Başkan sen iyi misin kime küfür etmişim ben Yeter artık İyi misiniz sizUtanacak biri varsa burda küfür eden sensin
Başkan sen iyi misin kime küfür etmişim ben Yeter artık İyi misiniz sizUtanacak biri varsa burda küfür eden sensin
Keşke sizde aynı olsaydınız istifa etmeyi beceremeyen oyun başkanının yerine gelen yeni oyun başkanımız ama şanslısınız abuzeytten fazla kalacaksınız koltukta keyfini çıkarınSizin ne kadar dolu olduğunuz belli. Son 4 günde 4 hatalı atama. Keşke vergi kasmak kadar yöneticiliktede iyi olsaydınız![]()
Üstte yazdığını okusana iyi misin isoBaşkan sen iyi misin kime küfür etmişim ben Yeter artık İyi misiniz siz
Açılan konu ile konuşulan konunun alaka seviyesi çölde kar yağması gibi başkanım alıştık biz artık akışına bırakmak lazımBaşkan sen iyi misin kime küfür etmişim ben Yeter artık İyi misiniz siz
@İsmail bozkaya bak okuYürü git partine sen hala komik tarafındasın emin ol bunun Hiçbir komik yanı yok ne demek istediğimi çok iyi anladın ama işin dalgasındasın dalga geçmeye devam et Siz bu oyun oynamayı değil partilerle uğraşmaya gelmişsiniz Hadi git ajanlığını yapmaya devam et sen Çünkü böyle bir insansın azıcık şerefin haysiyetin varsa partiden çıkarsın ve bu kadar net konuşuyorum azıcık şerefin haysiyetin varsa
Keşke sizde abuzeyt kadar kalabilseydiniz o koltukta seçilerek tabi zorbalıkla değilKeşke sizde aynı olsaydınız istifa etmeyi beceremeyen oyun başkanının yerine gelen yeni oyun başkanımız ama şanslısınız abuzeytten fazla kalacaksınız koltukta keyfini çıkarın![]()
Üstelik sizin vekilleriniz sayesinde kazandık seçimi bir teşekkürü hakettiniz yoksa 55 vekille kaybetmek akıl karı değilKeşke sizde abuzeyt kadar kalabilseydiniz o koltukta seçilerek tabi zorbalıkla değil
Ben senden ricada bulundum şerefin haysiyetin varsa ajanlık yapmayı bırak dedim ama sen küfür algılamışsın
Yazdığın küfür mü değil mi sayın yönetim karar verir hadi grupta ağla birazBen senden ricada bulundum şerefin haysiyetin varsa ajanlık yapmayı bırak dedim ama sen küfür algılamışsın
Ok.Üstelik sizin vekilleriniz sayesinde kazandık seçimi bir teşekkürü hakettiniz yoksa 55 vekille kaybetmek akıl karı değil![]()
Ne küfürü yemin edirim siz Siz diyorum Başka da bir şey demiyorumYazdığın küfür mü değil mi sayın yönetim karar verir hadi grupta ağla biraz
Sen gitmiyor muydun noldu geneNe küfürü yemin siz Siz diyorum Başka da bir şey demiyorum
Etiketleme o zaman anlamıyorsunuz kiSen gitmiyor muydun noldu gene![]()
İsmail kapatır mısın konuyuEtiketleme o zaman anlamıyorsunuz ki
Kapatmassa sevim aydını etiketleyin. O yazınca kapatıyorİsmail kapatır mısın konuyu![]()
Evet onunda bir çocuk olduğunu bilerek konuşuyorum ve kapanıyor keşke sizde bunu yapabilseniz
Evet onunda bir çocuk olduğunu bilerek konuşuyorum ve kapanıyor keşke sizde bunu yapabilseniz![]()
@Murat Ünlü beni de yanlışlıkla atar mısınız? Valla makam falan dinlemem neresi çıkarsa her şeye razıyım🥹