YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (16 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eyüpcan

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli arkadaşlar ve kıymetli oyun camiası,

Türkiye Gençlik Partisi ve Milli Gençlik Partisi’nin büyük bir vizyonla birleşmesi sonucu kurulan
Yükselen Gençlik Partisi olarak, yıllardır sevgi, saygı ve adalet çerçevesinde yürüttüğümüz mücadelemizi tüm samimiyetimizle sürdürüyoruz.

Partimizin kuruluşundan bu yana emek veren, gönül birliğiyle hareket eden her üyemize minnettarız. Ancak, son dönemde partimize yönelik bazı asılsız iddialar ve çirkin saldırılar karşısında bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Fersah adlı kişi, partimizin kurucu üyesi değildir. Kendisi, partimize katıldıktan sonra aktif bir şekilde çalışarak önce Teşkilat Başkanlığı görevine getirilmiş, ardından devriye sisteminin kurulmasıyla bu önemli yapının başına atanmıştır. Bu süreçte kendisine duyulan güven ve verilen destek, partimizin herkese eşit fırsatlar sunan yapısının bir göstergesidir. Ancak bu durum üzerinden partimize ve yönetimimize saldırılması kabul edilemez bir haksızlıktır.

Bizler,
Oğuzhan Ülker kardeşimizle birlikte partilerimizi birleştirerek büyük bir başarı hikayesi yazdık. Hiçbir zaman kimsenin hakkına girmeden, kimseyi incitmeden, dürüstlük ve adalet ilkeleriyle yolumuza devam ettik. Ancak ne yazık ki, bazı kişilerin şahsi hırsları ve çıkar odaklı tutumları nedeniyle bu değerlerimize saldırılar yapılmaktadır.

Şunu açıkça ifade ediyoruz: Çirkin iftiralar ve saldırılarla bir yere varılmaz! Partimize ve liderimize yönelik yapılan bu saldırılar, yalnızca birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektedir.

Tüm dostlarımıza buradan selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Bizler oyunda olmasak bile, her şeyden ve herkesten haberdarız. Soruları olan, detaylı bilgi almak isteyen herkes, Oğuzhan Ülker kardeşimizden sosyal medya hesaplarımızı veya iletişim bilgilerimizi alabilir. Gerekirse sesli bir şekilde de tüm sorularınızı yanıtlamaya hazırız.

Yükselen Gençlik Partisi olarak, tüm dostlarımızı adalet ve kardeşlik duygularıyla selamlıyoruz. Bu yolda emeği geçen, bizimle aynı vizyonu paylaşan herkese teşekkür ediyor ve birlikte daha güzel bir geleceği inşa edeceğimize inanıyoruz.

Sevgilerimizle,
Yükselen Gençlik Partisi Kurucu Üyeleri

• Yükselen Gençlik Partisinin Kurulmasında rol alan Başkanlar

Türkiye Gençlik Yönetimi

- Cihan Kenanbey
- Mehmet Tanyıldız
- EMRE YILMAZ (DARKSOUL)

Milli Gençlik Yönetimi

- Enes Hacıoğlu
- Şehmus Uytun
- Oğuzhan Ülker
O ne kadar şu anda bağımsız bir üye bile olsam bu çirkin iftiralara göz yumamam ne kadar bir parti üyesi olmasam da benim bile olmasa bu iftiralara göz yumamam yanınızdayım yükselen gençlik katılıyorum partiye

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Asılsız iftilardan bahsediyorsunuz.
Parti başkanınızın şuan ekmeğini yediği diriliş ittifağı hakkındaki söylemlerini asil türk parti başkanıyla ilgili duygu , düşünce ve yapmaya çalıştığı ihaneti belgeler derecede kanıtları paylaşırsam. Burda kendi açtığınız konuda oyunu bırakacağınıza namusunuz ve şerefiniz üzerine yemin edermisiniz. Eğer dostluktan dürüstlükten bahsediyorsanız milleti hainlikle suçluyorsanız parti başkanınız eğer bir gram şerefi varsa çıkıp açıklasın burada kurduğu dümeni çevirmeye çalıştığı tezgahı açıklasın.
Hadi buyrun @Coşkun Karaosmanoğlu başkanım bende bütün deliller mevcut. Aksini iddaa edemeyen en büyük şerefsizdir. Burda yorum atan bütün yükselen gençlik partisi üyelerine sesleniyorum. Sizlerde şerefinizi koyuyormusunuz ortaya yiyor mu ???
Hakkımda neler konuşuldu @EKREM başkan senden açık yüreklilikle dinlemek istiyorum

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Hakkımda neler konuşuldu @EKREM başkan senden açık yüreklilikle dinlemek istiyorum
Tabi ki başkanım buradan herkesin içinde anlatayım size özelden de ss leri atarım burdan paylaşmalak yasak bilindiği üzere.
Başkanım. şahıs beni aradı sana içişleri bakanlığını vericem sonra sen parti kuracaksın bende senin üzerinden diriliş ittifağıyla kavga edecem. Niye diye sorduğumda çoşkunu ve ittifaktan birini daha söyledi ama yalan olmasın hatırlamıyorum şuan bunları sevmiyorum gibisinden konuştu ve sinkaflı kelime kullandı. Tabi bu konuşmalar sesli görüşürken oldu. Daha sonra peki planın ne dedim. Azerbaycanlı kardeşleri kastederek. Azerileri ilk adımı, cengizi falan kendi tarafıma çekecem, gerekirse sinanıda arayıp barışacam onuda ittifağa alacam sen hiç merak etme ben diriliş ittifağını bitirecem dedi. Tabi o ara bu arkadaş hakkında benimle ilgili konuştuklarıda kulağıma geliyordu. Bende bunu ıspatlamak için buna whatsapp üzerinden yazdım telefonda anlattıklarını yazılı olarakta aldım bundan ve elimde görüntüleri mevcut.

