Yanlış Hakim Ataması Hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkin Bakırel

52. ve 53. Dönem M.V. Ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Oho güncelleme olsun diyorum yine cezası olsun Ben cezası olmasın demiyorum Neyse ben Kiminle konuşuyor um yönetimden Cevabınızı bekleyin beni etiketleyip durmayın
Bence daha iyi bir fikir vereyim sana ismail başkanım. Bu gibi durumlarda Senin önerin yerine Oyun otomatik atasın herkesin kafası rahat. Bir zahmet kontrollerinizi yapıp atayın zor mu? Atayacağınız adamların mezuniyeylerini kontrol edin bu kadar üşengeç olmayın.

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Bence daha iyi bir fikir vereyim sana ismail başkanım. Bu gibi durumlarda Senin önerin yerine Oyun otomatik atasın herkesin kafası rahat. Bir zahmet kontrollerinizi yapıp atayın zor mu? Atayacağınız adamların mezuniyeylerini kontrol edin bu kadar üşengeç olmayın.
Sen benim dediğimi anlamamışsın Ben bunu anladım beni etiketlemeyin yüz kere söylemeyeceğim

Berkin Bakırel

52. ve 53. Dönem M.V. Ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Sen benim dediğimi anlamamışsın Ben bunu anladım beni etiketlemeyin yüz kere söylemeyeceğim
Sen anlatamıyorsan demekki bazı yerlere kıvırmaya çalışıyorsun. Denetlemeyi beceremiyorsanız bırakın atamaları kontrol edemiyorsanız bırakın. Önerini çok iyi anlıyoruz sana anlatıyoruz fakat sen anlamamak istiyorsun.

dark slayer

Ben bir Altın okluyum 🌹🏹♥️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arkadaşlar ismail açıkca diyemiyor ki. Benim parti yöneticilerim bu işi beceremiyor. O yüzden anca güncelleme ile önüne geçebiliriz diye ama siz anlayın işte
Üstad partisi beceremiyorsa neden giriyor seçime konu güncelleme bile değil salıyor konuyu kapatmaya çalışıyor

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
İsmail başkanım 8 parti birleşip seçim kaybetmeyi nasıl yorumluyorsun mesela bu konuda tartışabilirmiyiz ?
Şu an sadece meclis seçimleri oldu Onu da Niye kaybettik 8 Parti olabiliriz Biz 55 vekil tek başımıza size diğer tüm partiler oy attı eğer yanlış bilmiyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...