Yanlış Hakim Ataması Hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra k

Üye
Vatandaş
Biz sizin gibi olamayız çünkü biz sizin gibi Ajan değiliz partiler hakkında bir bilgi uçurmuyoruz bu konu Yasak Olsa ilk ceza alacak Parti sizin Parti sizin parti sizin kadar kötü bir Başkan görmedim devam edin ajanlık yapmaya ve bana bulaşma Çünkü biz sizin gibi olamayız dediğin gibi sizin partiniz gibi kötü biri olmaya gerek yok
Türkçe yi katlettin ne demek istediğini anlamadım öğretmenin gelip ne demek istediğini söyleyebilir mi 🤣

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Türkçe yi katlettin ne demek istediğini anlamadım öğretmenin gelip ne demek istediğini söyleyebilir mi 🤣
Yürü git partine sen hala komik tarafındasın emin ol bunun Hiçbir komik yanı yok ne demek istediğimi çok iyi anladın ama işin dalgasındasın dalga geçmeye devam et Siz bu oyun oynamayı değil partilerle uğraşmaya gelmişsiniz Hadi git ajanlığını yapmaya devam et sen Çünkü böyle bir insansın azıcık şerefin haysiyetin varsa partiden çıkarsın ve bu kadar net konuşuyorum azıcık şerefin haysiyetin varsa

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
fatih bey arkadaş 46.dönem atama yapamıyordu darbe falan yedi göreve gelirseniz darbe yiyen meclisten bile bu tarz söylemler duyabilirsiniz o yüzden en güzeli göreve gelmemek ben rahatım mesela halk beni ekonomi seçse paralara onay vermem bekleyin durun yani
Kankam ben 34 vekil atadım sadece bir tanesi kural dışı diye darbe sonunda görevden Azlim hakkında referandum yapılması kararı alındı. 2 tane falan Ültimatom yedim. Bunu ben söylemeyim de kim söylesin

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Kankam ben 34 vekil atadım sadece bir tanesi kural dışı diye darbe sonunda görevden Azlim hakkında referanzdum yapılması kararı alındı. 2 tane falan Ültimatom yedim. Bunu ben söylemeyim de kim söylesin
Beni de atasaniza yanlışlıkla ben de lise mezunuyum hickimse beni yanlışlıkla atamadı. Kırıldım hepinize 🥹😔

Buğra k

Üye
Vatandaş
Si
Yürü git partine sen hala komik tarafındasın emin ol bunun Hiçbir komik yanı yok ne demek istediğimi çok iyi anladın ama işin dalgasındasın dalga geçmeye devam et Siz bu oyun oynamayı değil partilerle uğraşmaya gelmişsiniz Hadi git ajanlığını yapmaya devam et sen Çünkü böyle bir insansın azıcık şerefin haysiyetin varsa partiden çıkarsın ve bu kadar net konuşuyorum azıcık şerefin haysiyetin varsa
Sizde bu kadarsinjz küfürbaz tayfa bir aradasiniz tencere kapak misali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...