Yanlış Hakim Ataması Hk. (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Mesela böyle hataların olmaması için oyuna kural var zaten oyunda mezun olmayanlar atanamasın mesela otomatik olarak öyle bir kural da olabilir güncelleme sayesinde o kişi atanamaz Bu sayede hem sizin dilinize düşmeyiz Hem de böyle hatalar olmaz
İsmail seni tebrik ediyorum doğruları konuşunca sana konuyu kapatırmısın lütfen diyenler olacaktır. Ama sen onları ciddiye alma doğru neyse onu konuşmaya devam et başkanım.

B E S O

📈💰𝟓𝟑.𝐃ö𝐧𝐞𝐦 𝐄𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢 𝐁𝐚𝐤𝐚𝐧ı 📈💰
Vatandaş
Vallahi Altınok partisini tebrik ederim uyumadan her makamı kontrol ediyorsunuz üşenmeden Ayrıca Başkan üniversite okuyor ve mezun olmak üzere Ama ben bunu kimlere anlatıyorum
mesele şu Atama sırasında lise mezunu birine görev verilmesi ne kadar doğru Şu an üniversite okuyor diye atama yapılması sürecin ne kadar sağlıklı olduğu konusunda soru işaretleri oluşturuyor bu zamana kadar hiç böyle savunmada görmedim 😂

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Mesela böyle hataların olmaması için oyuna kural var zaten oyunda mezun olmayanlar atanamasın mesela otomatik olarak öyle bir kural da olabilir güncelleme sayesinde o kişi atanamaz Bu sayede hem sizin dilinize düşmeyiz Hem de böyle hatalar olmaz
Oldu onuda @BaşkanOnline den bekleyin siz ne yapmayı düşünüyorsunuz sadece atama mı

B E S O

Vatandaş

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Başkanlar Ben ne diyorum Kural olsun güncelleme otomatik olarak bakılsın Bu sayede hatalı atamalar olmaz

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Neyse ben gidiyorum Burası iyice yangın yerine döndü sizinle uğraşamam Kendi kendinize kavga edin

B E S O

Vatandaş
Siz de dakikası dakikasına kontrol ediyorsunuz ne de seninle tartışamam yönetimden cevabını bekle Büyük ihtimal görevden alınır ve yeniden atama yapılır bu konunun bu kadar uzaması anlamı yok
Ha senaryoyu ezberlemişsin kral oda başarı 😂

Berkin Bakırel

52. ve 53. Dönem M.V. Ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Siz de dakikası dakikasına kontrol ediyorsunuz ne de seninle tartışamam yönetimden cevabını bekle Büyük ihtimal görevden alınır ve yeniden atama yapılır bu konunun bu kadar uzaması anlamı yok
Bi de niye kontrol ediyorsun diye dövseydin. Kontrol ediliyor diye laf atan galiba sizlersiniz bu kontroller yapılır normal. Sizin partinin yüksek başkanları da bu kontrolleri yapıyor bunun örnekleri önceki dönemlerde mevcuttur.

dark slayer

Ben bir Altın okluyum 🌹🏹♥️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bakmadan atama yapıyorsunuz konuşmayın diyorsun var mı böyle bir dünya adalet yerini bulacak bende seni tebrik ediyorum bakmadan milletvekili yanlış atayın vali yanlış atayın her şeyiniz hata böyle devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...