Parti başkanlarında var Emre iletir sizeReis atta bizde bakalım şu sslere
Parti başkanlarında var Emre iletir sizeReis atta bizde bakalım şu sslere
Profilinden dirilişi siler misinİnsana kendi değerinden fazla değer verirsen kendi değerinden düşersin iki gözüm
Tamam hacı babaTalebiniz direk olarak red edildi baybay
Sen üzülme Noel BabaTamam hacı baba
Grupta halen annelere küfür ediyor senin abin ayıp değil mi şirin babaSen üzülme Noel Baba
Zevk alıyor gibisin bu durumdanGrupta halen annelere küfür ediyor senin abin ayıp değil mi şirin baba
Utanmaniz lazimken beğeni atıyorsunuzZevk alıyor gibisin bu durumdan
Ayrılıp giden siz, içeride ajan tutan siz, utanması gereken neden biz oluyoruz.Utanmaniz lazimken beğeni atıyorsunuz
Ajan kim şirin baba Oğuzhana sorAyrılıp giden siz, içeride ajan tutan siz, utanması gereken neden biz oluyoruz.
Ajan olduğundan eminmisin enes. Sizin parti üyeniz atmış olamaz mı ?Ayrılıp giden siz, içeride ajan tutan siz, utanması gereken neden biz oluyoruz.
Mantıken oda ajan olmuş olmuyor mu?Ajan olduğundan eminmisin enes. Sizin parti üyeniz atmış olamaz mı ?
Peki mantıken o isim yönetim kurulunda olunca nolmuş oluyor ?Mantıken oda ajan olmuş olmuyor mu?
Ajan olduğu gerçeğini değiştirmez. Makam mevki farketmez grup özelini rakiple paylaşan benim nezhimde ajandır.Peki mantıken o isim yönetim kurulunda olunca nolmuş oluyor ?
Unutkdf mi yoksaPeki mantıken o isim yönetim kurulunda olunca nolmuş oluyor ?
Hayır o ne alaka benim gördüğüm ss lerde umutkdf de konuşanlar arasında varUnutkdf mi yoksa
Tüh YakalandımUnutkdf mi yoksa