Yanlış Hakim Ataması Hk. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bana verilen isimleri mezun mu değil mi kontrol edemem sisteme adını yazdığım da mezun değilse veya şartları karşılamıyorsa uyarı verebilir ne yani bir hata yapıldı diye ceza mı verilmeli
Baskanım sizi biz bunun için bakan seçmedik mi? Eğer halkın iradesi sizi seçmişse yapacağınız tek şey bir tane atama yapmak onda da bir zahmet şartları sağlıyor mu diye kontrol ediverin. Hatayı herkes yapabilir bizler de yapiyoruz ama sizin savunmanız çok talihsiz. Allah'tan Meclis Başkanı ya da İçisleri Bakanı olmamışsınız . Her gün 2-3 atama yapsanız oyunu silerdiniz herhalde

Buğra k

Üye
Vatandaş
Bir de İsmail tebrik ederim sevime haklı şekilde kızdın rezil ediyorsunuz bizi atamalari doğru düzgün yapin diye Altın oka gülünç duruma gelmekten yoruldum isyanın haklı

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Naz hanıma helal olsun ama ne rezil etti seni biri de İsmail haklı demedi haklı olmama rağmen
Vallahi ajanlarla konuşacağım bir şeyim yok siz böylesiniz işte Hadi ajandığını yapmaya devam et ve boş yapmaya devam et hadi biz sizin gibi değiliz En azından ajancıklar sizi

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Adalet Bakanlığı tarafından yapılan Oyun Hakimi atamasında ciddi bir hata tespit edilmiştir. Mevzuata göre hakim olabilmek için üniversite mezunu olma şartı bulunmasına rağmen yapılan atamada bu kriter göz ardı edilmiş ve lise mezunu bir oyuncu atanmıştır.

Adaletin doğru şekilde işlemesi ve sistemin güvenilirliğinin korunması adına bu atamanın derhal düzeltilmesi gerekmektedir. Yetkililerin bu yanlışı bir an önce telafi etmesi ve usule uygun şekilde yeni bir atama gerçekleştirmesi beklenmektedir.
@BaşkanOnline
Bende lise mezunuydum beni niye atamadınız. Küstüm size.. 🥹🥹

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Baskanım sizi biz bunun için bakan seçmedik mi? Eğer halkın iradesi sizi seçmişse yapacağınız tek şey bir tane atama yapmak onda da bir zahmet şartları sağlıyor mu diye kontrol ediverin. Hatayı herkes yapabilir bizler de yapiyoruz ama sizin savunmanız çok talihsiz. Allah'tan Meclis Başkanı ya da İçisleri Bakanı olmamışsınız . Her gün 2-3 atama yapsanız oyunu silerdiniz herhalde
fatih bey arkadaş 46.dönem atama yapamıyordu darbe falan yedi göreve gelirseniz darbe yiyen meclisten bile bu tarz söylemler duyabilirsiniz o yüzden en güzeli göreve gelmemek ben rahatım mesela halk beni ekonomi seçse paralara onay vermem bekleyin durun yani

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Biz gibi olamazsınız ki siz bir hic olamazsiniz daha doğrusu İsmail
Biz sizin gibi olamayız çünkü biz sizin gibi Ajan değiliz partiler hakkında bir bilgi uçurmuyoruz bu konu Yasak Olsa ilk ceza alacak Parti sizin Parti sizin parti sizin kadar kötü bir Başkan görmedim devam edin ajanlık yapmaya ve bana bulaşma Çünkü biz sizin gibi olamayız dediğin gibi sizin partiniz gibi kötü biri olmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...