdürü yapacağım
Elbette değilsinizdir. Öyle bir şey de ima etmedim zaten, farklı özellikleriniz çok tabi, tdk ya sıra gelmiyorGit bak kadircim, TDK katili olan kişiler değiliz şükürler olsun
sen atmadın mı partiden ahmetcan cümle alemde duysun dc sunucu kapatan benmiydim. parti bildirisi atıp terbiyesiz yok bilmem neler hakaretler savuran benmiydim insanları doldurup doldurup üstüme gönderen kimdi benmiydim peki ben senin üstüne bir kişi gönderdim mi doldurup ?Kimin kimin arkasından vurduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme hadi ardacığım anamurda işler var rapor topla bana merak etme seni DSİ müdürü yapacağım
Üstlerindenizden izin aldınızmı sayın oyun başkanımKimin kimin arkasından vurduğunu herkes çok iyi biliyor merak etme hadi ardacığım anamurda işler var rapor topla bana merak etme seni DSİ müdürü yapacağım
Onuda geçtim sonrasında insanların iyi niyetleriyle arkalarından vurmaya çalışıyorlar yok efendim kahveye çağırmayı çok seversiniz de bilmem ne de işte herkes kimin ne olduğunu biliyor.sen atmadın mı partiden ahmetcan cümle alemde duysun dc sunucu kapatan benmiydim. parti bildirisi atıp terbiyesiz yok bilmem neler hakaretler savuran benmiydim insanları doldurup doldurup üstüme gönderen kimdi benmiydim peki ben senin üstüne bir kişi gönderdim mi doldurup ?
İttifaktakiler izin vermiyomuş @🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥 kusura bakma kardeşim DSİ başkanı olamıyosunÜstlerindenizden izin aldınızmı sayın oyun başkanım
doğru diyorsun sonuçta 7 bilmem kaç parti varÜstlerindenizden izin aldınızmı sayın oyun başkanım
Şu?Elinize şu dökemeyiz arkadaş
İzin verseler soruları çözeceğim fakat sorunların kendileri onlar olduğu için çözülmesine izin vermiyorlar başkanım.İttifaktakiler izin vermiyomuş @🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥 kusura bakma kardeşim DSİ olamıyosun