Bir vekil parti değiştirmek isterse vekilliği otomatik olarak düşer , yerine yedek listedeki aday gelir yazıyor."Yasa açıklamasında yerine yedek aday atanır diye ibare var."
İlgili maddenin yer aldığı konu ve yasayı gösterebilir misiniz?
Mevcut yönetimin o dönemde oyuna olmadığından kaynaklı olarak bunu sorması neden garip?Bir vekil parti değiştirmek isterse vekilliği otomatik olarak düşer , yerine yedek listedeki aday gelir yazıyor.
Yani bir yöneticinin yasayı gösterebilirmisiniz demesi bir garip.
O paramı be ben onu günlük dağıtıyorumAboo paracıklarım ifşa oldu.![]()
Bir vekil parti değiştirmek isterse vekilliği otomatik olarak düşer , yerine yedek listedeki aday gelir yazıyor.
Yani bir yöneticinin yasayı gösterebilirmisiniz demesi bir garip.
Bir bana atmıyorsun. Tarihin en hayırsız emekli obesi şimdi de ben tiskindim sendenO paramı be ben onu günlük dağıtıyorum![]()
Bende oyunda değildim . Kim tasarı sunmuş kim kabul etmiş bilmiyorum . Konuyu netleştirmeye çalışıyorum.Mevcut yönetimin o dönemde oyuna olmadığından kaynaklı olarak bunu sorması neden garip?
Ben senden daha çok tiskiniyorum bir ben değilim tiskinenBir bana atmıyorsun. Tarihin en hayırsız emekli obesi şimdi de ben tiskindim senden![]()
Net zaten tasarı eksikBende oyunda değildim . Kim tasarı sunmuş kim kabul etmiş bilmiyorum . Konuyu netleştirmeye çalışıyorum.
Bence net değil.Net zaten tasarı eksik
Ayrıca Sn. Altınok Genel Başkanı Fatih TUTUK Reisiminde dediği gibi bu yeni bir durum değil, herhangi bir itirazda yönetim kanıt istiyor.
İşte anayasaya göre Herhangi bir sebeple görevden alınan vekili atama yetkisini elinde bulunduran Meclis Başkanı Yedek olarak tekrardan Nil başkanı atayacaktır.Buradaki soru tasarı içerisinde yedek aday yazmasına rağmen böyle bir uygulama olmaması değil mi? Madem böyle bir uygulama yok ben neden kabul edilen yasa tasarısında yedek aday göreve gelecek diye bir şey okuyabiliyorum?
Altınok başkanı senin kadar tecrübeli değilim . Benim ilk kez gördüğüm bir uygulama .İlk defa olan bir uygulama değil, garip olan nedir?
Bu gibi durumlarda sayın yönetim kanıtlar ile itiraz ister.
Ve bu tasarıyı bulmak da 4-5 saniye mi aldı. Bunda ki garipliği anlayamadım açıkçası
Altınok başkanı senin kadar tecrübeli değilim . Benim ilk kez gördüğüm bir uygulama .
İlginç! Tasarıları araştırırken böyle bir uygulamayı nası görmediniz?Altınok başkanı senin kadar tecrübeli değilim . Benim ilk kez gördüğüm bir uygulama .
Herkesin tarzı farklı demekki . Sende itirazlarında somut çıkarımlarını sunarsın .Bende yoktum bu tasarı geçtiğinde ancak istendiği takdirde arama butonuna yazıp çıkartabiliyorum.
Bunu garip karşılamıyorum. Saniyeleri mi almıyor.
Bir itirazım varsa somut çıkarımlarım da olur.
Kankam taktın meclis başkanına tamam en iyisi meclis başkanı ben diyorumki bu yasa tasarısı uygulamaya geçirilirken yanlışlık yapılmış yüce meclisimiz burada partilerin listesine yedek üye eklenmesini kabul etmiş ve bu sebepten milletvekili görevden alınırsa o yedek üyelerden birinin göreve geleceğini kabul etmişİşte anayasaya göre Herhangi bir sebeple görevden alınan vekili atama yetkisini elinde bulunduran Meclis Başkanı Yedek olarak tekrardan Nil başkanı atayacaktır.