Umut madem öyle banada at ss leri be nolacak okadar mesaimiz varTüh Yakalandım
Umut madem öyle banada at ss leri be nolacak okadar mesaimiz varTüh Yakalandım
Abi Hangi Partiden ss istersen söyle atayımUmut madem öyle banada at ss leri be nolacak okadar mesaimiz var
Umut adamdırHayır o ne alaka benim gördüğüm ss lerde umutkdf de konuşanlar arasında var
Umut iyi çocuktu ama bi kusuru vardı. Yalan söyleyenlere çok inanırdıUmut adamdır
Oyun ismi neydi fonlayalım seni reisUmut adamdır
Oğuzhan çok iyi acitasyon yapıyor ne yapsın hepimiz inandık onaUmut iyi çocuktu ama bi kusuru vardı. Yalan söyleyenlere çok inanırdı
Adın ne : Abdülhey hey gidi heyOyun ismi neydi fonlayalım seni reis
Bak bu doğru gördüğüm son ss'te yine çok güzel duyar kasmış.Oğuzhan çok iyi acitasyon yapıyor ne yapsın hepimiz inandık ona
Hey ki ne heyAdın ne : Abdülhey hey gidi hey
Adam onun üstüne prof olmuşBak bu doğru gördüğüm son ss'te yine çok güzel duyar kasmış.
Ben giderim o gider ama partimiz hep devam eder
Yav bide edep diye bişey var kalkmış 40 yaşındaki adama gazla çalışıyor yok bilmem ekremin gazıyla çalışıyor demiş.Adam onun üstüne prof olmuş
Bence görmediler bana at onlara atayımYav bide edep diye bişey var kalkmış 40 yaşındaki adama gazla çalışıyor yok bilmem ekremin gazıyla çalışıyor demiş.
Yahu ben anlamıyorum partisindeki arkadaşlar nasıl böyle sorgusuz sualsiz inanıyorlar. Acaba onlar ss lerimi görmediler yoksa bir yanlış nasıl bukadar inanarak savunulur anlaşılır gibi değil
Sende bana atsanaBence görmediler bana at onlara atayım
İsmimizi kullanaraktan Milli Gençlik partisi kuran şahsiyetsizler o isim ağır gelir altında kalırsınız demedi demeyinYav bide edep diye bişey var kalkmış 40 yaşındaki adama gazla çalışıyor yok bilmem ekremin gazıyla çalışıyor demiş.
Yahu ben anlamıyorum partisindeki arkadaşlar nasıl böyle sorgusuz sualsiz inanıyorlar. Acaba onlar ss lerimi görmediler yoksa bir yanlış nasıl bukadar inanarak savunulur anlaşılır gibi değil
Çok basitsinn çok. Yetmedi mi bu kadar rezillikİsmimizi kullanaraktan Milli Gençlik partisi kuran şahsiyetsizler o isim ağır gelir altında kalırsınız demedi demeyin
UNUTMAYIN TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR
Ve ekom sana gelelim güzel çarpıtıyon sen başarısız kalacaksın hile hurda ile yoluna devam et bebecim başka türlü alacağın tek şey yenilgi olur
Sen kendini süper zeka sanıyon ama amip senden daha akıllı ss lazımsa atayım sana ha birde omuz lazımsa burdayım
Traji komik adamsın VARLIĞIN gülünçÇok basitsinn çok. Yetmedi mi bu kadar rezillik
Devam et güzelim senin kapasiten yetmez benimle tartışmaya. Anca bir yerden sonra hakaret edersiniz hadiTraji komik adamsın VARLIĞIN gülünç
Paşam ben bunu dünde söyledim. Ben bugüne kadar hep diriliş ittifağının karşısındaki partilerdeydim. Bu diriliş ittifağı için sorun değil. Çünkü ben diriliş ittifağında değilimHaha bir tarafımla güldüm ekom alicengiz var yenmi seversin
Şuna gelelim ben şahsi olarak tekelleşme tarafında degilim bunu benle konuşan herkes bilir ama ne edersin bir tarafta kansızlar diger tarafta mutlak irade var biz oradayız bide senin gibi paçozlar varda bu yarının dersi dinlen biraz