YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Adam onun üstüne prof olmuş
Yav bide edep diye bişey var kalkmış 40 yaşındaki adama gazla çalışıyor yok bilmem ekremin gazıyla çalışıyor demiş.
Yahu ben anlamıyorum partisindeki arkadaşlar nasıl böyle sorgusuz sualsiz inanıyorlar. Acaba onlar ss lerimi görmediler yoksa bir yanlış nasıl bukadar inanarak savunulur anlaşılır gibi değil 🤨

Heyhey

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yav bide edep diye bişey var kalkmış 40 yaşındaki adama gazla çalışıyor yok bilmem ekremin gazıyla çalışıyor demiş.
Yahu ben anlamıyorum partisindeki arkadaşlar nasıl böyle sorgusuz sualsiz inanıyorlar. Acaba onlar ss lerimi görmediler yoksa bir yanlış nasıl bukadar inanarak savunulur anlaşılır gibi değil 🤨
Bence görmediler bana at onlara atayım 😂

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
İsmimizi kullanaraktan Milli Gençlik partisi kuran şahsiyetsizler o isim ağır gelir altında kalırsınız demedi demeyin
UNUTMAYIN TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR
🙈🙉🙊

Ve ekom sana gelelim güzel çarpıtıyon sen başarısız kalacaksın hile hurda ile yoluna devam et bebecim başka türlü alacağın tek şey yenilgi olur
Sen kendini süper zeka sanıyon ama amip senden daha akıllı ss lazımsa atayım sana ha birde omuz lazımsa burdayım

EKREM

Vatandaş
İsmimizi kullanaraktan Milli Gençlik partisi kuran şahsiyetsizler o isim ağır gelir altında kalırsınız demedi demeyin
UNUTMAYIN TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR
🙈🙉🙊

Ve ekom sana gelelim güzel çarpıtıyon sen başarısız kalacaksın hile hurda ile yoluna devam et bebecim başka türlü alacağın tek şey yenilgi olur
Sen kendini süper zeka sanıyon ama amip senden daha akıllı ss lazımsa atayım sana ha birde omuz lazımsa burdayım
Çok basitsinn çok. Yetmedi mi bu kadar rezillik ☺️

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Haha bir tarafımla güldüm ekom alicengiz var yenmi seversin
Şuna gelelim ben şahsi olarak tekelleşme tarafında degilim bunu benle konuşan herkes bilir ama ne edersin bir tarafta kansızlar diger tarafta mutlak irade var biz oradayız bide senin gibi paçozlar varda bu yarının dersi dinlen biraz

EKREM

Vatandaş
Haha bir tarafımla güldüm ekom alicengiz var yenmi seversin
Şuna gelelim ben şahsi olarak tekelleşme tarafında degilim bunu benle konuşan herkes bilir ama ne edersin bir tarafta kansızlar diger tarafta mutlak irade var biz oradayız bide senin gibi paçozlar varda bu yarının dersi dinlen biraz
Paşam ben bunu dünde söyledim. Ben bugüne kadar hep diriliş ittifağının karşısındaki partilerdeydim. Bu diriliş ittifağı için sorun değil. Çünkü ben diriliş ittifağında değilim
Asıl sorun olan sizin kardeş diyip adamları yıkmaya çalışmanız. Merak ediyorum parti başkanınız ve sen coşkun abinin yazdığından sonra hiç utandınız mı 😂
Şuan demin güldüğün tarafınız tutuştu diye kıvırmaya çalışıyorsunuz. Çünkü sizde çok iyi biliyorsunuz diriliş ittifağından kovulmanız demek bu oyunda sahipsiz yanlız kalmanız demek oluyor. O yüzden küçük ve kıt aklınızla ali cengiz oyunu bahanesiyle kıvırmaya çalışıyorsunuz. Ama devam edin komik oluyorsunuz sayenizde insanlar gülüyor ☺️☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...