söylemeyi unuttum ya vergi kimse atmıyor çünkü kabul etmiyorum öyle bi sıkıntı var nasıl hallederizVergi deparmanı başkanı olarak politikam sözüm olsun gel bize eş ayarlarım ben sana
söylemeyi unuttum ya vergi kimse atmıyor çünkü kabul etmiyorum öyle bi sıkıntı var nasıl hallederizVergi deparmanı başkanı olarak politikam sözüm olsun gel bize eş ayarlarım ben sana
Türkçe yi katlettin ne demek istediğini anlamadım öğretmenin gelip ne demek istediğini söyleyebilir miBiz sizin gibi olamayız çünkü biz sizin gibi Ajan değiliz partiler hakkında bir bilgi uçurmuyoruz bu konu Yasak Olsa ilk ceza alacak Parti sizin Parti sizin parti sizin kadar kötü bir Başkan görmedim devam edin ajanlık yapmaya ve bana bulaşma Çünkü biz sizin gibi olamayız dediğin gibi sizin partiniz gibi kötü biri olmaya gerek yok
Atim mi hemensöylemeyi unuttum ya vergi kimse atmıyor çünkü kabul etmiyorum öyle bi sıkıntı var nasıl hallederiz
yok kral kabul etmiyorumAtim mi hemen
Yürü git partine sen hala komik tarafındasın emin ol bunun Hiçbir komik yanı yok ne demek istediğimi çok iyi anladın ama işin dalgasındasın dalga geçmeye devam et Siz bu oyun oynamayı değil partilerle uğraşmaya gelmişsiniz Hadi git ajanlığını yapmaya devam et sen Çünkü böyle bir insansın azıcık şerefin haysiyetin varsa partiden çıkarsın ve bu kadar net konuşuyorum azıcık şerefin haysiyetin varsaTürkçe yi katlettin ne demek istediğini anlamadım öğretmenin gelip ne demek istediğini söyleyebilir mi![]()
Üzdüyok kral kabul etmiyorum
Kankam ben 34 vekil atadım sadece bir tanesi kural dışı diye darbe sonunda görevden Azlim hakkında referandum yapılması kararı alındı. 2 tane falan Ültimatom yedim. Bunu ben söylemeyim de kim söylesinfatih bey arkadaş 46.dönem atama yapamıyordu darbe falan yedi göreve gelirseniz darbe yiyen meclisten bile bu tarz söylemler duyabilirsiniz o yüzden en güzeli göreve gelmemek ben rahatım mesela halk beni ekonomi seçse paralara onay vermem bekleyin durun yani
Beni de atasaniza yanlışlıkla ben de lise mezunuyum hickimse beni yanlışlıkla atamadı. Kırıldım hepinize 🥹Kankam ben 34 vekil atadım sadece bir tanesi kural dışı diye darbe sonunda görevden Azlim hakkında referanzdum yapılması kararı alındı. 2 tane falan Ültimatom yedim. Bunu ben söylemeyim de kim söylesin
Sizde bu kadarsinjz küfürbaz tayfa bir aradasiniz tencere kapak misaliYürü git partine sen hala komik tarafındasın emin ol bunun Hiçbir komik yanı yok ne demek istediğimi çok iyi anladın ama işin dalgasındasın dalga geçmeye devam et Siz bu oyun oynamayı değil partilerle uğraşmaya gelmişsiniz Hadi git ajanlığını yapmaya devam et sen Çünkü böyle bir insansın azıcık şerefin haysiyetin varsa partiden çıkarsın ve bu kadar net konuşuyorum azıcık şerefin haysiyetin varsa
O günler eskide kaldı başkanım yetki @Murat Ünlü de şimdi. Eli kaymıyor ki bir yanlışlıkla seni atasınBeni de atasaniza yanlışlıkla ben de lise mezunuyum hickimse beni yanlışlıkla atamadı. Kırıldım hepinize 🥹![]()
Sen o engeli hak ettin insan gibi uyardım anlamadınEngeli kaldır o halde atim sana![]()
Bir de utanmadan hala cevap veriyorSi
Sizde bu kadarsinjz küfürbaz tayfa bir aradasiniz tencere kapak misali
Kapattğğİsmail kapat konuyu (l
konuşma maydonoz dönerci erenZorla gel bulaş diye uğraşıyor![]()
@Murat Ünlü beni de yanlışlıkla atar mısınız? Valla makam falan dinlemem neresi çıkarsa her şeye razıyımO günler eskide kaldı başkanım yetki @Murat Ünlü de şimdi. Eli kaymıyor ki bir yanlışlıkla seni atasın![]()
Ekli dosyayı görüntüle güzel kardeşim hiç telaş yapma sakin ol.mp4Sen o engeli hak ettin insan gibi uyardım anlamadın
Yapacak bir şey yok o zamansöylemeyi unuttum ya vergi kimse atmıyor çünkü kabul etmiyorum öyle bi sıkıntı var nasıl hallederiz
Sizin ne kadar dolu olduğunuz belli. Son 4 günde 4 hatalı atama. Keşke vergi kasmak kadar yöneticiliktede iyi olsaydınız
Utanacak biri varsa burda küfür eden sensinr
Bir de utanmadan hala cevap veriyor
Kime ne anlatıyorum neyse hadi bb