Dur be abi sende Senle kavga edemem ittifakız yoksa sevim başkan Kızar bana sjsjsjsBekliyoruz...
Ablamla barışmam lazım önce sjsjsHshshsjdjfjd hemen barış abinle
Randevu alman gerekir ilk önce paşa. Öyle dümenden iş yok. Abi rica etsem randevu verir misiniz de bakayımBekliyoruz...
Çok komik okudukça gülüyorum![]()
Yaw he he... Kadri kardeşRandevu alman gerekir ilk önce paşa. Öyle dümenden iş yok. Abi rica etsem randevu verir misiniz de bakayım
AğlaaaaaYaw he he... Kadri kardeş
Aynen öyle heryerden darlayacağım bekleDur be abi sende Senle kavga edemem ittifakız yoksa sevim başkan Kızar bana sjsjsjs
Boş yapma teneke...Ağlaaaaa
Allah abuzeytin başkanlığı kadar ömür versin demezseniz dağılmaz inşallah başkanımİki hafta sonra dağılmaz umarım
iki gün sonra dağilacak diye tahmin bulunmakta da
Hayırlı olsun herkese iyi oyunlar
Kadirleysen benden uzak ol cengizDur be abi sende Senle kavga edemem ittifakız yoksa sevim başkan Kızar bana sjsjsjs
*Kadir abiKadirleysen benden uzak ol cengiz![]()
Teneke okçu kadriii*Kadir abi
Yok anladım babaannemin parasıyla birşeyler almış bu lclclccklc*Kadir abi
Arkadaşın bi hazımsızlık problemi var sanırım başkanım, en kısa sürede hastaneye görünmesi lazımYok anladım babaannemin parasıyla birşeyler almış bu lclclccklc
Bu gece niye sataşıyorsun millete ayıp değil mi niye durmuyorsun yerinde
Ne oldu ne derdin var anlat dinliyorum
Siz değişik isimlerle nasıl türüyorsunuz böyle bir anda. Sende ağla hadi seriArkadaşın bi hazımsızlık problemi var sanırım başkanım, en kısa sürede bi hastaneye görünmesi lazım![]()
Fenerbahçe şampiyon oldu dediler. OlmamışYok anladım babaannemin parasıyla birşeyler almış bu lclclccklc
Bu gece niye sataşıyorsun millete ayıp değil mi niye durmuyorsun yerinde
Ne oldu ne derdin var anlat dinliyorum
Hemende Kendini belli ediyorsun bak. Parti gruplarında da oyuna yönetime herkese sövmeye devam mı tevhikkkkkTeneke okçu kadriii