EKREM

Vatandaş
Ve şuan kendilerini savunmak ve mağdur edebiyatı yapmaya çalışmak için beni test ettiklerini söylüyorlar. Hadi beni test etmek için bakanlık verdi. Peki cengizi niye ittifağa soktu. Ordada diriliş ittifağı üyelerini mi test edecekti amacı neydi 😂
Hatta şöyle bir mesele var ben buna küfürlü konuşarak bakanlıktan istifa edeceğimi falan yazınca bana sakın etme sen benim planımın parçasısın, herşeyi mahvedersin gibisinden mesajlar attı. Bende bunun üzerine niye beni hain ilan ettiğini ultimatom çektireceğini sorduğum zaman onlarda diriliş ittifak grubuna ss atmak için yazdığını söyledi. Şimdi sana soruyorum @Coşkun Karaosmanoğlu başkanım bu arkadaş bana mı güven testi yaptı sizemi güven testi yaptı yoksa cengizi ittifağa alarak ona mı güven teati yaptı. Amacı neydi beni test etmek için sana küfür etmesine gerek varmıydı ? Açıklasınlar bunu 😂

EKREM

Vatandaş
Anlayacağın @Coşkun Karaosmanoğlu bahse konu şahıs yeni kuracağı ittifakta söz sahibi olmak için bişeyler yapmaya çalıştı ve bataklığa düştü şuan çırmayalarak sadece dahada batıyor. Şuan Kendinisini ve sizleri rezil etmekten başka bişey yapmıyor. Ben partisindeki üyelerine hiç birşey söylemiyorum şuan oyunun yarısı o şahıs tarafından kandırılmış , dolandırılmış ve aldatılmış durumda üyeleride inanmış yapacak bişey yok allah kurtarsın. Bu arada salladığı diğer partiyide şuan hatırladım. Ovip onlarada geçmiş olsun nasiplerini onlarda almıştı ☺️

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ve şuan kendilerini savunmak ve mağdur edebiyatı yapmaya çalışmak için beni test ettiklerini söylüyorlar. Hadi beni test etmek için bakanlık verdi. Peki cengizi niye ittifağa soktu. Ordada diriliş ittifağı üyelerini mi test edecekti amacı neydi 😂
Hatta şöyle bir mesele var ben buna küfürlü konuşarak bakanlıktan istifa edeceğimi falan yazınca bana sakın etme sen benim planımın parçasısın, herşeyi mahvedersin gibisinden mesajlar attı. Bende bunun üzerine niye beni hain ilan ettiğini ultimatom çektireceğini sorduğum zaman onlarda diriliş ittifak grubuna ss atmak için yazdığını söyledi. Şimdi sana soruyorum @Coşkun Karaosmanoğlu başkanım bu arkadaş bana mı güven testi yaptı sizemi güven testi yaptı yoksa cengizi ittifağa alarak ona mı güven teati yaptı. Amacı neydi beni test etmek için sana küfür etmesine gerek varmıydı ? Açıklasınlar bunu 😂
Bir oyun uğruna bu kadar kim nefret ve küfür edebilecek kadar aciz insanların varlığı hakikaten çok saçma evet ss leri gördüm okudum özellikle o ettiğin şey edip atacağım dediğin lafı sana geri iade ediyorum Oğuzhan Ülker sana her defasında güvenerek inanarak bu ittifaka dahil olmanı sağladığım karşılığı buysa eyvallah.Biraz gururur ve onurun varsa benden uzak dur diriliş ten uzak dur senin gibi kaypak insanlarla yol yürümeyiz bu benim şahsi kararım bu kararima da diriliş ittifakı mensubu Azerbaycan Türk Birliği Uyanış ve Özgürlük İrade partisi başkanları ve mensuplarınında saygı duyup onay vereceklerinden zerre şüphe ve kuşku duymadan şunu söylemek isterim artık Diriliş ittifakı mensubu değilsin sen ve yanında getirtiklerinle size onursuz günler

Heyhey

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir oyun uğruna bu kadar kim nefret ve küfür edebilecek kadar aciz insanların varlığı hakikaten çok saçma evet ss leri gördüm okudum özellikle o ettiğin şey edip atacağım dediğin lafı sana geri iade ediyorum Oğuzhan Ülker sana her defasında güvenerek inanarak bu ittifaka dahil olmanı sağladığım karşılığı buysa eyvallah.Biraz gururur ve onurun varsa benden uzak dur diriliş ten uzak dur senin gibi kaypak insanlarla yol yürümeyiz bu benim şahsi kararım bu kararima da diriliş ittifakı mensubu Azerbaycan Türk Birliği Uyanış ve Özgürlük İrade partisi başkanları ve mensuplarınında saygı duyup onay vereceklerinden zerre şüphe ve kuşku duymadan şunu söylemek isterim artık Diriliş ittifakı mensubu değilsin sen ve yanında getirtiklerinle size onursuz günler
Zamanın da Fatihe söylemiştim güvenmeyin almayın ittifaka bu adami hain arkadan iş çeviren biri bu demiştim

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Reis atta bizde bakalım şu sslere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...